Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mankan syysgarderobi

Mankan syysgarderobi

Ihana ja pirteä Mankka poikkesi liikkeessä ja stailasimme hänet syyskuntoon. Olemme stailanneet Mankan ennenkin, häntä on ihana pukea! Mankka on iloinen ja reipas taitoluistelu opettaja ja personal trainer. Mankka rakastaa kaikkea naisellista, mutta asuissa saa olla hieman rokkia. Olemme Mankan kanssa saman ikäisiä ja tulimme hänen kanssaan heti juttuun kun ensimmäisen kerran tapasimme jo Vaasan liikkeessä.  Löydät Mankan stailauksen täältä.

Mankan syysgarderobi näyttää mukavalta ja tyylikkäältä, sellaiselta että kaikkia eri asuja voi helposti mixata keskenään

 

Mankan syysgarderobi

Mankan syysgarderobi

Mankan arkiasu

Nutria silkkipaita on kaunis. Se on juuri sellainen paita, joka on kiva yhdistää farkkuun, mutta se menee myös tyylikkäämpään housuun ja hameeseen. Silkkipaita tuo asuun ripauksen luksusta. Farkut ovat hieman löysähköt ja malliltaan Mankalle täydelliset. Ne ovat istuvat, mutta eivät perinteiset kapeat skinnyt. Mankalla on paljon neuletakkeja (tiedän sen:) niin valitsimme hänelle vaihtelun vuoksi kevyen ja vuorettoman samettijakun silkkipaidan päälle. Reippaat kengät jalkaan, laukku olan yli ja sävyihin sopiva silkkihuivi, niin Mankka on valmis päivämenoihin ja asiakastapaamisiin koska vaan.

 

Mankan syysgarderobi

 

Mankan syysgarderobi

Mankan syysgarderobi

Lounastreffit

Kun Mankka lähtee lounastreffeille keskustaan, niin hän pukee päällensä lempivaatteensa eli pitkän neulemekon. Ihana paisleyhuivi tuo asuun rentoutta ja ulkonäköä. Neulemekot toimivat ilman vyötä eli ne saavat vain roikkua päällä, mutta vyöllä saadaan vartaloon linjaa. Kun kirjoitin Mankasta silloin kolme vuotta sitten, niin aiheena oli A-mallisen vartalon stailaus. Mankka on hoikistunut niistä ajoista hurjasti ja minusta hänen vartalonsa on muuttunut nyt alapainotteisesta vartalotyypistä tasapainoisempaan X-vartalotyyppiin. Kun annoin hänelle kokoja, niin sekä ala- että yläosasta valitsimme koon 40.

 

Mankan syysgarderobi

Mankka voi pukea ylläolevan tummansinisen samettijakun myös tämän villamekon päälle

 

Mankan syysgarderobi

Pitkä untuvatakki on loistava työvaate Mankalle. Hän voi pukea untuvatakin vaikkapa jumppavaatteiden päälle lähtiessään aamulla salille tai jäähallille ja asu näyttää siistiltä, jos työpäivän jälkeen haluaa kurvata vaikkapa ruokakauppaan. Tyylikäs takki on tärkeä osa talvipukeutumista. Talvitakkia käyttää helposti puoli vuotta vuodesta!

 

Mankan syysgarderobi

 

Mankan syysgarderobi

Iltameno

Kun Mankka lähtee iltamenoihin, hän pukeutuu leveään ja hulmuava helmaiseen hameeseen ja Leo paitaan. Hame on kevyt ja se on hieman lyhkäisempi edestä kuin takaa. Hame liikkuu kauniisti kävellessä. Leo paita tuo kauniisti esille Mankan vyötärön ja decolten. Silloin kun Mankka haluaa olla astetta rennompi, hän pukee Leo paidan ylläoleviin farkkuihin. Myös yllä olevan kauniin nutrian silkkipaidan voi yhdistää mustaan hameeseen. Silkkipaidan Mankka pukee hameen sisälle, jotta vyötärö tulee kauniisti esille.

Tähänkin asuun Mankka halusi pukea mokkasaappaat, koska hän oli niin innoissaan siitä, että ne sopivat hänelle täydellisesti!

 

Mankan syysgarderobi

”Kata, sitten kirjoitat että nämä kummatkin mokkasaappaat ovat loistavia, koska näissä on leveä varsi”, sanoi Mankka. Mankka kertoi, että hänen on vaikea löytää nahkasaappaita, jotka menevät kiinni pohkeesta. Kaikki saappaat ovat liian kapeita, joten saappaiden ostaminen on haastavaa. Kummatkin meidän mokkasaappaat menivät Mankkalla kiinni pohkeesta, mistä hän oli erittäin yllättynyt.

 

Mankan syysgarderobi

Kaunis kiitos Mankka, kun olit mallinamme syyspostauksessa! Pidän tärkeänä sitä, että mallimme pitävät stailaamistamme vaatteista ja kun kysyin asiaa Mankalta, niin hänen vastauksensa oli, että ”kaikki nämä pukisin itsekin päälleni”. Kiitos!

 

Mankan syysgarderobi

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kivan näköiset asukokonaisuudet. Ihana malli! Erityisesti neulemekko ja pitkä musta untuvatakki olivat mieleeni. Onko takkia saatavilla?

  • Hei sari! Kiitos 🙂 Takki valitettavasti loppui jo! Mukavaa viikon loppua, Kata

 2. Oih, miten kauniita vaatteita, ihania värejä ja kuinka kaunis malli vaatteiden sisällä onkaan! Vau!

  Täällä toinen neulemekkoja rakastava… harmi vain, että tuosta neulemekosta on näköjään jo koko xs loppu, molemmista väreistä…. Tuleeko syksyn tai talven aika Doppin omaan mallistoon neulemekkoja? Viime vuonna teillä oli tuon tapainen ihana ruskea, mutta sitäkin harkistin liian kauan ja jäin ilman…

  • Hei Eilamari! Kiitos paljon, ihanaa kun tykkäät 🙂 Muutama neulemekko vielä tulee ja meillä tulee oma puolipoolo mekkoa pähkinän ruskeana. Kuvaamme mekon ihan pian! Ihanaa viikkoa, Kata

 3. Vau! Upean näköistä! Upean näköinen tämä Mankka on ollut edellisessäkin postauksessa. Ihanat asut ja pukevat värit! Kaunis! Siinä sitä on ollut sitten kaksi energiapakkausta yhdessä, Sinä ja Mankka! Olisipa ollut kiva olla seuraamassa vieressä teidän touhuja.

  Minulla myös sama ongelma, en enää löydä saappaita, jotka menisivät pohkeista! Nuorena kaikki meni, että suihkis vaan, nyt on pohkeet kuin pölkyt! Onneksi on kivoja nilkkureita ja maihareita!
  Toi talvitakki on upea, huppu! Jos olisi talvitakin osto, niin tuo takki olisi valintani, nyt mennään viimevuotisella toppiksella, mikä on muutoin aivan täydellinen, mutta se huppu puuttuu…pipa päähän ja menoksi ?.
  Minustakin on aivan ihanaa olla aina teidän puettavana, ei tarvitse itse miettiä, mikä sopii mihinkin ja kaikki uudet hankinnat sopivat myös siellä vaatekaapissa oleviin.
  Hyvä naiset! ❤️
  Aurinkoista päivää!

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun tykkäät ja mankka on tosiaan ihana 🙂 Mankka oli kyllä tosiaan hyvin innoissaan, kun molemmat saappaat menivät pohkeesta kiinni. Niin totta, tämä takki olisi juuri sinun, jos olisit takkia vailla. Kyllä, viime vuotinen on huippu ja toimii edelleen. Ihana kuulla, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Saat aina niin loistavat setit kun piipahdat meillä! Ihanaa alkavaa viikkoa, Kata