Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lauantain päivän asu

Minun lempitakkini on tämä Melvillen kevytuntuva takki. Se on nimensä mukaan kevyt ja tyylikäs kultaisilla vetoketjuilla. Pidän sen pyöristetystä helmasta ja sivu vetoketjuista. Takki on yksinkertaisesti sanottuna kymppi! Keväällä meillä oli näitä takkeja beigenä ja nyt tänä syksynä mustina. Minusta sekin kertoo takin erinomaisuudesta, että joillakin teistä on nyt nämä kummatkin värit!

TAKKI ON LOPPU! Laita viestiä, jos haluat takin shop@dopp.fi, niin selvitämme asiaa!

Mittataulukko: Pituus n. 95 cm
Koko 34 rinnanympärys 100 cm lantionympärys 114 cm
Koko 36/ 104 cm/ 118 cm
Koko 38/ 110 cm/ 124 cm
Koko 40/ 112 cm/ 128 cm
Koko 42/ 120 cm/ 134 cm

 

  • Doris pipo € 69,95 musta

 

  • Doris pipo € 69,95 rosa

 

 

 

Mitkä housut minulla on jalassa? Niistä lisää ensi viikolla:)

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-16.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Magee takki! No ei ihme, että on loppu! Jotkut jutut on vaan niin huippuja, niinkuin vihreä Army rotsikin, joka on ollutkin kovassa käytössä.

    Apua! Pipoja! ? iik! Kohta se alkaa, pipo aika! Huh heijaa, mihin se kesä meni. Tosin pidän kyllä syyskuustakin, silloin kun on aurinkoinen, kuulas ja raikas ilma. Ruskan sävyjä odotellessa.

    • Hei Maarit! Eikö vain, joissakin on actionia! Kyllä, pian saa laittaa pipon päähän 🙂 Sama täällä, pidän syyskuusta varsinkin kun ei sada 🙂 Ihanaa kun meillä on vuodenajat. Terkuin Kata