Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Eilisen postauksen korkeavyötäröiset farkut loppuivat jo, mutta kuten eilen kerroin, niin hätä ei ole tämännäköinen. Ensi viikolla saamme lisää korkeavyötäröisiä farkkuja, joiden pesu on myös loistava eli palaamme niihin farkkuihin ensi viikolla.

Tänään on vuorossa Celine Torn farkut, joiden erikoisuus on paikatut reiät. Farkkujen mallista kerron lisää tuossa alempana.

 

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Pablah paita

Tiedätkö mikä kaulus on aina pukeva ja sopii jokaiselle? Se on vesiputouskaulus eli kaulus, joka on tässä Pablah paidassa.

Pablah paidassa on henkäyksen kevyt kierrätetty polyesteri materiaali. Materiaalinsa ansiosta paidassa on kaunis pinta ja kiilto. Malliltaan paita on suora ja se ylettyy haarasauman kohdalle. Hihat ovat vajaa mittaiset ja hihansuissa on ranneke, jonka voi kääntää. Pablah paita on helppohoitoinen arkipaita, mutta se soveltuu myös juhlaan. Paidan voi pukea myös esim. hameen sisälle, jos haluaa.

Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita vastaa reiluhkoa/normaalia kokoa ja suosittelen ottamaan paidasta oman koon, en pienempää koska kutistumisvaara pesuohjeen mukaan on n. max 5%. Paidan mittataulukko löytyy täältä.

 

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Mieleeni muistui, että kirjoitin blogitekstin ”Aikuinen nainen ja repaleiset farkut” noin neljä vuotta sitten. Luin blogijulkaisun läpi ja ihan rupesi naurattamaan oma kirjoitukseni. Siellä sanon, että en pukisi päälleni repaleisempia farkkuja kuin ne, jotka ovat päälläni. Hah, hah! Minulla on ollut sen postauksen jälkeen paljon repaleisempia farkkuja ja ne ovat olleet ihan lemppareitani 🙂 Taisin olla hieman tiukkapipo vielä tuon ikäisenä, vajaa 50-vuotiaana!

 

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Celine Torn farkut

Nämä farkut ovat Denim Hunter mallistosta, joka on meidän uusi tanskalainen farkkubrändi. Heillä on useampia farkkumalleja ja olemme nyt loppukevään ja kesän aikana testailleet niitä ja päätyneet muutamiin malleihin, joista yksi on tämä Celine Torn malli.

Vertaan näitä Celine Torn farkkuja Dream skinny farkkuihin, koska ne ovat monelle tutut farkut eli pääset perille millaiset nämä farkut ovat.

 • Celine Torn farkuissa on yhtä korkea vyötärö kuin Dream Skinnyissä ja Dream Chic farkuissa
 • Celine Torn farkuissa on enemmän puuvilla, jopa 90 % kun taas skinnyissä on vajaa 70 %. Tämä vaikuttaa farkkujen laatuun eli Celine Torn on hieman jäykempi materiaali kuin supervenyvä skinny (skinnyissä on enemmän polyesteriä kun Celine Torn farkuissa)
 • Farkuissa on sama määrä stretchiä eli 2%
 • Celine Torn mallissa on vain yksi mitta ja se on noin 29″
 • Celine Torn on myös ohut laadultaan kuten skinny
 • Nilkassa on vetoketju ja lahje on kapeampi kuin Dream Chic farkuissa
 • Suosittelen Celine Torn farkkuja suoravartaloisemmalle vartalolle, en A-vartalolle. Ja tämä siksi, koska farkut ovat reisistä ja pohkeista suht kapeahkot
 • Farkuissa on tuuma koot. Minulla on päälläni 27″. Farkkujen mittataulukko löytyy täältä.

 

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Pepputaskuista sanoisin niin, että Celine Torn farkuissa pepputaskut ovat muutaman sentin korkeammalla kuin skinnyissä. Mutta puhutaan tosiaan vain muutamasta sentistä.

(En ole kovinkaan liekeissä näistä peppukuvista, mutta jos en niitä laita, niin saamme useita kyselyitä ja kuvapyyntöjä, miltä farkut näyttävät takaa eli siksi nämä ovat täällä).

 

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Kun Celine Torn farkut vetää jalkaansa, niin puolessa välissä voi tuntua siltä, että ne eivät mahdu päälle. Aukaise alasuun vetoketjut, jotta jalka mahtuu paremmin lahkeen suusta ulos. Mutta vetäise farkut ylös, niin sitten huomaatkin, että ne sujahtivat jalkaan sutjakkaasti. Mutta muista! Ethän koskaan kisko farkkuja jalkaan vyölenkeistä! Ne eivät kestä vetoa eivätkä ole sitä varten, vaan ne ovat vyötä varten!

 

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Wanetta neule

Eilistä beigeä Wanetta neuletta löytyy myös suklaan ruskeana. Kuten eilen mainitsin, on kaula-aukko kaunis ja hihat ovat aivan ihanat.

Minulla on päälläni neuleesta koko XS. Neuleen mittataulukko löytyy täältä.

 

Celine Torn farkut lenkkareilla ja korkkareilla

Ilouutisia! Saamme uuden erän näitä jalassani olevia mustia lenkkereita ensi viikolla. Voin niin suositella näitä:) Nämä mustat ovat minun jo toiset ja näiden lisäksi minulla on tätä mallia myös kahdet muun väriset. Nämä ovat ihan parhaat jalkaan ja ulkonäkö on niin magee. Ne ovat räyheät ja stylet ja itse käytän niitä niin mekkojen kuin farkkujen kanssa. Tilaa itsellesi lenkkarit täältä.

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Tuo Wanetta neule on ihana! Onko se jo loppu? Ihana kokonaisuus neule+ farkut+ lenkkarit.

  • Hei Marja! Yksi ruskea neule löytyy musitaakseni kokoa S, muuten on ihan loppu. Neuletta tulee taas tammikuussa lisää. Terveisin Kata
   Ps. jos kiinnostuit, niin laita meiliä shop@dopp.fi niin vastaamme sinulle 🙂

 2. Komppaan Maarittia, että mitä vain Kata laittaa päälleen, niin kaikki näyttää hyvältä.

  Taidan olla Täti Ruskea, kun hihkun intoa tämän syksyn monelle mallistolle missä ruskeaa vähänkin vilahtaa.

  Kiva, että Dopp ottaa uusia merkkejä myyntiin. Kovat testit läpäisseet ja Kata jaksaa aina kirjoittaa niin selkeät ohjeet mitkä mallit sopii millekin vartalotyypille.

  Lenkkarit on nähtävästi tulleet jäädäkseen. Jos Kata nauratti oma kirjoitus repaleisista farkuista, niin samoin ajattelin minäkin lenkkareista vuosia sitten. Nykyään lenkkarit sujahtaa jalkaan mekonkin kanssa ja jalat kiittää.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Ei huono! Ruskea on aivan ihana väri. Ja kauan se on poissA ollutkin! Kiitos, ihanaa kun arvostat. Älä muuta sano, kyllä se lenkkarit ja mekko combokin oli aluksi vaikea, mutta onneksi mieli vääntyy ja kääntyy ja välillä oikein hyväänkin! Aurinkoista viikonloppua, Kata

 3. Oiiiiii!!! Vähänkö täällä pähkinöinä? suklaanruskea taitaa olla tämän syksyn juttu! Mee like! ❤️
  Tanskalaiset merkit ovat kyllä hyviä ja pukevat suomalaisia naisia hyvin! Mitoitukset yleensä ovat nappeja. Farkut näyttää jalassasi todella hyvälle! Noh, kuten on todettu, ihan sama, mitä laitat yllesi, kaikki näyttää hyvälle! Ja mikäs tuota peppua on kuvatessa, hyvä peppu! Ja tosiaan, kyllä meidän tarvitsee nähdä, miten ne istuu takaa. Ja taskut.

  Ja noi lenkkarit! Olen täysin samaa mieltä kanssasi, voin kyllä suositella lenkkareita! Todella hyvät jalassa. Ja tyylikkäät. Sellainen kiva värisuora löytyy itselläkin.

  Kiva nuttura, sopii hyvin??

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Jep, jep kyllä se on:) Hah, hah noh itsensä on laittanut likoon, niin tässä sitä ollaan :)) Eikö vain, lenkkarit ovat 10+. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *