Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.8.2020 |

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Farkut ovat sellaiset housut, että syksyn saavuttua ne haluaa yleensä uusia. Meille on tullut uusia farkkuja useitakin erilaisia malleja, joten esittelemme teille niitä muutaman seuraavan päivän aikana. Laitan verkkokauppaan farkuista tarkempaa selitystä koosta, jos koot tuntuvat oudoilta. Muistathan aina, että farkut,kuten muutkin housut venyvät käytössä. Niiden kuuluu olla hieman napakat ostaessa, joten ne eivät muutaman päivän päästä rupea valumaan alaspäin. Ja kuten tiedät, suosittelen farkkuihin vyötä.

 

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Catja kietaisupaita

Tämä on minun tämän hetkinen suosikkipaitani! Tämä kietaisupaita on kuin sileää samettia, niin pehmoiselta se tuntuu päällä. Paita on klassinen kietaisupaita eli paita aukeaa edestä kokonaan. Paidan sisällä, vyötärön saumassa on nappi. Nauhat ovat leveähköt, joten pelkkä tuplasolmu riittää. Kietaisupaita ylettyy lantiolle.

 

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Itse en tarvitse kietaisupaidan alle toppia, mutta jos siltä tuntuu voi paidan alle pukea topin varsinkin työkäyttöön. Tällöin ei tarvitse hetkeäkään miettiä, että olisi vilautteluvaaraa, jos kietaisupaita aukeaisi edestä varsinkin jos kurkottelee alaspäin

 

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Dream high rise farkut

Jos olet kaivannut korkeavyötäröisiä farkkuja, niin nyt meiltä löytyy niitä, jopa kaksi eri mallia. Tässä postauksessa esittelen teille ensimmäisen mallin, joka on nimeltään Dream High rise. Tässä on noin 4 cm korkeampi vyötärö kuin tavallisissa Dream skinnyissä tai Dream Chiceissä. Farkut istuvat napakasti ja nämä farkut ovat loistavat X- ja A-vartaloiselle naiselle. H-vartaloiselle naiselle vyötärö jää liian kapeaksi, koska farkut ovat lantiosta kaarretut vyötäröä kohti.

Näistä farkuista suosittelen ottamaan kaksi kokoa pienemmät farkut kuin normaalisti käyttää. Itse olen aina MACin farkuista kokoa 32, mutta vetäisin helposti koon 00 jalkaani. Eli olen normaalisti alaosasta kokoa 34 eli juuri nämä farkut ovat minulle sopivat koossa 00. Jos olet kooltasi kokoa 36, otat 32 farkut jne.

Älä arastele ottaa kahta kokoa pienempiä farkkuja, koska muutoin farkut ovat sinulle liian isot. Farkkuja on rajoitettu määrä, jonka jälkeen ne ovat loppu. Saksan varastosaldot näyttävät myös nollaa eli farkkuja ei saada lisää

 

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Pepputaskut ovat aina korkeammalla pepun päällä, kun kyseessä on korkeavyötäröiset housut. Kun pepputasku on ylempänä, näyttää peppu pyöreämmältä kuin että pepputaskut olisivat matalammalla. Matalammalla olevat pepputaskut tekevät pepusta poikamaisemman ja peppu näyttää litteämmältä.

 

Wanetta neule

Wanetta neule on aivan ihana, koska siinä on pieni V-kaula-aukko. Myös pussihihat leveällä rannekkeella ovat kauniit. Minulla on neuleesta päälläni koko XS.

 

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Dream High rise farkut ovat 30″ mittaiset, muita pituuksia farkuista ei löydy. High rise farkut ovat nilkasta 1 cm leveämmät kuin Dream skinny farkut.

 

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Catja kietaisupaitaa löytyy suklaan ruskean lisäksi tämä vaalean kerma väri. Kietaisupaita on klassinen ja helppo paita ja yleensä juuri V-kaula-aukon ansiosta se on pukeva monelle naiselle.

Minulla on Catja kietaisupaidasta päälläni koko S. Sanoisin, että paita vastaa normaalia kokoa. Katso paidan mitat verkkokaupasta ja erityisesti vyötärön mitta. Sanoisin niin, että paidassa on tilaa rinnan kohdalla, mutta vyötärönkohta ei ole hurjan leveä.

 

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Kiitos!

Olemme vieläkin hieman pökertyneitä upeasta viikonlopustamme. Viime perjantaina Gabi meni naimisiin Johanneksen kirkossa ja hääjuhlaa vietettiin Ravintola Saaristossa eli Klippanilla. Lauantaina hääjuhla jatkui läheisillemme sekä nuorten ystäville kotonamme Hääbrunssin merkeissä. Juhlat olivat kerta kaikkiaan onnistuneet, mitään emme tekisi nyt toisella tavalla. Sääkin suosi meitä kumpanakin päivänä.

Gabi haluaa kiittää lukuisista hääonnitteluista ja minä itse haluan kiittää myös onnitteluista, joita sain 20-vuotis yrittäjäpäiväni ansiosta. Olette aivan ihania, kun muistitte meitä kauniilla sanoilla. Kiitos <3

 

Dream high rise farkut ja naiselliset kietaisupaidat

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.


4 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Jes miten ihanat kietaisupaidat ja mitkä hihat! Väritkin ovat niin samettisen pehmeät ja syksyyn sopivat.

  Farkut kuuluu syksyn hankintalistalleni joten niitä on pakko tulla katsastamaan. Nämä farkut istuu kyllä täydellisesti Katan päällä. Aikuisten naisten farkut joita on pakko kyllä kokeilla.

  Vaikka on häitä ja Doppin synttäreitä juhlittu, niin väsymyksestä ei näy jälkeäkään Katan kasvoilla. Päinvastoin Kata hehkuu hyvää oloa sekä onnellisuutta ja niin pitääkin.

  Ihanaa viikon jatkoa ja pian juhlitaankin varmaan uuden Doppwoman malliston syntyä.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Farkkuja on paljon, tule käymään niin sovitellaan 🙂 Hyvä ettei väsy näy päälle, mutta hieman on ollut häistä lisäpuuhaa normaalin puuhan lisäksi, mutta onnellisia ollaan että hääviikonloppu oli täysi 10+! Tätä miettiessä, väsykin pyyhkäytyy pois. Samoin sinulle! Kata

 2. Maarit🤓 sanoo:

  Oi miten herkulliselta suklaanvärinen paita näyttää😛. Farkkuja täytyykin tulla katsastamaan ja muita syysjuttuja, toivottavasti löytyy myös pidemmällä lahkeella? Täytyypi kiireellä katsoa farkkuuni, missä kunnossa ne on. Perjantaina ajattelin suunnistaa DOPPiin. Saas nähdä, miten pökertyneitä vielä tuolloin olette kaikesta ihanasta juhlinnasta. Ihanaa, että kaikki meni hyvin! ❤️ Nähdään!

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa, tervetuloa! Nähdään perjantaina 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *