Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nilkkureilla

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Tässä on kolmas uusi farkkumalli ja sen nimi on Fiola. Fiola on taas ihan erilainen farkku kuin kaksi edellistä farkkua. Sanoisin, että Fiola farkut ovat lähempänä High rise farkkua kuin eilistä Celine Torn farkkua. Ja syy on se, että Fiola farkuissa on myös korkea vyötärö.

 

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Hanni paitis

Hanni paitis on sitä ihanaa stretchlaatua, mistä More yleensä valmistaa paitikset. Laatu on super venyvää ja pehmoista puuvilla/polyesteri/elastania. Paita on sellainen, että se ei kiristä eikä purista ja on loistava kaikkien neuleiden, neuletakkien ja jakkujen alle.

 

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Ciara kietaisuneule

Yksi meidän Doppwoman neulemallistomme suosikkituote on Ciara kietaisuneule. Tummansiniselle kietaisuneuleelle täydentyi koot, samoin kauniille beigelle, joka löytyy täältä. Kietaisuneuletta tuli myös punaisena, suklaan ruskeana ja mustana. Koitamme ehtiä kuvaamaan uudet värit verkkokauppaamme viimeistään lauantaiksi.

Doppwoman mallistomme neuleet ovat 100% merinovillaa. Ciara kietaisuneuleen lisäksi mallistosta löytyy mm. Betty neuletakki joka löytyy tuosta alempana.

 

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Fiola farkut

Fiola farkuissa on korkea vyötärö. Se on 4 cm korkeampi kuin Dream skinnyissä eli ne ylettyvät mukavasti navan yläpuolelle. Edestä farkut ovat ihan erilaiset kuin ns. ”normaalit farkut”. Näissä farkuissa on edessä kaksi nappia. Etutaskut on laskettu alemmas, kuten kuvasta huomaa. Nämä pienet kikat ovat erittäin edullisia vartalolle. Farkut näyttävät loistavilta edestä ja takaa myös! Takataskut ovat mielestäni hyvällä kohtaa. Löydät farkkujen peppukuvan verkkokaupastamme. Farkkujen edessä on valmiiksi hieman ”viiksiä”, huomaatko? Se kuuluu farkun malliin.

Fiola farkuissa on kapea lahje, samanlainen kuin skinnyissä. Lahkeessa ei ole vetoketjua ja lahkeen mitta on 30″.

 

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Fiola farkut ovat myös Denim Hunter mallistosta, joten koot ovat tuumia. Minulla on jalassani 26″ farkut ja sanoisin niiden vastaavan skinnyissä 00 kokoa. Verkkokaupastamme löydät tarkemmat selvitykset eri koosta.

Fiola farkut ovat hyvin tummat ja pesu on siisti. Puuvillaa Fiola farkuissa on 90% ja loput ovat polyesteriä 8% ja elastania 2%.

 

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Klassinen asukokonaisuus on aina tyylikäs! ja miten ihana konjakki onkaan tummansinisen kanssa, eikö vain?

 

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Hanni paitis

Hanni paitis on hihaton kauluspaita. Kauluksessa on piilovetoketju, joka on minusta kiva lisä paitaan. Hanni paitis on ommeltu vartalonmyötäiseksi ja juuri senkin takia se on helppo pukea kaikkien alle syksyisin ja talvisin. Minulla on päälläni paitiksesta koko 36. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Betty neuletakki

Doppwoman Betty neuletakissa on yksinkertaisen klassinen malli. Neuletakissa ei ole nappeja eikä taskuja. Malliltaan neuletakki on kapeahko ja koko S ylettyy itselläni juuri polven yläpuolelle. Myös tämä neuletakki on 100% merinovillaa. Neuletakkia löytyy tummansinisen lisäksi beige, musta, suklaan ruskea, konjakki ja lämmin beige. Beiget löytyvät jo verkkokaupastamme, mutta muut värit yritämme saada sinne viimeistään huomenna.

 

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Jonna nilkkurit

Nämä ovat syksyn 2020 ensimmäiset nilkkurit! Eivätkä nämä ole ainoat nilkkurit, jotka ovat saapuneet jo liikkeeseemme. Lisää nilkkurikuvia tulee sunnuntaina Doppwoman mekkomalliston postauksissa.

Olen ennenkin sanonut, että kauneimman konjakkisävyn löytää Ten Pointsin nilkkureista, kuten näistä Jonna nilkkureista. Nilkkurit ovat nahkaa ja ne näyttävät krokonahalta eli pinta on elävännäköinen. Jonna nilkkureiden lesti on normaali ja korko on sopiva eli 5 cm korkea.

Jonna nilkkurit ovat ihanan sirot. Nämä soveltuvat niin mekkojen kuin housujenkin kanssa ja jos työpäivän päätteeksi tulee iltameno, ei pikkukenkiä tarvitse välttämättä kantaa mukana

 

Fiola farkut klassisilla yläosilla ja syksyn ekoilla nillkkureilla

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Fiona farkut on superit! Voin suositella! Korkea vyötärö hoikentaa! ? ja tukee massua. Vähän jännäsin lahkeiden pituutta, mutta just hyvin meni pitkäjalkaisellekin. Ja menee siistimpääkin pukeutumiseen. Ja konjakinväri, sopii todellakin hyvin.
    Doppneulemallisto on kyllä huippu!
    Mee like!

    • Hei Maarit ja kiitos kunkommentoit:) Eikös olekin Fionat loistavat! ne istuivat sinulle ihan täydellisesti. Minäkin mietin, että olisivat liian lyhkäiset sinulle, mutta toisin kävi ja hyvä niin. Ihanaa, kun tykkäät 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Moi, ehkä en ole huomannut kun olet kertonut, mutta mitä merkkiä Gabin ihana brunssimekko on?

    • Hei Kati! Kiitos viestisäsi ja muistaisin, että mekko oli Osis tai Oasisi tai jokin vastaava…Terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.