Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Ensi viikolla alkaa koulut ja usein silloin alkaa myös monelle arki. Kokosimme seuraaviin postauksiin työvaatteita helpottaaksemme aamuja. Kuten tiedätte, rakastamme vaatteita, joista saa mahdollisimman monta erilaista ja ennen kaikkea toimivaa asukokonaisuutta. Uskon, että saamme rakennettua seuraavista postauksista sellaisia, että kaikkia tuotteita voi mixailla keskenään.

 

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Eireen paita

Kun tarkasti katsoo kuvaa, niin huomaa, että Eireen paidassa on rintataskut. Taskut ovat huomaamattomat, mutta taskujen tarkoitus on tehdä paidasta rennon oloinen. Eireen paidassa on monen suosima pyöristetty helma, joka keventää lookkia. Paidan edessä on napit alas asti eli sen voisi pitää myös niin, että Eireen paidan alle pukisi valkoisen perus topin, jättäisi napit auki, käärisi hieman hihoja ja alaosaksi pukisi farkut.

Minulla on Eireen paidasta päälläni koko 34. Paidan mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Zella upslaakihousut

Nyt istuu housut hyvin! Täytyy kyllä sanoa ettei meiltä löydy yhtäkään mallia joka ei istu hyvin. Vartaloita on monen eri mallisia ja kaikille löytyy housut.

Zella uposlaakihousut ovat syksyn uusi housumalli. Zellassa on hyvä vyötärön korkeus, se ylettyy navan päälle. Edessä on pienet läppätaskut, jotka ovat koristeet. Housuissa ei ole vyölenkkejä, koska edessä on nämä taskut. Näin vältetään ”torta på torta” fiilis eli ei tule liikaa hässäkkää housun eteen vaan säilyy yksinkertainen linja. Housun sivuissa on taskut.

Zella housua löytyy suklaan ruskeana ja mustana, jonka kuvat löytyvät hieman alempaa.

 

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Zella jakku suklaan ruskea

Klassinen Zella jakku on loistava jakku myös irtojakkuna. Se sopii mekkojen päälle ja myös farkkujen kanssa. Zella istuu hyvin, se on vartalonmyötäisesti leikattu ja vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus. Poikkileikkauksen sisällä on taskut, jos ne haluaa avata.

Minulla on Zella jakusta päälläni koko 34. Zella jakun mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Tämä on tyylikäs, mutta rento setti. Kaulukseton paita jakun alla istuu hyvin ja juuri Eireen paidan rentous rikkoo formaalia pukulinjaa. Kauniit Heidy kroko nilkkurit € 199,00 löytyvät täältä.

 

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Peelina paita

Peelina paita on paksuhkoa ja raskaampaa viskoosia. Itse pidän tästä hieman paksummasta materiaalista, koska paita laskeutuu upeasti. Mutta kuten huomasit, voi paidan pukea myös housujen sisälle, liian paksua materiaalia se ei ole. Peelina paita on klassisen mallinen paitis. Hihansuissa on leveä ranneke, jonka voi kääntää. Paidan pohjaväri on musta ja pilkut ovat kerman värisiä.

Minulla on paidasta päälläni koko 34. Paidan mittataulukko löytyy täältä.

 

Zella upslaakihousut

Zella housujen reiden linja on kapea ja housut kapenevat alaspäin. Itselläni housut loppuvat juuri nilkkaluun kohdalle, housujen sisäsauman pituus on noin 69 cm. Lahkeissa on upslaakit.

Upslaakit ovat käänne, jotka on tehty housun lahkeisiin. Upslaakilla ei ole isompaa virkaa, ne ovat ainoastaan tyylikäs yksityiskohta ja tuovat housuihin näköä. Miesten housuissa upslaakit ovat yleisempiä kuin naisten housuissa. Ennen upslaakeja näkyi paljonkin suorissa puvunhousuissa, mutta nyt kun miehilläkin nilkkamitta housuissa on trendikäs, näkee niitä usein niissäkin. Itse olen aina pitänyt upslaakeista. Minusta ne ovat tyylikkäät ja hieman herraskaiset.

Minulla on housuista päälläni koko 34. Housujen mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

 

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Sammy neuletakki

Sammy neuletakissa on V-kaula-aukko ja edessä on muutama nappi. Neuletakin hihat ovat pussimaiset ja niissä on leveät rannekkeet. Neuletakin olkasauma on hieman laskettu. Minulla on päälläni Sammy neuletakista koko XS eli sanoisin neuletakin olevan reiluhkoa kokoa.

Sammy neuletakki sopii myös ihanasti mekkojen päälle, se tuo niihin rentoa fiilistä!

 

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Ruutulaukku

Tämä laukku on tosi kiva. Se on söpö ja itse pidän sen nylon materiaalista. Se on helppo pitää puhtaana, märällä rätillä ja fairyllä se on helppo puhdistaa. Metalli osat ovat hopeanvärisiä ja laukun sisällä on tasku. Laukun saa myös kiinni eli laukun sisällä on läppä napilla, mikä onkin todella kätevä. Näin pysyvät tavarat laukussa eikä pitkäkyntiset pääse laukkuun. Laukun koko on 24 cm leveys ja 19 cm korkeus ja sivusta laukku on pohjasta 10 cm leveä ja se hieman kapenee ylöspäin.

 

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Loaferit

Nämä ovat klassiset ja loistavat loaferit jalkaan. Jos lenkkarit tuntuvat vierailta mekkojen ja housujen kanssa niin loaferit ovat niiden sijasta loistava vaihtoehto. Loaferit ovat mustaa mokkanahkaa edestä ja takaosassa on musta kiiltonahka osa. Edessä on kangasrusetti. Pohja on kumia ja se on noin 3 cm korkea.

Loaferit ovat nätit myös mekkojen ja hameiden kanssa. Mustat paksut sukkahousut, mekko ja loaferit ovat kaunis ja tyylikäs yhdistelmä

 

Back to work; Zella upslaakihousut kahdessa värissä

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Nyt on Zella jakkuihin tullut todella upea uusi väri. Wau oikea nami ja jakku istuu kuin unelma.

  Upslaakihousuja olen ennen kammonnut, kun olen törmännyt vaan hyvin äijämäisiin leveisiin housuihin ennen näitä. Nyt muuttui mieli, koska nämä housut ovat kaukana äijähousuista. Onneksi Doppissa ei huonoja housuja löydy vaan täydellisiä.

  Koko back to work postaus oli piristävä. Kata on kyllä ammattilainen kokoamaan erilaisia upeita asukokonaisuuksia, joita voi miksailla keskenään. Rentoja, siistejä ja tyylikkäitä vaatteita arkeen.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Zella jakku on loistava, se istuu kauniisti:) Muistat varmasti tosiaankin ne miehekkäät housut silloin ennen vanhaan, joissa oli upslaakit. Itsekin muistan ne hyvin ja ne olivat usein paksua ja raskasta villakangasta. Noh, nämä ovat ihan eri maata:) Ihanaa kun tykkäät ja aurinkoista viikonloppua, Kata

 2. Hei. Suklaan ruskea on kyllä kaunis väri ja sopii mainiosti siniseen? Kengät tosi kivat. Onko lesti kapea, leveä vai normaali?

  • Hei Sinikka ja kiitos viestistäsi:) Ruskeiden croco nilkkureiden lesti on ihan normaali Höglin lesti 🙂 Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme eli olemme mitanneet kenkien sisäpohjan pituudet sinne. Itselläni on aina Höglistä koko 5 ja niin on näistäkin ja jalkani on ihan normaali leveä, eikä ottanut mistään kiinni 🙂 Terkuin kata

 3. On kyllä tyylikkäät housut! Mageet! Tällainen ”suklaa” on sallittua!? Miten tuo ruskea onkin nyt niin vienyt sydämen. Johtuneeko siitä, että ruskeaa ei ole aikoihin ollut näin paljon tarjolla. Ruskeaankin on helppo yhdistää muita värejä. Niinkuin nuo ylläolevassa siniset vaatteet, ristiin rastiin, kuten mainitsitkin.
  Ja kengät näyttävät myös maukkaalta.
  Tyylikäs paluu arkeen.

  • Hei Maarit! Eikö olekin, ihanat housut 🙂 Uskon, että ruskean viehättävyys piilee juuri siinä, että se on ollut niin kauan poissa. Itse olen myös niin mielissäni, että nyt saa ruskeata ja moni muukin asiakas on sanonut samaa. Niin on, ruskeaan voi yhdistää monta eri väriä. Ruskea on kiva lisä vaatekaappiin 🙂 Ihanaa tulevaa viikonloppua, Kata