Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Tänään yhdistetään ylellisiä silkkipaitoja farkkuihin ja helppohoitoiseen vekkariin. Tiedäthän, että silkkipaitojen pesua ei tarvitse pelätä. Ne voi pestä pesukoneessa ihan normaalisti, mutta ainut asia mitä suosittelen on se, että käyttää pesuainetta, joka on tarkoitettu villalle ja silkille. Pesuaine takaa sen, että silkki pysyy ihanan pehmeänä. Ja itse en laittaisi paitojen mukaan farkkuja tai vastaavia tuotteita missä on vetoketjuja ja nappeja, jotta kangas ei vahingoitu.

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Henry silkkipaita

Oih, tämä on aivan ihana paita! Väri on mitä kaunein, laatu on upea ja mallissakaan ei ole mitään valittamista. Paita on hieman sisäänotettu eli se on upea kun sen jättää housujen päälle. Paidan helma on pyöristetty ja se ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Kauluksessa on nauhat, jotka itse haluan sitoa rusetille, mutta nauhat voi sitoa yhdelle solmulle tai ne voi kietaista tuplasti kaulan ympärille.

Henry silkkipaitaa on tulossa meille ensi viikolla luonnon valkoisena, beigenä ja mustana. Jos olet kiinnostunut, niin laita meiliä, ja varataan sinulle sellainen. Mutta tutustu ensin paidan mittataulukkoon, niin osaat varata heti oikean koon.

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Nauhan saa irroitettua kauluksesta, jos haluaa. Se on pienellä lenksulla kiinni takaa. Eli kun nauhan ottaa pois, on paidassa pyöreä kaulus ja napit tulevat ylös saakka. Minulla on Henry silkkipaidasta päälläni koko 34. Paidan mittataulukko löytyy täältä.

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Reginas rotsi

Minulla on päälläni hauska Reginas rotsi. Tässä  rotsissa on täydelliset 70-luvun fiilikset! Rotsi on joustavaa vakosamettia ja se on vuoreton. Se on kevyt ja ihana päällä, kun se joustaa. Rotsin edessä on kaksi taskua ja rotsin sisäpuolella on rintatasku, mikä olikin aika yllättävää. Katsoin ensin, että tasku on ommeltu vahingossa väärälle puolelle ja kysyinkin asiaa, mutta ei, sen kuuluu olla sisäpuolella.

Rotsi on hieman slimmattu ja se loppuu lantiolle. Rotsi toimii syksyllä ulkotakkina, mutta talvella sen voi pukea mekkojen päälle sekä hameiden ja housujen kanssa. Tämä Reginas rotsi on todella käyttökelpoinen ja uudennäköinen rotsi!

Minulla on Reginas rotsista päälläni koko 34. Rotsin mittataulukko löytyy täältä.

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Waterlik laukku

Waterlik laukku on herkullinen ja valloittava pikkulaukku. Sinne mahtuu juuri tarvittavat tavarat kuten kännykkä, huulipuna, avaimet ja kortit. Laukussa on hopeanvärinen ketjuhihna. Laukun koko on 18×15 cm.

  • Waterlik laukku € 69,00

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Cille high waist farkut

Kerroin viime viikolla täällä blogissa, että meille saapuu lisää nilkkamittaisia korkeavyötäröisiä farkkuja ja tässä ne nyt ovat! Kuten edellisissäkin korkeavyötäröisissä farkuissa vertasin niitä monen tuntemiin Dream farkkuihin. Teen sen nytkin, koska silloin uusista Cille farkuista saa paremman kuvan millaiset ne ovat.

Cille farkut ovat 4 cm korkeammat vyötäröstä kuin Dream farkut. Niissä on aavistuksen kapeampi reisi ja nilkka kuin Dream skinnyissä. Cille farkkuja löytyy yksi mitta ja se on 29″. Nilkassa on messingin väriset vetoketjut.

Cille farkut ovat enemmän ”farkkumaisemmat” kuin Dream farkut. Cille farkuissa on 98% puuvillaa ja 2% elastania. Farkut joustavat reippaasti ja niissä on reiluhko kokomitoitus. Tarkan kokomitoituksen löydät verkkokaupastamme. Minulla on farkuista päälläni koko 26″.

  • Cille high waist € 99,95

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Giovanna nilkkurit

Giovanna nilkkureissa on ihana ”air cube” pohja päkiöiden alla. Sen tehtävänä on pehmentää iskuja ja se toimiikin loistavasti! Nilkkureissa on hieman terävähkö kärki, ne ovat kevyet ja korko 7 cm korkea. Pohja on kumia. Nilkkurit ovat ihanat jalkaan! Koot vastaavat normaaleja kokoja. Puujäljitemä korko on kaunis.

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Ciara kietaisuneule

Ciara kietaisuneule on ollut mukana useissa postauksissa, mutta sehän kertoo vain sen että se sopii niin moneen asuun 🙂 Tähänkin asuun, kun etsin jotain lämmikettä, niin Ciara on täydellinen joko beigenä tai mustana.

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Tämän postauksen yläosiin voi yhdistää eilisen postauksen Zella upslaagihousut. Ja eilisen postauksen yläosiin voi yhdistää joko mustan vekkarin tai Cille high waist farkut!

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Musta vekkari

Tässä on kevyt, ilmava ja helppokäyttöinen vekkari. Vuorettomuus tekee vekkarista ilmavan ja helppohoitoisen. Joskus kysytään, että millä vekit saa pidettyä pesussakin. Vastaus on, että vekit eivät häviä mihinkään, ne pysyvät hameessa myös pesussa. Ne saa ainoastaan tuhottua silittämällä ne tasaiseksi eikä sekään kunnolla onnistu.

Mustassa vekkarissa on leveä kuminauha vyötärö ja muuta vetoketjua tai nappia siinä ei olekaan. Minulla on vekkarista päällä koko 36. Vekkarin mittataulukko löytyy täältä.

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Dust paita sininen paisley

Sininen paisleykuosi on kaunis. Dust paidassa on sama pohjasävy kuin yksivärisessä Henry silkkipaidassa. Dust mallia meillä on ollut useastikin eli se on pyöristetty helmainen ja holkkihihainen paita V-kaula-aukolla. Dust paita toimii yksistään, mutta talvella se on suosittu neuleiden ja jakkujen alla.

Minulla on Dust paidasta päälläni koko 34. Paidan mittataulukko löytyy täältä.

 

Ruutulaukku medium

Eilen esittelimme small kokoisen ruutulaukun ja tänään on isosiskon vuoro eli medium kokoisen vuoro. Tänne laukkuun mahtuu näppärästi jo paljonkin tavaraa mm. läppäri. Ja mikä ettei tämä kävisi myös pikareissu kassina, sinne mahtuu vaihtovaatteet ja meikkipussi.

 

Back to work; Ylelliset silkkipaidat

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset