Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Back to work: Zella high waist

Back to work: Zella high waist

Zella high waist housun esittelin jo viime vuoden ”Back to work” postauksissa. Housu oli silloin hitti, mutta sitten kävi niin, että housun valmistus uhattiin lopettaa ja lopetettiinkin hetkeksi, mutta yhtäkkiä sitä olikin taas saatavilla. Minä olin heti asialla ja tyhjäsinkin varastosaldot useampaan otteeseen, koska minusta tämä housu on yksi parhaista housuista aikoihin.

Zella high waist housua löytyy mustana ja tummansinisenä. Tummansinistä tulee lisää ensi viikolla eli jos haluat tilata housut, niin tilaa ne normaaliin tapaan, niin postitamme ne sinulle välittömästi kun ne ovat saapuneet meille

 

Back to work: Zella high waist

Back to work: Zella high waist

Minny laukku

InWearillä on aina hyviä laukkuja ja kasseja. Ne ovat kasseja jotka kestävät. Ja ne ovat myös kasseja, jotka pysyvät ryhdissään. Inhoan kasseja, jotka ”lysähtävät” kun ne laittaa lattialle tai pöydälle. Olen myös huomannut, että käytössä jotkut kassit muuttavat muotoaan ja menettävät ryhtinsä, mutta nämä kassit pysyvät pystyssä kuin tinasotilaat, joiden ryhti ei muutu pitkässäkään juoksussa. Kassin sisällä on yksi iso vetoketjutasku ja kassin läpän saa kiinni magneettinapilla.

Huomaatko miten kassista löytyy asun kaikki värit? Luonnonvalkoinen paita ja kassin etuosa, mustat housut ja kassin läppä ja olkahihnat ja konjakit nilkkurit sekä vyö ja kassin sivut

 

Back to work: Zella high waist

Frieda paita

Frieda paidassa on kaunis kaula-aukko. Kaula-aukko on syvä ja kapeahko V. Paidan kaulus nousee hieman ylöspäin niskasta, mikä on erittäin pukeva niskalle. Varsinkin lyhyt hiuksiselle tai ponnaripäiselle tämä kaulus on kaunis. Kauluksen alaosassa on vekki, joka antaa tilaa vartalon keski kohdalle. Hihat ovat vajaamittaiset ja paita loppuu lantiolle.

 

Back to work: Zella high waist

Back to work: Zella high waist

Frieda paita on ohkaisen materiaalinsa puolesta helppo pukea housujen sisälle. Minulla on Frieda paidasta päälläni koko 36. Paita on minulle hieman reiluhko, koko 34 olisi ollut kokoni, mutta se on meiltä jo loppu. Paidan mittataulukko löytyy täältä.

 

Back to work: Zella high waist

Back to work: Zella high waist

Zella high waist

Huomaatko housujen edessä olevan vaakasauman, joka laskee ihan aavistuksen alaspäin keskeltä? Tämä poikkisauma on mahtava juttu ja juuri tämä poikkisauma saa muutamia hyviä asioita aikaiseksi.

  • Poikkisauma, joka laskee keskeltä saa aikaiseksi sen, että vyötärö ja lantio näyttävät kapeammilta kuin ovatkaan
  • Poikkisauma katkaisee housun linjan ja etuosa ei näytä ”liian pitkältä”, koska housuissa on korkea vyötärö
  • Poikkisauma tukee massukkaa, eikä tuo massukkaa samalla lailla esille, jos housut olisivat ihan suorat edestä eli toisin sanoen poikkisauma häivyttää massukan näkymättömiin

Jalassani minulla on konjakit Jonna nilkkurit € 179,00 ja ne löytyvät täältä.

 

Back to work: Zella high waist

Back to work: Zella high waist

Esin kuviopaita

Esin kuviopaidan kuviot ovat tummansinisiä. Paidan miehustassa on napit ylhäältä alas saakka, edessä on muutamia hiuslaskoksia ja kauluksessa reunassa on pienen pieni fyrrykantti. Paidassa on täyspitkät hihat ja hihansuissa on kuminauha resori. Vaikka paita on ohuehkoa viskoosia se ei ole läpinäkyvä. Mutta jos haluaa, niin aina voi paidan alle pukea topin. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paidan mittataulukko löytyy täältä.

 

Back to work: Zella high waist

Zella housuissa on pystysuorat sivutaskut. Mutta huomio, huomio! Sivutaskut on tuotu hieman lantion etupuolelle. Tämä temppu takaa sen, että lantionkaari ei avaa taskuja vaan ne pysyvät kiinni. Takana ei ole taskuja, siellä on vain pystysauma, kuten Zella upslaakihoususissakin on.

Lahkeet kapenevat alaspäin ja loppuvat noin nilkkaluun paikkeille. Housujen korkeudesta vielä sen verran, että ne ylettyvät juuri navan yläpuolelle, vartalon kapeimpaan kohtaan.

Minulla on Zella high waist housuista päällä koko 34. Housut vastaavat normaalia kokoa, vyötärö voi olla napakka, mutta muistathan, että ei ole vielä keksitty housuja jotka eivät veny!

 

Back to work: Zella high waist

Vyöt

Olen tainnut kertoa teille jo muutaman kerran, että housuissa olevat vyölenkit eivät ole:
a. koristeet
b.sitä varten, että niistä kiskotaan housut ylös jalkaan

Vaan ne ovat sitä varten, että niihin puetaan vyö. Minulla on kummassakin housuissa croko vyöt. Croco vyöt ovat nahkaa ja niiden värit ovat konjakki ja tummanruskea. Näitä vöitä voi käyttää siistimmissä housuissa ja farkkuihinkin ne sopivat.

  • Croko vyö € 34,00

Croko vyöt tulevat Doppshop verkkokauppaamme torstai päivän aikana.

 

Back to work: Zella high waist

Jalassani minulla on suklaan ruskeat Harriet mokkanilkkurit € 179,00 ja ne löytyvät täältä.

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kivan näköiset housut! Miten Zellat sopivat A-vartalolle? Beck-housut ovat minulle just hyvät, mietin voisivatko nämäkin sopia.

    • Hei Maria! ne ovat täydelliset A-vartalolle! terkuin Kata