Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vox Saffron mekko

Saffron mekko on ajaton mekko, jota asustamalla saa monta erilaista lookkia. Mekon alle voi pukea myös housut, jolloin mekkoa voi nostaa lyhkäisemmäksi vyötäröllä olevan nauhan avulla. Mekko on malliltaan suora, kaula-aukko on O-mallinen ja olkasauma tulee kauniisti olkapään alle. Vyötäröllä oleva nauha on pitkä ja sen voi sitoa kerran tai kahdesti vyötärön ympärille.

 

Mekko on ajaton ja sen voi helposti asustaa työmekokosi pukemalla sen päälle neuletakin tai jakun. Pian mekkoon voi pukea mustat paksummat sukkahousut ja nilkkurit, mutta tällä asulla voidaan juhlia syksyn juhlat.

Mekko vastaa normaalia kokoa. Minulla on päälläni mekosta koko 34, mittataulukko löytyy täältä.

 

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Alkuun luulin kuvia katsellessa, että mekko on pitsinen ennen kuin luin tekstin. Konjakin väriset kuviot mekossa hämäsivät. Helppo mekko, mitä voi muunnella moneen menoon.

    Onko Katan jalassa Holly korkkarit vai syksyn uutuus kengät? Olen miettinyt tuleeko syksyyn pyöreä kärkisiä vai piikkikärkisiä kenkiä. Toivottavasti ei pelkästään vaan korkeita korkoisia nilkkureita, kun on tottuttanut itsensä tennareilla viipottamaan. Apua osaisiko sitä korkeilla koroilla edes kävelläkään?

    Viikonlopun sää näyttää suotuisalta Gabin häitä ajatellen. Nyt pidetään peukut pystyssä, että ennuste pitää paikkansa ja totta kai se pitää.