Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vihreää muotia tyllihameella

Vihreää muotia tyllihameella

Vihreä on väri, joka jakaa ihmiset kahtia. Siitä joko tykätään tai ei. Voisin sanoa, että ”ennen vanhaan” noin reilut viisi vuotta sitten ja kauemmin, vihreä ei ollut vaatteissa ollenkaan hittiväri. Pikkuhiljaa vihreä rupesi nousemaan mallistoissa, varsinkin syksyisin ja nyt voin todeta, että vihreä on pukeutumisessa suosittu väri. Itse olen lämmennyt vihreälle täysin vasta viimeisen vuoden aikana ja tuntuu että vihreä värikuumeeni sen kuin nousee.

Pidätkö sinä vihreästä? 

 

Vihreää muotia tyllihameella

Vihreää muotia tyllihameella

Dana toppi

Dana toppi on ihanan pehmoinen ja venyvä. Joskus metallilanka, kuten tässä topissa on, tekee materiaalista kovan, mutta Dana on tosiaankin pehmoinen. Topissa on kultaista metallilankaa. Toppi on perusmallinen ja kaulus tulee ylös. Edessä on hieman ohkaisempi V-mallinen pala, joka keventää kaulan aluetta. Toppi soveltuu hameiden ja housujen kanssa juhlavampiin menoihin, mutta myös arkeen jakun alle.

 

Vihreää muotia tyllihameella

Sandaalit ja laukku

Nämä Hill sandaalit ja Nuderosa laukku ovat kesän mallistoa eli -50%. Jos jalan kokosi on 4,5 niin kotiuttaisin nämä sandaalit ja tämän laukun hyvinkin nopsaa. Tämä on yhtenäinen ja kaunis setti.

 

Vihreää muotia tyllihameella

Tässä asukokonaisuudessa on vanhanajan glamouria, eikä olekin!

 

Vihreää muotia tyllihameella

Vihreää muotia tyllihameella

Kirjava hame on siitä kiva, että hameesta saa monta eri asuvaihtoehtoa. Oranssi ja vihreä ovat legendaarisia yhdessä. Tähän kun vielä yhdistäisi ruskeaa, niin 70-luvun asucocktail on valmis.

Bonell neule on yllättävä tuote. Se on pukeva neule ja siinä on loistava kaula-aukko. Neule on lyhythihainen ja tapaankin sanoa, että Bonell neule ajaa t-paidan asemaa, mutta on puetumpi. Bonell neuletta löytyy vielä 1 kpl oranssia kesäalesta ja koko on XS. Löydät Bonell neuleen täältä. Sandaalit ovat loppu.

 

Vihreää muotia tyllihameella

Doris tyllihame

Doris tyllihame on kerrassaan viehättävä. Siinä on kuminauha  vyötärö, joten se on helppo vetäistä päälle. Doris hame on sievä tyllihame, koska se ei ole liian pönkkö vaan se laskeutuu. Tyllihameissa on juuri se vaara, että niissä vartalo ei näytä sievältä vaan isommalta kuin onkaan.

 

Vihreää muotia tyllihameella

Mieheni lempiväreihin kuuluu vihreä. En ole ikinä ymmärtänyt (30 vuotta naimisissa talvella) että mikä siinä vihreässä niin viehättää. Hän on yrittänyt ostaa minulle useasti myrkynvihreätä laukkua lahjaksi, mutta olen aina torpedoinut hänen ostoksensa. Kun Gabi viime keväänä valmistui Hankenilta, niin Gabin toivomus valmistujaislahjaksi oli samanlainen kaulakoru kuin minulla on. Kävimme katsomassa kultasepänliikkeessä korua ja siitä on valmistettu muutama eri värivaihtoehto, minun korussani toinen puoli on musta. Gabi ei osannut päättää minkä niistä halusi vaan jätti päätöksensä isälleen, joka korun maksoi. Mieheni oli käynyt ostamassa kaulakorun ja yllätys, yllätys korun toinen puoli oli vihreä. Oih, se on niin upean vihreä, että meikäläiselle iski melkein korukateus 🙂

 

Vihreää muotia tyllihameella

Jasmin toppi

Jasmin toppi on loistava perustoppi. Topissa on muutama yksityiskohta eli olkapäillä ja topin helmassa on pieni kaistale sifonkia. Malliltaan toppi on suora ja se on myös helppo pukea hameiden ja mekkojen sisälle koska toppi on viskoosia. Kaula-aukko on sopiva ja holkkihihat tipahtavat reilusti olkapäiden alapuolelle. Jasmin toppia löytyy myös valkoisena.

Jasmin toppi on  reiluhkoa kokoa, topin mittataulukko löytyy täältä.

 


Vihreää muotia tyllihameella

Minulla on vihreät silmät. Sanotaan, että vihreäsilmäisen tulisi käyttää mm. luumun ja rosan sävyistä luomiväriä, jotta vihreys tulisi vielä enemmän esille. Muistan käyttäneeni juuri näitä sävyjä silloin 80-luvulla, mutta en enään aikoihin. Käytän melkein päivittäin (mutta en aina kesäisin) luomiväriä. Olen niin jämähtänyt beigen ja ruskean eri sävyihin, että pitäisi saada vaihtelua ja kokeilla taas vaikkapa hailakkaa rosaa. Olen joskus miettinyt, että pitäisikö tehdä meikkivideo? Itse katson joskus meikkivideoita ja minusta ne ovat mielenkiintoisia.Tykkään läträtä voiteiden ja meikkien kanssa, joten ehkä voisin joskus esitellä minun suosikkituotteeni teille.

 

Vihreää muotia tyllihameella

Nämä tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

HUOM! Huomenna perjantaina DOPP muuttuu hääsalongiksi eli avaamme vasta klo. 11.30. Tervetuloa!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Vihreä on myös lempparivärini kunhan se ei ole neonvihreä. Kimaltava toppi on ihana, mutta ei se ole hullumpi tuo Jasmin toppikaan.

  Itse olen aivan hulluna Bonell neuleisiini. Oranssi piristää ja tuo rusketuksen hyvin esiin ja valkoinen on taas aina takuu varma. Helppoja huolettomia neuleita.

  Keväällä oli vekkareita ja nyt syksyllä näyttää tyllihameet tulevan muotiin.

  Wau, ehdottamasti Katan on tehtävä meikkivideo. Jaat kaikki kauneutesi salat meille Doppilaisillle.
  Iltameikkiin itse sutaisen luumua luomilleni ja viherävät silmäni näyttävät kyllä silloin kissan silmiltä mieheni mielestä. Päiväaikaan en itse uskaltaisi luumua luomiväriä käyttäkään. Päivisin aika naturell look.

  Voin vain kuvitella miten iloisen kupliva tunnelma Doppin hääsalongissa on. Naurua, onnen kyyneleitä sekä puheen pulpatusta ja niin pitääkin.

  Ihania juhlia ja tanssikaa aamun asti.

 2. Heissan, minä olen aina pitänyt vihreästä, kuuluu yhteen lemppariväreistäni! Metsänvihreä, armyvihreä, juurikin noita vihreänsävyjä, joita nyt on ylläsi?. Vihreääkin on niin montaa eri sävyä. Kaikki sävyt eivät nappaa. Ihanaa, jos vihreää tulee nyt syksyn väreihin. Yes! Pitääkin kaivaa kaapin kätköistä vihreä laukkuni esille.
  Kimaltava toppi näyttää ihanalle.

  Juu. Suosikkituotteet ja meikit kehiin! Mielellään, kiitos.
  Itsellä on vihreänruskeat silmät ( hahaa, syksyn muotivärit ) ja käytän ruskeaa, Roosaa ja munakoison väristä luomiväriä, mielialasta riippuen?.

  Oih. Aistin jo väreilevän, odottavan jännityksen siellä! Tohinaa varmasti riittää ! ?
  Toivotankin, Ihanaa loppuviikkoa ja kaikkea hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.