Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.7.2020 |

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Doppwoman mallisto on tehty menevälle nykyajan naiselle, joka haluaa päästä vaatetuksessa mahdollisimman helpolla. Hänen ei tarvitse miettiä silitystä, ei rypistymistä eikä matkalle lähtiessä tarvitse pakata mukaansa koko vaatekaappia ja pienoisessa hädässä vielä tunkea laukkuihin lisää tavaraa. Mekot taipuvat niin päivä- kuin iltakäyttöön.

Tässä postauksessa haluamme näyttää, miten monikäyttöisiä Doppwoman malliston mekot ovat.

Easy to care is easy to wear! pätee Doppwoman mekkomallistoon!

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Ilman kenkiä olevissa kuvissa haluan viestittää, että sinä ratkaiset millaiset kengät mekkoihin asustat. Se on sinun menoistasi kiinni, puetko mekon paljailla varpailla, tennareilla, ballerinoilla, sandaaleilla, korkkareilla, nilkkureilla, saappailla…

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Alissa short mekko kuuluu meidän top 3 mekkoihin. Alissan salaisuus piilee sen valekietaisu yläosassa ja polven alle olevassa pituudessa. Alissa mekko onkin mekko, joka sopii kaikille ja kaikkeen. Itse käytän Alissa short mekkoa huvilalla paljain jaloin, kotona tossut jalassa, töissä tennareilla ja iltamenoissa sandaaleilla.

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Alissa short mekkoa löytyy punaisena paisleynä, joka minulla on päällä ja valloittavana pinkki kiekurana.

Minulla on mekosta päälläni koko S. Kuten huomaat mekon alle ei tarvitse pukea toppia, etuosa pysyy kiinni itsestään. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Beige lehtikuosi on minun ehdoton lempikuosi tämän kesän mallistostamme! Rakastan beigen eri sävyjä, mikä ei varmasti ole jäänyt kenellekään epäselväksi 🙂

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Alissa long on kuten Alissa short, mutta siinä on erilaiset hihat ja helma on midimittainen. Kummatkin mekot tuovat vyötärön kauniisti esille. Pieni pussihiha ja pidempi helma tuovat asuun juhlavuutta.

Ylimmässä  kuvassa minulla oli harteillani Nilia pellavajakku. Jalassani minulla on Henrietta sandaalit.

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Tällä asulla menisin itse töihin tai voisin mennä myös rippijuhliin, ylioppilasjuhliin, iltamenoihin sekä häävieraaksi. Kun hiukset laittaa kauniisti ja kunnollisen meikin kasvoille, niin mekosta saa todella juhlavan. Kesähäihin voisin mennä myös näillä ihastuttavilla Henriikka sandaaleilla (joilla jaksaisin koko päivän) tai sitten pukisin jalkaani beiget korkkarit.

Alissa long mekkoa löytyy myös kaneli pallo, joka löytyy täältä.

Myös Alissa long mekosta minulla on päälläni koko S. Eli yläosa on samanlainen kuin edellisessä mekossa, joten se istuu ja toppia ei alle tarvitse pukea.

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Alissa long mekkomalli löytyy beigen lehtikuosin lisäksi vaaleansinisenä paisley kuosina. Tässä stailasimme saman mekon ihan eri fiilikseen. Beigellä lehtimekolla mentiin hieman tyylikkäämmin eri menoihin ja tällä vaaleansinisellä paisley mekolla mennään arkeen, vapaa-aikaan ja reissuun.

Huomaatko miten koko asun henki muuttui, kun jalkaan puki tennarit, päähän laittoi olkihatun ja harteille nappasi farkkutakin? Hmm…korikassi puuttui vielä kädestäni. Tämä vaaleansininen paisley sopii myös loistavasti kesäjuhliin!

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Haluamme tehdä vaatteita, joissa vartalo näyttää kauniilta. Vaatteen on korostettava kantajansa parhaita puolia ja häivytettävä niitä huonompia puolia, mikäli niitä on. On tärkeää, että jokaiselle vartalotyypille löytyy oikean mittasuhteiset vaatteet ja ennen kaikkea pukevat asut. Ei ole väärän mallisia vartaloita, on vain välillä vaatteita, jotka eivät käy omalle vartalolle. Me olemme DOPPissa tarkkoja, että vaatteet ovat oikean mallisia naiselle, joka vaatteen haluaa ostaa. Jos vaate ei ole paras mahdollinen, niin me kerromme sen ja ehdotamme vastineeksi jotain muuta.

Voi en olisi ikinä kokeillut tätä mekkoa ilman sinua! En koskaan olisi uskonut että tämä malli sopii minulle! Luulin, että en löydä vartalolleni mitään sopivaa, olin jo ihan epätoivoinen! En voi uskoa, että mahdunkin pienempään kokoon, olen vissiin aina ostanut liian isoja vaatteita! Näitä lauseita kuulemme usein:)

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Myös tästä mekosta minulla on päällä koko S.

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Rosa mekko on uusi mekkomalli tälle keväälle. Alaosa on ihan sama kuin Alissa mekoissa, mutta yläosassa on nauhat eli ne voi sitoa joko solmulle tai rusetille. Hihat ylettyvät myös kyynärvarsien alapuolelle. Tämä mekko on rusettifriikin unelmamekko eli minun siis 🙂

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Rosa short on rusettinaisen unelmamekko! Kuin myös Rosa long, joka löytyy täältä.

Kun yhdistät tähän mekkoon joko beiget korkkarit tai nämä Harmonie slingbackit niin sinulla on juhla-asu kunnossa. Rosa short mekon vaaleaan kuosiin sopii ihanasti helmikorut.

Tässä on toinen minun lempikuosini! Valkoinen pohjaväri mekoissa näyttää niin kesäiseltä ja raikkaalta

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Minulla oli tämä asu päälläni liikkeessä yksi päivä ja sain paljon kommentteja ihanasta mekosta ja kuinka hyvältä jopa lenkkarit näyttävät mekon kanssa. Olen niin samaa mieltä! Rakastan tennari/lenkkari/mekko yhdistelmää. Jos joku olisi sanonut esimerkiksi 10 vuotta sitten, että kymmenen vuoden päästä puetaan lenkkarit ja mekko yhteen, niin en olisi uskonut. Olisin pitänyt kertojaa ihan tyylittömänä, joka ei ymmärrä muodin päälle yhtään mitään. Muistan kun lenkkari/mekko yhdistelmiä rupesi näkymään muotilehdissä, niin mietin että onpas kivan näköistä, mutta itse en voi käyttää, koska jalkani näyttävät matalissa lenkkareissa mekon kanssa liian paksuilta. En tiedä, onko aika sokaissut silmäni, mutta itse viihdyn paremmin kuin hyvin tämän kaltaisissa asukokonaisuuksissa ja jalat ovat mitä ovat. Välillä ne pelastaa sukkahousut ja välillä itseruskettava voide.

Tiedän, että monelle mekko ja lenkkariyhdistelmä voi tuntua liian raskaalta ja ”ihan oudolta”. Se vaatii hieman totuttelua ja kaikki eivät pidä siitä yhdistelmästä, mutta kuten tapaankin sanoa niin ”evät kaikki voi tykätä kaikesta”

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Eden long on klassinen kietaisumekko. Kietaisumekoissa on paljon hyviä puolia. Niitä voi justeerata vartalonsa ympärille kuten haluaa, niiden alle voi pukea topin tai olla ilman toppia ja niissä on aina se pukeva V-kaula-aukko. Eden long on kapeahelmainen eli se jopa hieman kapenee nilkkoja kohden. Tällä pienellä jipolla saadaan vyötärö näyttämään entistä kapeammalta ja koko vartalo näyttää slimmiltä ja pitkältä.

Huomaatko yksinäisen suden tuolla laiturin päässä? Valora on välillä niin introvertti, että ihan ärsyttää! Jos kutsuisin sitä luokseni, niin se ei tulisi #jääräpää

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Kuten ylläolevalla Alissa long lehti kuosilla menisin juhlaviin tilaisuuksiin, niin menisin kyllä tällä Eden long sinisellä kukkakuosillakin. Rosanudet Hill sandaalit ja laukku sekä valkoinen jakku tuovat asuun juhlavuutta.

Eden long mekkoa löytyy myös sininen paisley kuosi.

 

Doppwoman mekot juuri sinun menoihisi

Tässä oli vain muutama Doppwoman mekkomalliston mekko. Doppwoman mallistostamme myös:

Melina mekko punainen paisley ja vaaleansininen pallo
Betsy mekko sininen kukka
Amanda mekko beige lehti ja vaaleansininen paisley
Sophia hame sininen pallo ja kanelipallo
Eden top sininen paisley, pinkkikiekura, kaneli pallo, sininen pallo ja lila kukka
Melina top rosa paisley ja punainen paisley

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina. Seurailethan sähköpostiasi, joskus viestimme voi mennä roskapostiisi.

 


13 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Doppwoman mekko mallisto on ainakin tämän hulda huolettoman mieleen. Ajattomia, helppoja, mutkattomia, siistejä eivätkä taatusti rypisty. Erityisesti matkustaessa helppoja, kun ovat vielä niin kevyitäkin.

  Vaikea on laittaa malliston mekkoja mihinkään järjestykseen. Parasta on, että mallistosta löytyy jokaiselle jotakin. Kata ja Gabi ovat onnistuneet luomaan malliston meille naisille, millä loihditaan naisten parhaat puolet esiin. Super kiitokset siitä.

  Itse pidän mekkojen kietaisumalleista, hihat ovat myös hyvät, kaula-aukot eivät ole liian antavia ja pituudet ovat just sopivat. Rusetit alkavat minuakin houkuttaa.

  Nyt iski silmääni postauksessa Eden long sininen kukka ja Alissa long kanelipallo mekot. Molemmat ovat upeita, ajattomia ja taatusti tulisi käyttöön eikä komeroon.

  Eden top lila kukka on ollut korona keväänä piristys paita. Eden top sininen paisley on taas työkaverini tsemppipaita. Dopp mallisto sopii moneen menoon.

  Innolla odotan syksyn mallistoa, uusia värejä, mutta ennen kaikkea arvostan materiaalien helppohoitoisuutta.

  Valora on ihana oman tiensä kulkija. Oikea kuningatar, poseeraa kun itse haluaa ja ottaa oman tilansa missä vain ja milloin vain. Täydellinen lady.

  Toivottavasti Doppwomanin syysmallistoon tulee neuleitakin. Kenties neulepaitoja, neuletakkeja ja ponchjoja..
  Innolla odotan syysmalliston esittelyä, mutta sitä ennen toivoisin auringon palailevan hellimään meitä lämmöllään. No tälläinen on Suomen kesä; näyttää monet puolensa.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit 🙂 Ihanaa, kun pidät mallistostamme. Kaikkea ihanaa on tulossa, neuleita myös 🙂 Juuri teemme uusia malleja syksyksi, katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Kyllä, nytkin olisi merinovilla neuleet tarpeen! Ja merinovillahan käy ympäri vuoden, se lämmittää mutta ei hiosta. Ihanaa viikkoa, toivotaan että sää taas hieman lämpenisi. Terkuin Kata

 2. Maarit🤓 sanoo:

  Komppaan Valoraa! 😂 minustakin on ihanaa vetäytyä itsekseen nököttämään ihailemaan maisemia ja päästää ajatukset valloilleen tai Uppoutua sohvan nurkkaan kirjan kanssa , enkä kaipaa mitään muuta tai muita ympärilleni. Se tekee välillä niin hyvää. Ehkä Valora ajattelee samoin 😉. Hän vaipuu haavemaailmaan.
  Olisi niin kiva tietää, mitä siellä koiran päässä liikkuu.

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit 🙂 Sama täällä, joskus on ihana vain vetäytyä olohinsa ja olla puhumatta hetkeen 🙂 Tykkään myös uppoutua omaan maailmaan ja mietiskellä. Usein mietinkin, että mitä Valoran päässä liikkuu…koirathan elävät hetkessä, kuulemma. T. Kata

 3. Maarit🤓 sanoo:

  I enjoy wearing Doppwoman! ❤️ Ja niitähän riittää! 😃
  Ja etenkin Eden long mekot ovat kovassa käytössä, Amandat ja Beat ovat nyt olleet hieman paitsiossa kaapissa, mutta vielä on kesää jäljellä, niidenkin aika tulee kyllä.
  Noi kietaisumallit ovat vaan niin helpot. Sopii paikkaan kuin paikkaan, kelillä kuin kelillä.

  Minusta on ihanaa lenkkari/tennarimuoti mekkojen kanssa, kun on paljon armollisempi jalkaparoille. Ei vaan kertakaikkiaan jalat enää kestä

  Ja nuo mainitsemasi lausahdukset, sopii myös minun suuhuni. On monta mekkoa ja asua, mallia tai väriä, mitä en olisi voinut edes kuvitella sovittavani ylleni ilman teitä. Pointsit teille!

  Ja täydet suositukset Doppwoman mallistolle!
  Odottelenkin mielenkiinnolla mitä syysmallisto tuo tullessaan.

  Mukavaa sunnuntaita!

  • Maarit🤓 sanoo:

   Haa! Osa tekstistä jäänyt kesken…taas on sormet ja aivot olleet eriaikaisia…eli ei vaan jalat kestä enää korkkareilla kävelyä pidempiä aikoja. Voi huokaus! Kaipaan kyllä niitä aikoja kun mennä viipotin korkkarit jalassa päivät pitkät. Toivottavasti lenkkarimuoti kestää pitkään ja tolppakorot.

   Niin, mitähän värejä tosiaan Doppwoman mallistoon on tulossa. Ruskeaa ainakin, mutta mitä muuta? Ja löytyyhän Eden mallia edelleen? Tuleeko jotain uutta mallistoakin ?

   • Kata sanoo:

    Hei Maarit 🙂 tosiaan ruskeata, terraa, siniharmaata, ripaus konjakkia ja pinkkiä on tulossa 🙂 Tulee Eden ja yksi uusi malli 🙂 T. Kata

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihanaa kun pidät Doppwoman mallistostamme:) Lenkkarit ovat ihanat jalkaan ja mekkojen kanssa niin trendikkäät! Kiitos, kuten tapaan sanoa, aina voi sovittaa! Kiitos ja samoin, täällä odotetaan uutta mallistoa saapuvaksi 🙂 Ihanaa viikkoa! T. kata

 4. Marianne sanoo:

  Ihanat kuvat ja niin kauniit mekot😍. Niissä kaikissa on jotain niin mielenkiintoista, että ainakaan minä en osaa laittaa niitä mihinkään järjestykseen. Beige lehtikuvioon ihastuin heti. Se on niin erilainen kuosi, kuin kaikki muut. Mekkojen materiaali on myös niin helppohoitoinen, etten ole sellaiseenkaan aiemmin törmännyt. Oma ihana punainen paisleymekko sellaisenaan tai vähän viileämmällä säällä Betty-neuletakin kanssa on ollut kovassa käytössä ja
  aivan lyömätön yhdistelmä sekä lenkkareilla että ”mekkokengillä” 😊.

  • Kata sanoo:

   Hei Marianne ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos paljon:)) Minulla on sama, että lehtikuosi värien puolesta iskee minuun mutta jokaisessa on oma viehätys. Punainen paisley on niin pirtsakka ja täydellinen tosiaan Betty neuletakin kanssa. Odottelemme juuri uusia neuletakkeja saapuviksi ja uusia värejäkin tulee 🙂 Nyt niitä voisi jo tarviakin, kun Pouta päräytti hieman viileämpää keli. Ihanaa kun viihdyt meidän Doppwoman tuotteissa ja ne tosiaankin taipuvat lenkkari/korkkari meininkeihin. Ihanaa sunnuntaita, Kata

   • Marianne sanoo:

    Oi, mitähän värejä tulossa? Beige neuletakki meni sivu suun, joka jäi kyllä harmittamaan. Neuletakin materiaali ja mitoitus on kyllä niin loistava, että näitä kyllä voisi olla useampikin vaatevarastossa :).

    • Kata sanoo:

     Hei Marianne! Väreinä on ruskeaa, terraan, siniharmaata, ripaus konjakkia ja pinkkiä. Beigen neuletakin saat myös heinäkuun lopulla 🙂 T. Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *