Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


4.2.2020 |

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Eden long

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Eden long

Varsin ylpeänä tulemme esittelemään seuraavien päivien aikana meidän oman Doppwoman mallistomme kevään 2020 mekkomalliston!  

Eden long on ollut mekkomallistomme suosituin mekko eli aloitamme sillä.

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Eden long

Eden long sinikukkainen

Sinikukkaisessa Eden long mekossa on kahta väriä. Pohjaväri on tummansininen ja pienet kukat ovat valkoisia. Valkoinen väri on puhtaan valkoinen, se ei ole kerma. Tämä väritys Eden long mekosta on vahva ja säväyttävä, vaikka värejä on ainoastaan kaksi.

Tähän mekkoon voi yhdistää klassisen Doppwoman tummansinisen värin esim. Betty neuletakkina, Lily liivinä tai Ciara kietaisuneuleena

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Eden long

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Eden long

Millainen on Eden long malli?

Eden long on klassinen midimittainen kietaisumekko. Mekossa on hihat, jotka ylettyvät ranteiden yläpuolelle. Haluamme tuoda naisten kauniit ranteet esille, samoin korut. Edestä olemme mitoittaneet mekon niin, että mekon alle ei tarvitse pukea toppia. Mutta jos on hoikka ja rintava niin silloin mekko voi jäädä edestä sen verran auki, että toppi on tarpeellinen. Mekon nauhat tulevat vyötärölle, vartalon kapeimpaan kohtaan.

Eden mekko on edustava malli vartalolle. Eden mekon voi pukea juhlaan korkkareilla tai arkeen tennareilla. Panostamme malleissamme siihen, että ne ovat monikäyttöisiä ja helppohoitoisia. Haluamme mennä idealla ”pese ja pidä”, älä silitä. Doppwoman mekot ovat myös täydellisiä reissumekkoja!

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Eden long

Eden long beige paisley

Tässä mekossa on minun lempivärit! Cafe latten eri sävyt sekä kanelin eri sävyt yhdistettynä raikkaaseen valkoiseen. Kun nämä värisävyt yhdistää vaaleisiin korkkareihin, niin juhla-asu on valmis.

 

Vega nahkajakku

Nahkajakku on klassisen mallinen. Jakku on kauniisti leikattu vartalonmyötäisesti. Tällainen jakku kuuluu niihin ”ikuisuustuotteisiin”. Se ei ole koskaan poissa muodista, ehkä joka päivä sitä ei pueta päälle mutta se paranee vain käytössä. Jakussa on kaunis luun väri. Minulla on jakusta päälläni koko 34 ja se on sopiva koko. Joten todettakoon, että jakku on reiluhkoa kokoa.

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Eden long

Elna farkkutakki

Elna farkkutakki on klassisen mallinen takki. Sen voi pukea mihinkä vaan, sen enempää miettimättä sopiiko se asuun vai ei. Yleensä se sopii aina. Tämä farkkutakki on suoremman mallinen eli eri mallinen kuin tämä farkkujakku. 

Viime kesänä en olisi tullut toimeen ilman tätä farkkutakkia. Se oli aina mukanani sen enempää miettimättä. Se tuntuu hyvältä päällä ja näyttää myös.

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Eden long

Eden long sininen paisley

Sinisessä paisleyssä on myös tummansininen päävärinä, jota ympäröi sinisen eri sävyt. Mekko on ihanan raikas!

 

Paisley mekkojen koot

Mekkojen koot ovat XS-XXL. Koko XS on mitoitettu vaatekoolle 34. Koko S on mitoitettu koolle 36 eli minun kokoiselle naiselle. Kaikki mekot päälläni ovat kokoa S. Kokoerot ovat muutamia senttejä. Mekkojen pituus koossa S 0n 136 cm. Olen noin 163 cm pitkä eli mekko ylettyy itselläni pohkeiden alle.

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Eden long

Mekot löytyvät liikkeestämme tämän viikon lopulla ja viimeistään ensi viikon alussa. Mekot voi ennakkovarata verkkokaupasta. Vastaamme verkkokauppa tilaukseen kun mekot ovat saapuneet. Jos mekkoja haluaa varata liikkeeseemme niin se onnistuu meilillä shop@dopp.fi. Myös heille ilmoitamme kun mekot ovat saapuneet. Mikäli mekkoja ei riitä kaikille, ilmoitamme siitä myös mekkojen saavuttua. Mekkojen tilaukset käsitellään tilaus/varausjärjestyksessä.

 


2 kommenttia

  1. anonyymi sanoo:

    Ihania mekkoja kaikki!
    Onko tuo midimitta tullut jäädäkseen? Olen 60-luvun minihame-nuori. Hameemme olivat todella lyhyitä ja kyllä meitä paheksuttiin. Vuosikymmenen vaihteessa alkoivat helmat pidentyä ja sitten ratkottiin epätoivoisesti helmoja auki, että saisi mekon pidemmäksi.

    • Kata sanoo:

      Hei ja kiitos kommentistasi:) Kiitos! Midimittoja on nyt paljon ja pukeviahan ne ovat. Ne sopivat sekä nuoremmille että aikuisille naisille. Kyllä ne minit taas sieltä tulevat mutta uskon, että midi on tullut jäädäkseen. Mukavaa viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *