Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Me niin odotamme uusia oman Doppwoman mallistomme mekkoja, paitoja ja hameita. Mutta myös ihania merinovilla tuotteitamme! Olen pannut merkille, että tekin olette hullaantuneet tulevan kevään väreistä. Sininen ja eritoten vaaleansininen saa aikaiseksi syviä ihastuksen huokaisuja ja ei rosa pallopaitakaan jäänyt huomiotta perjantain Instagramissa ja Facebookissa.

Ajattelimme Gabin kanssa esitellä teille kevään 2020 ”baby bluen 100% merinovilla” mallistomme ihan ensimmäiseksi. Tuotteita saa myös muissa väreissä, mainitsen ne tekstissä ja kuvat niistä on tulossa pika pikaa!

 

Petit liivi

Petit liivi sai nimensä koonsa puolesta 🙂 Se on pieni ja sievä, suloinen ja herkullinen. Saimme idean liivin suunnitteluun siitä, että haluamme tarjota jotain lämmikettä mekkojen ja paitojen päälle. Halusimme että se on lyhyt jotta se ei tule liian alas lantiolle, vaan se pysyy vartalon kapeimmassa kohdassa. Liivi lämmittää, mutta ei ole liian kuuma ympärivuotiseen käyttöön.

 • Petit liivi S/M ja L/XL koot 34-38 ovat S/M ja koot 40-42 ovat L/XL. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme

Petit liiviä tulee myös rosana ja beigenä. Ennakkotilaukset näille väreille shop@dopp.fi

 

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Lulas paita

Lulas paita on meidän suosikkipaita. Se on rento, mutta siisti. Se on ihanan pitkä ja turvallinen mutta nuorekas! Lulas on 100% puuvillaa ja sitä löytyy tämän raitaversion lisäksi valkoinen, musta ja vaaleansininen. Kaikki värit löytyvät Doppshop verkkokaupastamme. Lulas paita on reilua kokoa, siitä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti.

 

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Ciara kietaisuneule

Ciara eli lyhyt ballerinaneule on kaunis. Tykkään pukea Ciara neuletta pidempien paitojen päälle. Se toimii myös mekkojen päällä, koska on tarpeeksi lyhyt. Ciara neuletta löytyy tummansininen jo liikkeestämme.

Ciara neuletta tulee myös rosana ja beigenä. Ennakkovaraukset näille väreille shop@dopp.fi

 

Dream bootcut

Gabilla on jalassaan Dream farkkujen bootcut eli alaspäin levenevä malli. Farkkujen materiaali on pehmoista stretchiä eli samaa kuin perus Dreamit ja Dream skinnyt. Farkuissa on hyvä klassinen farkkupesu. Myös näistä bootcut farkuista otetaan 1-2 kokoa pienemmät housut kuin normaalisti eli sama koko kuin muistakin Dreameistä.

Gabilla on farkuista koko 34 eli se vastaa 36-38 housua. Minulla on aina koko 32, joka vastaa 34-36 housua. Omaa kokoa näistä farkuista ei voi ottaa, ne jäävät liian isoiksi.

HUOM: Näitä farkkuja löytyy myös valkoisina! Tiedustelut/tilaukset shop@dopp.fi

 

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Lily neuleliivi

Lily neuleliivi on helppo pukea kaiken päälle. Se toimii myös ns. ”turvavaatteena”. Jos tuntuu siltä että haluaa pepun piiloon, niin pidempi liivi on kätevä vaate. Liivi ei ole koskaan liian kuuma koska siinä ei ole hihoja. Lily liiviä löytyy nyt myös tummansinisenä ja beigenä. Liivistä löytyy kaksi kokoa S/M joka vastaa kokoa 34-38 ja L/XL joka vastaa kokoa 40-42.

Lily liiviä tulee myös rosana. Ennakkovaraukset shop@dopp.fi

 

Benny paita

Benny paita on kevyt ja ihanan joustava. Paidassa on kaunis malli. Paidassa on v-kaula-aukko, pitkät hihat ja pyöristetty helma. Paita näyttää upealta housujen päällä, kun paidan helma on pyöristetty.

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Betty neuletakki

Betty neuletakki on eleetön ja klassinen. Neuletakissa ei ole nappeja, vyötä eikä taskuja. Olemme mitoittaneet sen siten, että se on kapeahko ja suora. Se ei ole over size mallinen eikä roikkuva päällä. Se on perusneuletakki, joka sopii mihin vaan! 

Betty neuletakkia on tulossa myös rosana ja tummansinisenä. Ennakkovaraukset shop@dopp.fi

 

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Rinda paita

Rinda paita on kevyt ja ilmava. Topissa on v-kaula-aukko ja olkapäiden alle tiputettu hiha. Paidan edessä on vekki, joka antaa tilaa massukan kohdalle. Rinda paita on loistava peruspaita yksistään tai neuletakin tai jakun alle. Toppia löytyy vaaleansinisen lisäksi kaneli, luonnonvalkoinen ja tummansininen.

Vaaleansininen  ja kaneli löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, mutta tummansinisen ja luonnonvalkoisen tilaukset shop@dopp.fi

 

Baby blue merinovilla neulemallisto @doppwoman

Bonita liivi

Bonita liivi kuuluu minun suosikkeihini. Liivin voi pukea paitojen ja mekkojen päälle. Näe sieluni silmissä valkoiset farkut, Lulas paidan ja baby blue Bonita liivin siinä päällä. Se tulee olemaan minun kesäasuni:)

 

Kuvaamme muita värejä tuotteista ensi viikolla ja päivitämme myös verkkokauppamme niiden osalta.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei! Mikä koko Gabilla on Lulas-paidassa? En ole tilannut teidän verkkokaupasta aiemmin, joten tiedustelen, miten palauttaminen/vaihto onnistuu, jos koko/malli ei olekaan itselle sopiva?

  • Hei Paula ja kiitos kommentistasi:) Lulas paidasta Gabilla on koko 36. Laitan sinulle linkin verkkosivuiltamme tähän. Se löytyy kohdasta verkkokauppa ja sieltä alimmainen palkki. Autamme mielellämme kokojen kanssa ennen tilausta, laita meiliä shop@dopp.fi niin vastaamme kysymyksiisi. Myös sitä kautta voit sitten tehdä tilauksen, jos haluat. Meidän verkkokaupan takana on ihminen, ei kone:)

   Mukavaa viikkoa, kata
   Tässä linkki -> https://www.dopp.fi/verkkokauppa/tilaus-ja-sopimusehdot/

 2. Ihanan heleää!
  Miten baby blue toimii tumman vaatteen parina?

  • Hei Tiia ja kiitos viestistäsi:) Hyvin toimii tummien vaatteiden kanssa tämä baby blue. Värit ovat meillä aina melerattuja, joten ne on helpompi yhdistää muihin vaatteisiin kuin ihan yksiväriset neuleet. Kontrasti ei ole liian suuri. Aurinkoista päivää, Kata

 3. Kauniita neuleita ja kiva, että ne ovat täyttä villaa. Missä ne valmistetaan?

  • Hei Leena ja kiitos viestistäsi 🙂 Merinovilla on ihana materiaali. Neuleet valmistetaan pienessä ompelimossa Baltiassa. Ihanaa aurinkoviikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *