Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.2.2020 |

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Tänään keskiviikkona on uuden mekkomallin esittelyvuoro. Eilen esittelimme Eden long mallin, joka olikin jo monelle tuttu malli. Nyt on vuorossa Melina, joka on ihan erimallinen kuin meidän muut mekkomallistomme mekot.

Melina on kevään 2020 uusi mekkomalli. Halusimme tehdä rennon mekon, joka sopii arkeen ja vaikkapa lomamatkan aamiaismekoksi!

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Melinan malli

Melina on rento ja reipas. Halusimme juuri kesäksi valmistaa mekon, jonka voi surutta pakata kassiin/matkalaukkuun ja pukea vaikkapa uikkareiden päälle. Haimme mallissa käytännöllisyyttä ja iloisuutta sekä mallia, joka sopii jokaiselle vartalotyypille.

Kaula-aukko Melinassa tulee solisluiden päälle, kun taas helma ylettyy polven päälle. Kompensoimme täten paljastavuutta sekä lyhkäisyyttä. Mekko on vartalonmyötäinen kainalosta alaspäin noin 15 cm. Sen jälkeen se lähtee levenemään maltillisesti alaspäin.  Mekko on myös selästä suora, siellä ei ole sisäänottoja ristiselän kohdalla.

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Tämä asu voisi olla kesän ”luottoasu”. Huoleton, mutta siisti ja nuorekas, joka sopii moneen menoon!

Eilen minulla oli päälläni farkkutakki ja tänään minulla on päälläni farkkujakku. Näit tämän farkkujakun jo tässä postauksessa ja videossa.

 

Heston loaferit

Huomasitte eilisessä postauksessani olevat valkoiset loaferit. Nyt kerron niistä hieman enemmän. Minulla on ollut nämä loaferit jalassani nyt kolme työpäivää. Ensimmäisenä päivänä ne tuntuivat hieman kapeilta ja kovahkoilta. Jo toisen ja varsinkin kolmannen päivän jälkeen ne tuntuvat todella hyviltä jalkaan. Koska ne ovat nahkaa, niin ne ovat hieman venyneet ja mukautuneet jalkoihini. Pidän niistä, koska niissä jalka näyttää sirolta ja samalla saan muutaman sentit pidennyksen varteeni.

Minulla on aina kengistä koko 38 eli 5. Joskus harvoin se on 38,5/5.5 (kapea lesti) mutta ei koskaan 37.5/4.5 niinkuin näissä loafereissa. Oma kokoni 38/5 ei pysynyt jalassani ja koko 37,5/4.5 oli täydellinen yhden käyttöpäivän jälkeen.

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Melinasta on valmistettu vaaleansinivalkoinen pallokuosi ja tämä tummansininen paisley kuosi. Minusta pallokuosi on arkisempi kuin tämä paisley kuosi. Siksi puin mekkoon hailakan rosat avokkaat, näyttäen että mekosta saa myös juhlavamman, kun kengät valitsee tilaisuuden mukaan.

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Melina mekon tulee roikkua vapaasti kantajansa yllä. Se on istuva ylhäältä mutta ei enään rinnasta alaspäin.

Minulla on mekoista päälläni koko S, joka vastaa kokoa 36. Mekkojen kokotaulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Hanna remmiavokkaat

Minusta nämä remmiavokkaat ja tämä mekko yhdessä ovat ihanan henkinen asu:) Tässä on ripaus 60-lukua.

Heidi avokkaissa on hauska korko, se on tolppamainen mutta siinä on erilainen muoto. Remmi kulkee jalan päältä ja varpaat saa piiloon. Remmi tulee hyvään kohtaan jalassa, kun se tulee jalan päälle. Jos se tulee nilkkaan, se katkaisee jalan pituuden, mutta tuossa päällä se ei katkaise.

 

Doppwoman mekkomalliston ensiesittely; Melina

Mekot löytyvät liikkeestämme tämän viikon lopulla ja viimeistään ensi viikon alussa. Mekot voi ennakkovarata verkkokaupasta. Vastaamme verkkokauppa tilaukseen kun mekot ovat saapuneet. Jos mekkoja haluaa varata liikkeeseemme niin se onnistuu meilillä shop@dopp.fi. Myös heille ilmoitamme kun mekot ovat saapuneet. Mikäli mekkoja ei riitä kaikille, ilmoitamme siitä myös mekkojen saavuttua. Mekkojen tilaukset käsitellään tilaus/varausjärjestyksessä.

 


4 kommenttia

 1. Johanna sanoo:

  Ihania mekkoja! Toivottavasti jatkossa tulee mekkoja muillakin materiaalilla kuin polyesteri. Polyesteri ei vaan käy, koska hiostaa…

  • Kata sanoo:

   Heei Johanna ja kiitos kun kommentoit:) Kiitos! Tällä haavaa emme käytä mekkoihin muuta matskua kuin sitten syksyllä taas merinovillaa. Mutta jos yhtään auttaa, niin mekoista on tulossa myös hihattomia versioita kesäksi:) Aurinkoista päivää, Kata

 2. Hellevi sanoo:

  Lempivärit, lempikuosit ja itselle sopiva malli. Voiko enempää toivoa? Yksi ongelma: kumman mekon valitsen vaiko molemmat? Laitan meiliä.

  • Kata sanoo:

   Hei Hellevi ja kiitos kommentistasi:) Ihanaa kun tykkäät!! Laita meiliä 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *