Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vuoden 2020 väri on sininen!

Vuoden 2020 väri on sininen!

Tiesitkö, että vuoden 2020 väri on sininen? Pantone, väri-instituutti on valinnut tämän vuoden viralliseksi ”trendiväriksi” sinisen. Trendiväri määrittää pitkälti linjat mm. muodissa ja sisustuksessa.

Sininen on myös klassinen väri, joka on aina ”muodissa”, sitä tullaan vain näkemään vaatetuksessa vielä enemmän kuin edellisvuosina

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Vuoden 2020 väri on sininen!

Kekseliäisyys on valttia. Otin mekon vyön irti mekosta ja puin sen Bonita liivin päälle. Jos haluaa katkaista vartalon linjan tai haluaa vyötärön esille, niin vyötä voi kokeilla melkeinpä mihin asuun tahansa. Vyö tuo asuun ilmettä.

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Bonita liivi

Bonita liivi on 100% merinovillaa. Liivi on midimittainen ja meidän tarkoituksena on ollut, että sen voi pukea mm. mekkojen päälle, paitiksien päälle, poolojen päälle tai trikoopaitojen päälle. Liivi on mitoitettu edestä niin, että jos jalassa on housut ja niissä on vyö niin vyö näkyy halkion alta. Näin myös lyhyempi jalkainen saa varteensa enemmän mittaa, kun jalat vilahtelevat liivin edestä.

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Vuoden 2020 väri on sininen!

Minusta varma kevään merkki on pallot. Minä rakastan kaikkia pallokuosisia tuotteita, liittyivät ne sisustukseen tai vaatteisiin. Pallot ovat varsinaisia klassikoita, ihan kuten raidatkin. Itse koen raidat sporttisemmaksi kun taas pallovaatteet soveltuvat useampiin menoihin ja tilanteisiin.

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Ema poolo ja aurinkoinen laukku

Ema poolo on sievän mallinen pienien puhvihihojen ansiosta. Olkapäillä on pienet rypytykset, mutta älä pelästy. Rypytykset eivät levennä olkapäitä koska ne ovat olkapäiden päällä. Hihat ovat hieman pussimaiset pitkine rannekkeineen. Neuleen helmassa on resori, Gabi käänsi sen neuleen alle.

Minulle sattui sellainen juttu, että lähdin eilen illalla kiireellä töistä kotiin ja unohdin tarkistaa keltaisen laukun hinnan. Laitan hinnan tänne heti, kun käyn liikkeessä ja tarkistan sen. Mutta laukku on super söpö ja super pehmeä, aurinkoinen piristys asuun kuin asuun.

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Mekot ovat helppoja, koska silloin ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa eikä niiden yhteensopivuutta. Mekko on yksiosaisena aina tyylikäs. Kaksiosaisesta asusta saa monta erilaista asukokonaisuutta. Yläosaa voi yhdistää eri alaosien kanssa ja taas toisin päin.

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Bayan pallohame

Pallomekon helma on epäsymmetrinen. Hameen sivut ovat pidemmät kuin hameen etu- ja takaosa. Hame levenee aavistuksen alaspäin. Hameen edessä on sileä vyötärönauha, mutta hameen takana on kuminauha, joka joustaa reippaasti.

Näen sieluni silmissä kun kesällä viipotan pallohame päällä, valkoinen paitis sidottuna vyötärölle ja valkoiset tennarit jalassa. Näky on kuin suoraan vanhasta Suomi elokuvasta:)

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Saitte eilisessä postauksessa esimakua tämän päivän postauksesta. Jaoin kuvat siksi, koska eilinen kuosimekko on täysin saman mallinen mekko kun tämä pallomekko. Mekot ovat toisin sanoen siskoksia. Sama pätee myös paidassa eli kuosipaita on myös saman mallinen kuin alla oleva Gabin päällä oleva paita.

Eli voit valita joko kuosillisen mekon tai paidan tai sitten palloversiot molemmista tai yhdet kummastakin tai kaikki 🙂

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Bina pallomekko

Bina mekkomalli on kaunis! Mekko päällä vartalo näyttää todella sutjakkaalta:) Mekossa on napit ylhäältä alas asti ja siinä on kunnollinen paitapusero kaulus. Vyötärön kohdalla on poikkileikkaus, jossa on myös kangasvyö. Mekko levenee maltillisesti vyötäröltä alaspäin. Mekon sivuissa on taskut. Myös tässä tuotteessa mekon hihansuut ovat tummansiniset joita koristaa vaalea nauha. Tähän aikaan vuodesta puin mekon kanssa nilkkurit, mutta odotan tennareiden aikaa kuin kuuta nousevaa! Mieti mekon kanssa vaikkapa valkoiset tai punaiset tennarit.

Minulla on mekosta päälläni koko 34.

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Vuoden 2020 väri on sininen!

Belinde neuletakki

Tämä luonnovalkoinen neuletakki on sama neuletakki kun minulla on vaaleansinisenä päälläni tässä postauksessa. Minulle tulee nuorekas olo, kun puen tällaisen hieman over size neuletakin päälleni. Liian isoista neuletakeista en pidä, koen ne hankaliksi kun ne valuvat päältä, mutta sopivasti reilu saa olla. Tämä vaalea neuletakki on kokoa XS, kun taas vaaleansininen oli kokoa M, koska se oli mallikappale, jonka olin saanut kuvauslainaan.

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Uskon, että tulen tarvitsemaan tällaista neuletakkia koko kevään ja ainakin alkukesän myös. Tämä käy töissä, mutta kesällä myös kesämekon päällä, jos illat ovat viileitä

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Birgith pallopaita

Birgith paidassa on kauniit yksityiskohdat hihansuissa. Rannekkeet ovat tummansiniset, joita kiertää vaalea nauha. Paitiksessa on napit ylhäältä alas asti ja malliltaan paita on suora. Paita toimii myös sinisten farkkujen kanssa sekä valkoisten housujen kanssa = ihana kesälookki! rento, mutta style.

 

Paidan hihansuissa ja hameen helmassa toistuu sama tummansininen kantti, jota koristaa ohut luonnonvalkoinen nauha. Kaikkien tuotteiden pohjaväri on tummansininen.

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Joplin takki

Tummansininen Joplin takki on hieman ”oversize” mallinen. Takissa on kaunis kaulusmalli. Se on shaalikaulusmallinen eli kun takin laittaa kiinni, niin kaulukset nousevat kauniisti pystyyn. Takissa on vetoketju ja painonapit edessä. Sivussa on taskut. Takki toimii housujen ja hameiden kanssa.

 

Vuoden 2020 väri on sininen!

Kummanko siskoksista valitsisit, kuosillisen vai pallollisen vai kummatkin?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset