Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Arkipaita helpottamaan aamuja

Arkipaita helpottamaan aamuja

Arkipaita helpottaa aamuja. Nyt kun säät ovat ainakin Etelä-Suomessa kovin leutoja, niin arkipaidan voi pukea yksistäänkin päälle. Mutta istuvien hihojen ansiosta, se mahtuu myös neuletakin ja jakun alle.

Usein kysellään paitojen perään, joita ei tarvitse silittää.  Jotkut eivät silitä tätä ja jotkut silittävät. Itse olen myös huippulaiska silittäjä nykyään eli minä en silitä tätä paitaa

 

Arkipaita helpottamaan aamuja

Tämä pinkki väri on kevään uusi väri Ida paidassa. Ihana ja energinen väri!

 

Arkipaita helpottamaan aamuja

Tulevaisuuden housut

Minulla on jalassani nämä meidän suositut Tulevaisuuden housut. Nämä ovat kyllä todella hyvät housut, turhaan en niitä ole kehunut. Kangas on kestävää ja itse pidän siitä kun ne eivät rupea lököttämään päällä. Samoin jos paino heittelee muutaman kilon ylös ja alas, niin näissä housuissa se ei haittaa. Ne joko roikkuvat hieman enemmän päällä tai sitten ne ovat hieman napakammat, mutta koskaan ne eivät ahdista eikä ne päällä ole sellainen tunne, että on ahtautunut liian tiukkoihin housuihin.

Näet useita postauksia Tulevaisuuden housuista, kun kirjoitat sanan blogin oikeassa palkissa olevaan ”hae sivustolta” kenttään.

Minulla on jalassani housuista koko 34 eli housuista voi ottaa yhden koon pienemmän koon kuin normaalisti käyttää.

 

Tulevaisuuden housuja löytyy

 • Tummansininen
 • Cafe Latte
 • Musta

 

Arkipaita helpottamaan aamuja

Valkoinen Ida paita on klassikko ja helppo yhdistää mihin vaan.

 

Arkipaita helpottamaan aamuja

Ida paita

Ida paidassa on tupla etuosa. Etuosa on ohutta sifonkia, mutta kun kerroksia on kaksi ei paidasta näy läpi. Alaosa on aavistuksen pidempi kuin päälliosa. Paidan hihat ja takaosa ovat joustavaa viskoosi elastania. Paidan sivuissa on pienet halkiot.

Paidassa on rintataskut, mutta niitä ei tarvitse vierastaa. Taskut eivät ”pullota” vaan mukautuvat hyvin paidan päällikankaaseen. Minusta taskut ovat hyvin huomaamattomat eivätkä aiheuta ongelmaa rinnan kohdalle. V-kaula-aukko on myös loistavan kokoinen, vilautteluvaaraa ei ole. Minulla on paidasta päälläni koko S, löydät mitat verkkokaupastamme.

 

Arkipaita helpottamaan aamuja

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Peukutan heti arkipaitaa, jos sitä ei tarvitse silittää kuten Kata sanoi. Ihanaa, että naisillekin löytyy ns.pese ja pidä paitoja sillä onhan jo miesten kauluspaitojakin, joita ei tarvitse silittää. Silittäminen on työlästä ja aikaa vievää puuhaa.

  Pinkki väri enteilee jo kevättä. Onko se sinisen rinnalla kevään muotiväri?

  Turhaan ei Kata ole hehkuttanut tulevaisuuden housuja. Nyt vihdoin hankin ne itselleni ja olen aivan myyty. Ihanat housut ja niin mukavat päällä. Näinkö oikein, että niitä oli liikkessänne myös farkku versioisena?

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Jep, pese ja pidä ovat parhaita vaatteita. Sitä on tullut niin laiskaksi silittäjäksi, että!Kyllä pinkkiä tulee sinisen rinnalle ja myös kaunista rosaa:) No, ne Tulevaisuuden housut ovat ihanat! stylet ja nuorekkaat, kyllä farkkuna myös löytyy. Ihanaa viikonloppua, kata

 2. Ihana arkipaita! Ainakin pinkki ja valkoinen lähtee tilaukseen, sinistäkin mietin. Juuri tämänlaisia kaipaan omaan arkeeni. Mittaatteko rinnanympäryksen juuri hihakappalleen alapuolelta pusero levitettynä pöydälle?

  • Hei Tiina ja kiitos viestistäsi:) Koossa M se on 96-98 cm. Ja yksi koko ylöspäin tai alaspäin niin 2 cm pois tai lisää. Jos vielä haluat tarkemman koon mitattuna, niin laita viestiä shop@dopp.fi niin mittaamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.