Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hennan ja Simonen Uuden Vuoden lookit

Hennan ja Simonen Uuden Vuoden lookit

Vuosi sitten Henna ja Simone valitsivat itsellensä mustat partymekot Uuden Vuoden juhliin. Tänä vuonna Henna luottaa mustaan mekkoon kullalla ja Simone pukeutui mustiin nahkahousuihin juhlavalla leopaidalla.

Mikä tulee olemaan sinun Uuden Vuoden lookkisi?

 

Hennan ja Simonen Uuden Vuoden lookit

Kerroin meidän tiimistä ja esittelin teille Hennan ja Simonen viime vuoden postauksessa. Vuosi on mennyt äkkiä ja sama tiimi on pysynyt kasassa koko vuoden. Myös Minna on työskennellyt meillä tämän vuoden aikana muutamissa jaksoissa. Gabi on myös tullut täysipäiväiseksi työntekijäksi, kun hän valmistui kesällä Hankenilta.

Meillä on huippu tyyppejä töissä ja todellisia asiakaspalvelijoita! Huomaat sen, kun luet Hennan ja Simonen vastaukset kysymykseeni alempana

Pyysin Simonen ja Hennan kertomaan mitä he tekevät Uutena Vuotena. Pyysin myös heitä kertomaan mikä heidän mielestään on parasta heidän työssään.

 

Hennan ja Simonen Uuden Vuoden lookit

Simone

”Uutena Vuotena syömme perinteisesti yhdessä perheen kanssa ja illallisen jälkeen menemme ulos ihailemaan ilotulituksia. Sen jälkeen käyn vielä tapaamassa ystäviä”.

”DOPP:ssa työskentely on aina mukavaa. Meillä on hyvä ryhmähenki ja on aina kiva tulla töihin. Parasta työssä on se, kun löytää asiakkaille uuden vaatteen tai uuden asukokonaisuuden ja huomaa, että on onnistunut työssään!”

 

Hennan ja Simonen Uuden Vuoden lookit

Simonen juhla-asu

Simonella on Tessa nahkatightsit jalassaan. Ne ovat nahkaa, niissä on suht korkea vyötärö ja ideana on se, että niissä ei ole vetoketjua eikä taskuja. Ne ovat mallia ”vedä jalkaan” ja vyötäröllä on kuminauha, joka on ommeltu vyötärökaistaleen sisäpuolelle. Edessä ja takana menee saumat, jotka tekevät kauniin linjan säärelle. Tightsit ovat kapeat nilkasta ja takana on pieni vetoketju, jonka voi avata eli silloin lahje pääsee tipahtamaan hieman jalkapöydän päälle. Tämä on hyvä temppu tehdä, varsinkin jos lahkeet ovat hieman pitkät. Simonella on päällä housuista koko 34.

Charley paita on loistava juhlapaita! Tummanruskea/musta leokuvio on tyylikäs ja katso paidan hihoja! Ne ovat pussimaiset ja hieman pidemmät takaa. Simone sitoi solmulle paidan edestä, mikä on kiva idea, jos paita tuntuu liian pitkältä ja löysältä muuten.

 

Hennan ja Simonen Uuden Vuoden lookit

Tapaan sanoa, että hyvä myyjä on ongelman ratkaisija! Meillä myyjä ei sinänsä myy vaan ratkaisee asiakkaan asuongelmia, jotka johtavat kauppaan mikäli asiakas on tyytyväinen

Asiakkaan tullessa liikkeeseen, hänellä on useinmiten ongelma. Ja meidän tapauksessa ongelma liittyy vaatetukseen. Asiakas etsii johonkin tilaisuuteen tai yleisesti vain vaatetta. Meidän tehtävänä on löytää hänelle sopivia asuja ja ratkaista asuongelma. Meidän tehtävä on näyttää ja opastaa, kuinka erilaisia asuja voi yhdistellä esim. juhlan jälkeen.

 

Hennan ja Simonen Uuden Vuoden lookit

Henna

”Tänä Uutena Vuotena edessä on uudenlaista kivaa. Vietän sitä veljeni ja hänen avokkinsa kanssa. Hyvää ruokaa yhdessä ja tietysti pitää nähdä upeat ilotulitukset!”

”Töissä ihan parasta on se iloinen ja positiivinen palaute ja kiitos asiakkailta! On upea tunne, kun on onnistunut löytämään asiakasta miellyttäviä ratkaisuja, joista he tulevat ihan erikseen kiittämään. Tänäänkin on ollut useita naisia, jotka iloisena sanovat tulevansa hyvillä mielin uudelleen ammattilaisen luo. Palaute ja erityisesti kiitokset lämmittävät mieltä! Se merkitsee minulle todella paljon ja sillä jaksaa taas pitkälle.”

”DOPPssa asiakas otetaan vastaan kokonaisvaltaisesti ja halutaan auttaa naisten arkea niin myymälän puolella kuin verkkokaupassa ja somenkin kautta! Sen asiakkaat kokevat erikoislaatuiseksi ja siksi on kiva tehdä töitä hyvän DOPP tiimin kanssa!”

 

Hennan ja Simonen Uuden Vuoden lookit

Hennan juhla-asu

Mustassa juhlamekossa katseen vangitsijana toimii kultaiset yksityiskohdat. Mekko on venyvää kangasta ja vedetään pään yli päälle. Kauluksessa on syvä V-kaula-aukko. Henna puki pitsitopin mekon alle, jotta se ei ole liian avonainen. Mekko on vartalonmyötäinen vyötärölle saakka ja sen jälkeen se levenee maltillisesti alaspäin. Mekko on loistavan mallinen niin X-kuin A-vartalolle. Mekossa on naisellinen pituus, se ylettyy polven alle. Hennalla on mekosta päällään koko M. Normaalisti hän käyttää kokoa S.

 

Hennan ja Simonen Uuden Vuoden lookit

ISO kiitos Hennalle, Simonelle, Minnalle ja Gabille tästä vuodesta. Olette kaikki rautaisia ammattilaisia ja teillä on sydän paikallaan ja jalat maassa. Olen ylpeä saadessani työskennellä teidän kanssanne!

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Vau! Mahtavat Henna ja Simone, sekä pukevat asut! ??? Jännää, miten Hennan mekko näyttää tummansiniseltä ulkovalossa, ihanat kultaiset yksityiskohdat??.

  Totta joka ikinen sana, teillä on mahtava tiimi ja ammattitaito, sekä hyvä henki. Liikkeeseenne on ihana tulla ja poistua tyytyväisenä kotiin. Postimyyntikin toimii todella hyvin, helpottaa kun jo tiedätte mallini ja kokosi, niin toimii?

  Olenkin tämän vuoden aikana päivittänyt garderobini uuteen uskoon teidän avullanne❤️. Mikäs tässä ollessa?. Vihreäsävyistä pitkää Beaa tai pitkää Eden kietaisumekkoa vielä kaipaisin☺️. Sellaista, missä olisi vihreää eri sävyjä, ripauksella konjakkia tai oranssia tai kultaa tai hopeaa?.
  Kiitos teille kaikille vuodesta 2019! ❤️?
  Ja kaikkea hyvää vuodelle 2020! ?
  Muistakaa myös levätä ja hoitaa itseänne, kun teillä kaikilla tuota vauhtia tuntuu piisaavan…

  • Hei Maarit ja kiitos kun kommentoit:) Kiitos! Ihana kommentti:) Ihanaa kun olet saanut garderobisi toimimaan loistavasti! Se helpottaa hurjasti kiireisiä aamuja. Ihana väriyhdistelmä Doppwoman mekkoon, katsotaan saataisiinko sellainen aikaiseksi:) Kiitos ja samaa sinulle, Hyvää Uutta Vuotta ja nähdään taas! Terkuin Kata