Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pitkä kuninkaallinen takkijakku -50% ja nyt putsataan tennarit!

Pitkä kuninkaallinen takkijakku -50% ja nyt putsataan tennarit!

Tällaisella pitkällä takkijakulla on monta käyttötarkoitusta. Ensinnäkin, se on aina tyylikäs. Se aistii hienostunutta pukeutumista. Tällainen takkijakku ja mekko jakun alla tai leveät pitkät housut, ovat ”kuninkaallinen tyyli”. Jos katsot Ruotsin ja Englannin kuninkaallisia, niin he suosivat pukeutumisessaan juuri tällaisia pitkiä takkijakkuja. Tai muistatko Melanie Trumpin, kun hän vuosi sitten saapui Suomeen? Hänellä oli vastaavanlainen pitkä takkijakku konjakinväristen nahkahousujen kanssa.

 

Pitkä kuninkaallinen takkijakku -50% ja nyt putsataan tennarit!

Jos takkijakku tuntuu liian viralliselta ja hienolta, niin siihen voi yhdistää lenkkarit ja rikotut farkut kuten Gabi teki. Takkijakkua voi pitää sisäjakkuna ja ulkotakkina keväisin, kesäisin ja syksyisin.

Takkijakku on vuoreton, siinä on pyöreä kaula-aukko, painonapit edessä ja paikkataskut. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Gabilla on takkijakusta koko 38 ja se on hänelle sopiva, jotta sen allekin mahtuu ohut neule tai pitkähihainen paita.

Löydät lisää kuvia takkijakusta täältä! 

InWearin laukku € 39,95.

 

Pitkä kuninkaallinen takkijakku -50% ja nyt putsataan tennarit!

Oletko käyttänyt valkoisia tennareitasi koko kevään ja kesän? Uskon, että olet. Nyt voisi olla aika putsata ne kesäloma kuntoon, jotta kuljet niillä vielä useita viikkoja.

Otimme Gabin lenkkarit testiin. Jalassa ne eivät näytä niin pahoilta, mutta karmea totuus paljastuu kun ne ottaa käteensä ja rupeaa tarkastelemaan niitä tarkemmin. Näitä ei ole taidettu putsailla sen jälkeen kun ne on otettu käyttöön…Pyyhimme lenkkarit kostealla pyyhkeellä, jotta pöly saatiin niistä pois. Tupsuttelimme niihin valkoista ”Shoe white” maalia. Purkin nokka on superlonia eli sieltä tulee nestettä ja sitä voi levittää superloni päällä. Helppoa ja kätevää ja ennen kaikkea nopeaa. Lenkkarit kuivuivat hetkessä.

 

Pitkä kuninkaallinen takkijakku -50% ja nyt putsataan tennarit!

Kyllä nämä ovat nyt huomattavasti paremmat kuin lähtötilanteessa. Toki nirhaumia ei saa pois, mutta yleisilme on hyvä. ”Shoe white ” € 6,00. Lähetämme sen verkkokaupastamme ainostaan muun tilauksen yhteydessä.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Vihdoinkin valkoisten lenkkareitten pelastaja. Täytyy käydä hakemassa ja ”meikata” lenkkarit uudestaan valkoiseksi. Pikameikki kengille.
    Tuota jakku olen miettinyt, mutta onko se väriltään sinertävä vai harmahtava? Tummansininen vastaava itselläni jo on ja vaaleampaa tekisi mieli.
    Toivottavasti viikot kiitävät, koska palan halusta nähdä Doppin oma malliston mekot.

    • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Jep, suosittelen! Hyvä tuote:) Jakku on sinertävä, vaaleansininen. Oikein kaunis, siinä on pienoinen hopean hohto kankaassa. Mekkoja odotellessa, täällä myös :)))) Mukavaa viikkoa, Kata