Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pieneen kylmään aaltoon merinovillaa -40%

Pieneen kylmään aaltoon merinovillaa -40%

Mitä ihmettä, muutama kylmä päivä luvassa heinäkuussa? Don´t worry, be happy 🙂 koska meillä on ratkaisu sinulle, että et joudu palelemaan. Ratkaisumme on 100% merinovilla tunikaneuleet ja -40% alennuksella.

Merinovillasta on tullut monen lempparimateriaali. Se hengittää, lämmittää eikä kutita.

 

Pieneen kylmään aaltoon merinovillaa -40%

 

Pieneen kylmään aaltoon merinovillaa -40%

HUOM: Myös oranssi kietaisuneule on -40 % alennuksessa. Löydät sen täältä.

 

Pieneen kylmään aaltoon merinovillaa -40%

Merinovilla tunika

Näissä kaikissa kolmessa tunikaneuleessa on sama malli. Neule on vartalonmyötäinen kainaloiden alta, minkä jälkeen se lähtee levenemään kevyesti alaspäin. Neule loppuu haarasauman alapuolelle. Kaula-aukko on pyöreä ja neuleessa on täyspitkät hihat.

Villa ja angora saa minut kutisemaan. En voi pitää niitä ilman, että minulla on paitsikka neuleen alle. Mutta merinovilla ei aiheuta minussa mitään kutinoita, vaikka minulla ei ole neuleen alla edes toppia. Yleisesti sanotaankin, että merinovilla ei kutita. Mutta olen tavannut muutaman naisen, joka kutisee myös merinovillasta. Tämä merinovilla on konepestävää villapesuohjelmassa.

Raitaneuleesta minulla on päälläni koko S. Oranssista ja keltaisesta minulla on koko M. Erot kokojen välissä huomaa leveydestä ja pituudesta. Mutta suurta eroa kokojen välissä ei ole.

 

Pieneen kylmään aaltoon merinovillaa -40%

 

Pieneen kylmään aaltoon merinovillaa -40%

Olimme suunnitelleet Gabin kanssa eilen aamulla pitkää kuvaussessiota, mutta lyhyeen se tyssäsi, kun aina välillä tuli sadekuuro. Istuimme auton takapenkillä ja odotimme sadekuurojen loppumista. Jade koira istui etupenkillä ja uskon, että se ihmetteli kun me istuimme Gabin kanssa takapenkillä, hänen paikallaan.

Lapset ovat menossa Ruisrockiin viikonloppuna. Katsoimme säätiedotusta ja sadetta on luvattu ainakin lauantaiksi. Heidän ei auta kuin pakata mukaan kumpparit ja sadetakit ja toivoa, että säätiedotus muuttuisi parempaan.
Me olimme mieheni kanssa Ruisrockissa vuonna 1992 kuuntelemassa Bryan Adamsia. Minä keikuin mieheni olkapäillä punaisissa shortsi lappuhaalareissa ja Gabi massukassa. Tähän ei voi kuin todeta ”Oi, niitä aikoja”.

 

Pieneen kylmään aaltoon merinovillaa -40%

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Valkoiset farkut ja lenkkarit ovat loppu ja huivi on kuvausrekvisiittaa.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Pirteän väriset neuleet sekä lämpimät.

  Eilisen sateen kastelemana kietoudun itse Doppista ostettuun villatakkiin ja nautin lämmintä teetä unelmoiden auringosta. Tule takaisin aurinko, please ja pelasta päivämme.

  Gabille tulee haasteikas Ruisrock ilmojen suhteen. Voi kun se ennuste olisi kerrankin pielessä.

  Oi niitä aikoja, kun Bryan Adams esiintyi siellä. Nyt en edes tiedä ketä siellä esiintyy. Tuskin ikäiseni siellä edes keikkuvat tai jos keikkuvat, niin heitä katsotaan kieroon.

  Vielä kun joku valmistaisi trendikkäitä kumisaappaita sekä sadetakkeja, niin olisin kiitollinen. Välillä olisi mukava olla style lady, kun ulkoiluttaa koiraa pienessä sateessa. Vinkatkaa jos tiedätte sellaisia olevan…
  Ei Rukkan sadevaatteissa mitään vikaa ole, mutta silti..

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ainakin tänään meni säätiedoitus pieleen. Maanataina lupasivat keskiviikoksi täyttä vesisadetta ja kovaa tuulta, mutta ei ollut sadetta 🙂 Toivotaan, että sama tapahtuu tulevana viikonloppuna. Aikas kamalaa festailla vesisateessa, mutta ehkä ne nuoret jaksaa…ei enään tässä iässä ainakaan vesisateessa! Muuten ehkä kyllä…:)
   Part Twolla on aina joskus ollut kivoja sadetakkeja, mutta ei enään muutamaan vuoteen. kKtsotaan, jos tekisivät niitä uudestaan. Toivotaan aurinkoa viikonloppuun, Kata