16.7.2019 |

Aletärppi x1: Cityshortsit moneen menoon

Aletärppi x1: Cityshortsit moneen menoon

Viime viikon Aletärppi postaukset olivat kovin suosittuja. Siitä inspiroituneena, teen vielä tällä viikolla muutamia Aletärppi postauksia.

 

Aletärppi x1: Cityshortsit moneen menoon

Beck Cityshortsit

Muistathan meidän Beck housut? Ehkä sinulla onkin ne jossain värissä? Nämä cityshortsit ovat ihan saman malliset kuin Beck housut, mutta lahkeet ovat lyhkäisemmät. Cityshortsit ovat kuin hame, koska shortsien lahkeet loppuvat juuri polven alle. Kooltaan nämä ovat myös kuten Beck housut eli niistä voi ottaa yhden koon pienemmät kuin normaalisti käyttää.

Cityshortsit voivat ajaa hameen asiaa!

 

Aletärppi x1: Cityshortsit moneen menoon

Lenkkarit tekevät asusta rennon ja enemmän vapaa-ajan asun. Jos tähän asuun vaihtaa siistit sandaalit, ballerinat tai avokkaat, tulee asusta monelle jopa työasu.

 

Aletärppi x1: Cityshortsit moneen menoon

Neuletakki 100% pellavaa

Pikkasen on ollut viileitä kelejä nyt heinäkuussa. Tällainen ohut, mutta lämmittävä neuletakki on ollut monen päivän pelastus. Neuletakki on 100% pellavaa, joten materiaalina se on hengittävä. Neuletakki on malliltaan reiluhko eli siitä voi ottaa jopa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Aletärppi x1: Cityshortsit moneen menoon

Beige raitatoppi

Beigen raitatopin takaosa on mustaa viskoosi elastania. Topin edusta/yläosa on myös samaa materiaalia ja raitaosuus on polyesteriä. Loistava toppi, jota voi käyttää ympäri vuoden. Topissa on pienet holkkihihat.

Bubble Bum on laukku, joka puetaan olan yli joko eteen tai taakse selänpuolelle. Loistava laukku, johon mahtuu tarvittavat tavarat. Kätevä laukku vaikkapa Porin Jazzeille?

 

Aletärppi x1: Cityshortsit moneen menoon

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. 

 


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Ihanat cityshortsit. Mahtava vaihtoehto hameelle.
  Neuletakki näyttää helpolta ja on yhdisteltävissä moneen väriin.
  Toppi enteilee jo syksyn tulevaa ja ihanaa: ruskea palaa taas mukaan syksyn värihehkuun.
  Laukku on todellakin oikea festari pelastus. Taas oivat aletärpit ja kuvissa tyylikäs kaunotar Gabi.
  Aamun lehteni eli Doppin blogin lukeminen piristi taas päiväni. Kiitos Kata taas jälleen postauksestasi. Sait harmaan ja ankean aamun taas kirkastumaan ja aurinkokin taitaa jo pilkistää pilven takaa. Mukavaa kesäpäivää…

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Kiitos kun tykkäsit. Kyselit niistä ruskeista farkuista, laitan sinulle meiliisi kuvan mitä löytyy. Mukavaa viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *