Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhla-asun tykötarpeet

Juhla-asun tykötarpeet

Tässä muutama muistutus teille kesän juhlijoille! Ei riitä, että juhlavaatteet ovat hankittu, vaan lisäksi tarvitaan muita tuotteita mm. kengät, sukkahousut, korut jne…eli juhla-asun tykötarpeet!

Käsitellään beigejä korkkareita ”ihona” eli ne sopivat kaikkiin asuihin, eivät pomppaa liian vahvoina ja dominoivina asuun ja kaikkein parasta, ne pidentävät säären linjaa

 

Juhla-asun tykötarpeet

Hattie korkkarit ovat klassiset ja sirot korkkarit. Korko ei näytä eikä tunnu korkealta, mutta se on 7 cm korkea. Korko tulee kantapään alle, Hattie tuntuu tukevalta kävellä. Hattien väri on linnen eli pellava. Käytännössä se on vaalean beige.

HUOM: Muistathan, että kengillä on ISO rooli asussa kuin asussa. Vääränlaisilla kengillä on helppo pilata kaunis asu. 

 

Juhla-asun tykötarpeet

Tämä Heidi malli on uusi jo alkusyksyn korkkarimalli. Korko näyttää hauskalta, se on tukeva ja leveä. Korko on myös kaarrettu toiselta reunalta kauniisti. Heidi korkkareiden korko on 6,5 cm. Gabilla oli nämä korkkarit 12 tuntia jaloissaan viime lauantaina, kun juhlimme Gabin serkun upeita häitä. Gabi kertoi, että Heidit olivat hyvät jalkaan.

Itse ihastuin Heidi korkkareiden koron malliin! Minusta korkkareissa on hieman vanhanaikaisia vibroja!

 

Juhla-asun tykötarpeet

Tiesitkö, että nämä Hazel korkkarit on valittu ”korkokenkä testeissä” parhaiksi platoo korkkareiksi. Eli se tarkoittaa sitä, että nämä ovat parhaat korkkarit jalkaan. Ja enkä yhtään ihmettele, 9 cm korosta huolimatta nämä ovat tukevat ja loistavat jalkaan.

Hazel korkkaria löytyy myös mustana. Löydät ne täältä.

 

Juhla-asun tykötarpeet

Tämän kauniimpia korkkareita ei ole! Nämä ovat super naiselliset ja niin kauniit. Jotkut miettivät, voiko näin korkeilla korkkareilla kävellä vai ovatko ne vain seisomista varten. Eivät ole! Itse olen kävellyt niillä

Holly korkkareita löytyy myös punaisina täältä ja mustina täältä.

 

Juhla-asun tykötarpeet

Näihin kolmeen korkkarimalliin eli Heidiin, Hazeliin ja Hollyyn on suunniteltu myös juhlalaukku. Tuotteiden värisävyjen ero on hiuksen hieno, mutta sillä ei ole mitään merkitystä. Laukussa ei ole hihnaa, sivussa on kaunis kultainen solki ja laukun päällä on vetoketju.

Laukkua löytyy myös mustana. Löydät sen täältä.

 

Juhla-asun tykötarpeet

Muut tykötarpeet

Juhliin tarvitset myös sukkahousut. Suosittelen Wolfordin Synergy 20 den sukkahousua vatsa- ja pepputuella. Sukkahousujen väri on gobi, joka ei ole liian ruskean sävyinen tähän aikaan vuodesta. Liian ruskeat sukkahousut vanhentavat ja liian vaaleat sukkahousut tekevät sääret kuolleen näköisiksi. Joten sukkahousujen sävy on tärkeä. Sukkahousujen koot ovat S-XL. Koko S vastaa 34-36 kokoa, M vastaa 38, L vastaa 40-42 ja koko XL vastaa 44 kokoa.

Juhla-asuun valitaan juhlakorut. Isot sporttiset rannekello ja aktiivisuusrannekkeet jätetään kotiin. Asun kaula-aukko kertoo, voiko kaulakorua käyttää vaan jätetäänkö kaula paljaaksi ja laitetaan mielummin korviin isot korvakorut. doppwoman hapsukorvakoruja löytyy useita eri värejä joko kultaisella tai hopeisella kiinnikkeellä. Hapsukorvakorut ovat huippu kevyet.

Jos et halua pukea juhliin sukkahousuja, niin suihkuttele jalkoihisi raikastavaa silkkisuihketta. Suihke sisältää aloe veraa ja suihke tekee jaloille viilentävän, pehmeän ja hyväntuoksuisen kalvon. Nyt on paljaat varpaat mukavampi sujauttaa juhlakenkiin.

Helmikorut ovat aina juhlavat ja kauniit. doppwoman makeanveden helmikaulanauha on niin pitkä , että se ylettyy kolme kertaa kaulan ympärille.

 

Juhla-asun tykötarpeet

Tutustu myös muihin korkkareihin ja kenkiimme sekä asusteisiin Doppshop verkkokaupassamme. Pääset Doppshoppiin  tästä! 

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hyvä ohjeistus meille naisille.
    Heidi korkkareitten korko viehätti ja uskon, että ne jalassa jaksaa vaikka jorota aamuun asti.

    • Kiitos Jaana kommentistasi:) Siis Heidit ovat ihan loistavat jalkaan ja hauskannäköisetkin vielä:) Yst. Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *