Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.4.2019 |

Mekkoviikko: Phyllis mekko

Mekkoviikko: Phyllis mekko

Mekkoviikon seitsemäs mekko on Phyllis, raikas sinivalkoinen mekko. Yleensä mekkoviikko on loppunut sunnuntaihin, mutta venytän mekkoviikon tiistaihin asti, koska minusta sen päättää mukavasti vappu ja säpsäkkä vappumekko.

 

Mekkoviikko: Phyllis mekko

Phyllismekko on aavistuksen tyttömäinen ja helma heilahtelee kauniisti kun kävelee.

 

Mekkoviikko: Phyllis mekko

Mekkoviikko: Phyllis mekko

Phyllis mekko

Phyllis mekon kuosi ja raikas väri, sinivalkoinen ovat minun mieleeni. Phyllis mekossa on hyviä elementtejä eli täyspitkät hihat, mitta polveen ja väljyys, mutta ei säkkimäisyys.

Phyllis mekossa on nappikuja vyötärölle saakka. Mekossa ei ole varsinaista kaulusta, vaan kaula-aukossa on kantti ja edessä on pienet kultaiset napit. Samat napit toistuvat hihansuissa joissa on leveähköt rannekkeet. Mekon helmassa on fyrrykantti.

Mekon vyötärökantti on laskettu hieman alaspäin (navan kohtaan) eli noin 6-7 cm alemmas kuin vyötärön kapein kohta on. Mekko on aavistuksen slimmattu vyötärön kohdalta eli koon 38 rinnanympärys on 102 cm mutta vyötärökantin kohta on 94 cm. Pituus koossa 38 on 99 cm.

Minulla on päälläni mekosta koko 34 eli koen, että mekko on kooltaan hieman reiluhko, juuri sen takia, koska se ei ole vartalon keskikohdalta tiukka. Käsivarsissa on myös tilaa.

 

Mekkoviikko: Phyllis mekko

Ylemmissä kuvissa olin yhdistänyt mekkoon punaiset korkkarit, mutta vaihdoin jalkaani myös beiget korkkarit, jotta näet että kummatkin korkkarit sopivat mekkoon.

 

Mekkoviikko: Phyllis mekko

Liikkeestämme löytyy useita hauskoja korilaukkuja ja -kasseja. Teen niistä postauksen joku päivä. Tässä punaisessa pienessä korilaukussa on ihan kymppi punaisen sävy. Laukkujen hihnat ovat pitkiä, mutta hihnaan voi sitoa solmun ja hihnan voi kietoa laukun läpän alle kuten ylemmässä kuvassa.

  • Punainen korilaukku € 54,00 olki 100%

Korilaukku löytyy liikkeestämme, mutta jos haluat tilata sen niin laita meiliä shop@dopp.fi

 

Mekkoviikko: Phyllis mekko

Minulta on tiedusteltu punaisen huulipunani sävyä, mitä kuvissa käytän. Olen jo vuosia käyttänyt samaa punaista superklassikko punaa eli Diorin Rouge huulipunaa ja sävyä 999. Kun olen sillä tuulella, että jaksan lakata myös kynteni punaisella, niin kynsilakka on ihan sama eli Diorin Roude ja sävy 999.

 

Mekkoviikko: Phyllis mekko

Phyllis mekkoon voi pukea korkkarit tai lenkkarit.

Asu löytyy DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *