Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.3.2019 |

Rakkaudesta lajiin & kerro mielipiteesi!

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Otetaan väriviikosta vielä kaikki irti, koska ihan selvästi piditte siitä. Kiitos kun kommentoitte ja seuraatte. On ihanan kannustavaa tehdä blogitekstejä kun saa palautetta ja näkee, että sivuilla on käyty. Tällaiset postaukset, jotka tulevat päivittäin ovat ajan takia haastavia. Kuvasimme joka aamu seuraavan päivän asut ja tekstit pääsin kirjoittamaan vasta illalla työpäivän jälkeen. Olisi optimaalista, jos kuvat voisi ottaa varastoon, mutta se ei nyt tällä kertaa onnistunut. Tai itseasiassa en ota koskaan kuvia varastoon, koska olen sellainen inspiraatio ihminen. Keksin kuvattavat asut nopeasti ja samalla mietin blogijulkaisun punaista lankaa. Joskus käy niin, että kuvat ovat koneella ja pää ihan tyhjä. No, silloin laitan kuvat ja pelkät tuotetiedot, mutta näitä postauksia on ollut vain muutama 4,5 vuoden aikana. Äiti tapaakin kysyä minulta välillä, että mistä keksin aina kirjoitusaiheet. Tapaan vastata, että sydämeni sykkii ”rakkaudesta lajiin”. 

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Asu

Koska eilisessä väriviikon mustassa postauksessa oli vain yksi asu, niin otin tähän postaukseen myös väriteemaan sopivan asukokonaisuuden. Mekko on viskoosielastania ja ihana iholla. Mekossa on nauhat kauluksessa eli ne voi sitoa rusetille tai pelkälle solmulle. Ne voi sitoa tiukasti kaulaan tai löysästi v-kaula-aukon päälle decolteelle. Mitä ylemmäs kauluksia tuodaan, sitä enemmän se lyhentää kaulaa. Siksi decoltelle tuotavat nauhat ovat pukevia. Mekko on vartalon myötäinen vyötärölle asti ja sitten helmaosa levenee alaspäin. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja helma ylettyy juuri polven alle. Raitojen suunta, yläosassa ylöspäin ja alaosassa alaspäin, ovat loistavat!

Ginas tennareissa on vetoketju ja nauhat. Kengät puetaan jalkaan avaamalla vetoketju, nauhat ovat koristeena. Tennareissa on noin 3 cm sisäpohja. Tennareiden mukana tulee myös valkoiset kengännauhat.

Valkoinen farkkutakki on mainio mekon kanssa!

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Olin pakannut mukaani hellehatun ja korikassin. Olin siinä luulossa, että lauantai aamuna aurinko paistaa. No luuloni oli väärä, lauantai aamuna tuuli ihan hurjasti. Mieheni meni avantoon, minä en mennyt vaan istuin laiturilla ja vahdin hänen uimista. En tykkää uida avannossa kun tuulee niin kovaa, että jääkylmää vettä pärskyy kasvoihin kun ui. Rakastan avantouintia kun meri on ihan tyyni ja rauhallinen. Sieluni rauhoittuu silloin hetkeksi ja saan rauhassa uida ne 25 vetoani, johon nyt kykenen.

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Kerro mielipiteesi ja miksi!

Kerro, mikä väriviikon asuista olisi juuri sinun asusi ja perustele miksi!

Valitsemme parhaimmat kommentit ja annamme palkkioksi yhden € 250,00 lahjakortin ja yhden € 150,00 lahjakortin DOPP Helsinkiin. 

Vastausaika päättyy keskiviikkona 27.3. klo. 22.00. Julkaisemme lahjakortin saajat loppuviikosta täällä blogissa.

Kommentoi tämän blogijulkaisun kommenttikenttään!

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Löydät kaikki väripostaukset vielä alla olevista linkeistä:

 1. Punainen Celine mekko ja farkkuasu
 2. Harmaa hame ja housuasu
 3. Sininen Hollis midimekko ja jakkupukuasu
 4. Valkoinen pallohameasu ja valkoinen housuasu
 5. Vihreä Zella kotelomekko ja leveät housut asu
 6. Beige Tulevaisuuden farkkuasu ja beiget farkut asu
 7. Musta Viirumekko ja tämän postauksen Susan mekko

Nyt naiset kynät sauhuamaan, odotan ihania vastauksianne perusteluineen!

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja niitä voi myös tilata Doppshop verkkokaupastamme tai laittamalla meiliä shop@dopp.fi.

 

 


180 kommenttia

 1. Anu sanoo:

  Sininen ehottomasti minun mieleen.
  Hollis mekko on kivan näköinen.

 2. Sirkka Suomi sanoo:

  Väreillä on valtaisa voima – tämä pätee paitsi vaatetuksessa, myös yleisemminkin elämässä. Tunnelma muuttuu radikaalisti esimerkiksi kotona, kun harmaan seinä maalataan utuisen roosaksi. Valon merkitys sävyissä on myös suuri- keskitalvin pakkasaurinko ja iltaruskon punerrus saavat samaan tilaan ihan eri fiiliksen.
  Vaatetteiden värien valinnassa pitäisi itsellä olla enemmän lyovuuta ja rohkeutta, eikä lukita omia mielipiteitä joidenkin oletusten mukaan ” Musta tekee kasvot kalpeiksi” tai ” vihreä ei ole minun väri”. Näin kuitenkin tapahtuu 🤔 Siksipä tällainen viikon ”värisuora” – kuten tässä blogissa – on todellinen elinikäisen oppimisen aarreaitta. Hyvät kuvat, selkeät ohjeet, mainiot vaihtoehdot/ yhdistelmät säästävät itseltä aikaa, antavat rohkeutta ja helpottavat tulevia vaatehankintoja huomattavasti. Aikaa kun on rajallisesti.
  Viikon värisuorasta onkin vaikea nostaa yhtä suosikkia, taisin ihastua tavallaan kaikkiin. Erityisesti tuo jo mainitsemani vihreä kolahti – ja sitä nyt on hiipinyt kotona sisustukseenkin, vaikka se on joskus ollut melkein inhokkiväri. Blogin esimerkkiasut ja – yhdistelmät oli osattu valita tyylikkäästi. Voisin kuvitella niistä jokaisen myös itselleni. Kiitos mainioista blogista!

 3. Tuula R sanoo:

  Paljon ihania vaihtoehtoja, mutta jos pakko valita, niin päädyin valkoiseen. Kiva hame, ihana paita ja rento farkkutakki. Jos voitan, niin haluaisin lahjoittaa lahjakortin siskolleni.

 4. Hanna sanoo:

  Minä rakastan värejä ja näen värejä eri sävyissä kaikkialla. Väreillä on erilaisia merkityksiä ja ne vaikuttavat meidän elämään. Niillä voi vaikuttaa, rakentaa imagoa ja omaa persoonaa. Minusta on toisinaan vaikea sanoa, että mikä oikein on minun lempiväri. Ajattelen, että joka väristä löytyy sellaisia sävyjä joista pidän. Oli vaikea valita näistä sinun hienosti toteuttamista vaihtoehdoista se, mistä eniten pidän. Kun on pakko valita niin valitsen punaisen. Punainen on voimaväri, ilon väri ja myös lohdun väri. Joku ajattelee, että se ei sovi suruun. Minusta se sopii siihenkin kun se tuo iloa ja jos menetin jonkun ja suren se kertoo siitä, että rakastin. Punainen on lämmön väri. Lapset tykkää usein punaisesta kun se on niin iloinen väri samoin kuin keltainenkin. Kiitos ihanista ideoista. Sain paljon inspiraatiota!

 5. Taina Tornikoski sanoo:

  7. Pidän tästä yhdistelmästä ja kengät sekä valkoinen farkkutakki piristävät asua. Kenkiä vaihtamalla ja jättämällä takin pois asu muuttuu hetkessä eri tilaisuuksiin.

 6. Johannasusa sanoo:

  Valitsen beigen värin vaikka ei ole helppoa valita vain yhtä väriä. Beige on neutraali valinta ja sopii hyvin esim. jakun väriksi.Asusteilla voi sitten lisätä väriä asuun.

 7. Johanna sanoo:

  Valkoinen on paras! Se on ajaton, ja valkoiseen kiva yhdistää muita värejä 🙂 Esimerkiksi punaiset korvakorut tai punainen huulipuna on hyvä yhdistelmä valkoiseen. Mielestäni etenkin beiget mokkatennarisi oli hieno yhdistelmä!
  Olen väripaletissa kesä, joten valkoinen on värini. Siinä on hyvä olla.
  Olisi ihana voittaa lahjakortti Doppiin – hyvä syy matkustaa Helsinkiin 🙂

 8. Johanna Lindvall sanoo:

  Beige jakku oli ihanan rento ja sopii kesäksi farkkujen ja tennareitten kanssa.

 9. Riika sanoo:

  Oli jotenkin hirmu vaikea valita, koska oli niin monta hyvää asua. Kaikki värit tuntuivat hyvältä.

  Mutta kun mietti värejä pitempään niin huomasin, että monessa asussa olikin yhdistetty minun lempivärejä valkoista, sinistä tummaa ja vaalea, punaista ja beigeä. Olisin siis voinut valita minkä vain ja yhdistä niistä monta eri asua. Ihan niin kuin Panchic tennareissa😂😂😂 ❣️
  Kata, tämä sinun tyylikoulu alkaa puremaan minuun. Minähän alan oppia😂😂mitä riemua🤩

  Päädyin kuintenkin tällä kertaa valkoiseen. Pallohame ja farkkutakki oli niin minun näköinen ja housuasun vaalean sininen neule❤️🌷🌸💙

 10. Tuula R sanoo:

  Taas oli valinnan vaikeutta, kun niin paljon kivoja asuja. Valkoinen vei kuitenkin pisimmän korren: kiva hame, ihana paita ja rento farkkutakki. Jos sattuisin voittamaan, niin haluaisin lahjoittaa lahjakortin siskolleni.

 11. Anni sanoo:

  Hei! Ihanin asu oli harmaa housuasu, vaikka pidin monesta muustakin. Tulevaisuuden housut ovat kivannäköiset, ne olisi mukava hankkia. Myös harmaa takki oli ihana:)

 12. Ulla sanoo:

  Lapsena minulla oli äidin ompelema punainen vakosamettitakki ja lippahattu. Olin niin onnellinen niistä. Pidän punaisesta edelleenkin ja haluaisin rohkaistua useammin valitsemaan punaisen värin. Uskon värin antavan voimaa ja rohkeutta jos vain laitan päälleni.

 13. Riitta sanoo:

  Beige on paras ! Olen käyttänyt sitä koko ikäni, enkä kyllästy. Sopii tällaiselle yli 60 v, paljon paremmin kuin musta. Joten valinta on beige jakku, tulevaisuuden farkuilla. Todellinen käyttövaate !

 14. Minna sanoo:

  Kaikista kuvista mieleeni jäi vihreä kotelonekko, mutta omat värini ovat sininen ja beige. Tykkäsin farkkutakin ja pallohameen yhdistelmästä. Ihanan raikas ja rento, mutta samalla naisellinen asu.

 15. Anne sanoo:

  Beige miellyttää silmää, sillä olet ihanasti yhdistänyt valkoisen, beigen ja farkut raikkaalla tavalla. Muutenkin esittelemäsi vaatekombot houkuttaa kukin, itse vaan ei tule ”nähtyä” mitkä värit ja mallit istuisivat oman kropan muotoon ja värimaailmaan parhaiten. Kiitos inspiroivista kuvista!

 16. E.G. sanoo:

  P.S. Lisäys edelliseen eli se tapahtui lähes 50 v. sitten:)

 17. E.G. sanoo:

  Kauan mietin ja pohdin, mutta kyllä vihreä kotelomekko on kaunein. Klassinen ja raikas!
  Väri muistuttaa villakangastakista, jota lapsena (n. 12v.)
  sovitin kaupassa monta kertaa ja unelmoin siitä.
  Voi sitä iloa, kun vihdoin uskalsin siitä kertoa äidille ja äiti antoikin minulle rahat mennä ostamaan sen. Siihen aikaan ei todellakaan vaatteita osteltu jatkuvasti.

 18. Helena Ahlström sanoo:

  Harmaa oli suosikkini. Kukallinen harsohame ja toppi ovat herkkä ja kaunis kokonaisuus, aivan ihana ❤️. Minäkin näyttäisin prinsessalta asussa. Syntymäpäiväni pukeutuisin mielelläni tähän asuun. I just love it 💕

 19. Tuuve sanoo:

  Beige jakku ja farkut miellyttivät. Myös farkkutakki valkoisessa postauksessa oli kiva, saatan farkkutakin 32 vuoden tauon jälkeen taas! hankkiakin. Mukava katsella asukokonaisuuksia, niistä saa ideoita kuinka voisi jo vaatekaapista löytyviäkin vaatteita yhdistellä.

 20. Liisa sanoo:

  Vihreä kotelomekko aivan ehdoton suosikkini. Mekossa on kaikki kohdillaan; väri, pituus, hihat, kiva kaula-aukko, kapea linja. Aikuisen naisen unelmamekko!

 21. Terhi sanoo:

  Hei! Kirjoitin kommenttini väärään kohtaan. Mutta valkoinen pallohameasu! Kaunis kokonaisuus ja farkkutakki erityisesti!

 22. RaijaS sanoo:

  Vihreä kotelomekko ja beiget farkut, jakku & punainen toppi – molemmat asut vaatekaapin peruspilareita, huippunaisellisia ja moneen muuntautuvia. Juuri sellaisia, jotka eivät jäisi kaappiin pölyttymään. Ja jos näistä kahdesta pitää vielä valita, niin vihreä mekko tuomaan sähäkkyyttä melko siniseen garderobiini. 💙💚💙

 23. Merja Nevasaari sanoo:

  Ehdottomasti harmaa hame ja housuasu. Olen housuihmisiä ja tuo housuasu on niin ihanan rento mutta style. Hame tai mekko eksyy harvoin päälleni, eikä ole mukavuusalueellani. Mutta tuo hame-pusero on niin kaunis että sen täytyy olla kaunis kaikkien päällä.

 24. Kati sanoo:

  Hyviä vaihtoehtoja kaikki, mutta päädyn lempiväriini punaiseen 🙂

 25. MaaritN sanoo:

  Jokaisessa värissä oli mieluisia asuja tai osia asuista. Ehkä näistä beige oli mieluisin. Kauniita kaikki!

 26. Liisa sanoo:

  Hei! Olipa vaikea valita hyvistä ehdokkaista, mutta päädyn punaiseen. Punainen on energinen väri ja energiaa tarvitsen nyt!

 27. Eila Ukkola sanoo:

  Kylläpä oli monta hyvää väriehdotusta, joista oli vaikea valita paras, kun tykkään kaikista noista väreistä. Toisaalta mikä onni, että ei jumitu yhteen väriin. Kääntöpuolena asiassa taas se, että karderobissa on vaikea pitää yhtenäisyyttä ja ”punaista lankaa”. Arpoin parhaimmaksi harmaan ja beigen välillä ja vaakakuppi kallistui beigeen. Siinä tähän hetkiseen elämäntilanteeseeni sopivimmat ja käyttökelpoisimmat asut ja väri.
  Oikein hyvää kevättä ihanalle ja inspiroivalle bloggarille, jonka elämänasenteesta olisi syytä monen ottaa oppia (itseni mukaan lukien).

 28. Hellevi sanoo:

  Nyt piti oikein miettiä, mikä olisi mieluisin sillä kaikki vaihtoehdot tosi hyviä. Päädyn vihreään kotelomekkoon ja vihreä listaukseen kokonaan. Vihreä on minun lempivärini. Tunnen siinä olevani juuri omana itsenäni. Vekkihameet ja kietaisuhameet ovat aivan ihania, mutta en ole ollenkaan varma, löytyykö niistä minulle sopivaa.. Olisi kiinnostavaa kuulla, mitä Kati on mieltä meikäläisestä vekkihameessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *