Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.3.2019 |

Rakkaudesta lajiin & kerro mielipiteesi!

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Otetaan väriviikosta vielä kaikki irti, koska ihan selvästi piditte siitä. Kiitos kun kommentoitte ja seuraatte. On ihanan kannustavaa tehdä blogitekstejä kun saa palautetta ja näkee, että sivuilla on käyty. Tällaiset postaukset, jotka tulevat päivittäin ovat ajan takia haastavia. Kuvasimme joka aamu seuraavan päivän asut ja tekstit pääsin kirjoittamaan vasta illalla työpäivän jälkeen. Olisi optimaalista, jos kuvat voisi ottaa varastoon, mutta se ei nyt tällä kertaa onnistunut. Tai itseasiassa en ota koskaan kuvia varastoon, koska olen sellainen inspiraatio ihminen. Keksin kuvattavat asut nopeasti ja samalla mietin blogijulkaisun punaista lankaa. Joskus käy niin, että kuvat ovat koneella ja pää ihan tyhjä. No, silloin laitan kuvat ja pelkät tuotetiedot, mutta näitä postauksia on ollut vain muutama 4,5 vuoden aikana. Äiti tapaakin kysyä minulta välillä, että mistä keksin aina kirjoitusaiheet. Tapaan vastata, että sydämeni sykkii ”rakkaudesta lajiin”. 

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Asu

Koska eilisessä väriviikon mustassa postauksessa oli vain yksi asu, niin otin tähän postaukseen myös väriteemaan sopivan asukokonaisuuden. Mekko on viskoosielastania ja ihana iholla. Mekossa on nauhat kauluksessa eli ne voi sitoa rusetille tai pelkälle solmulle. Ne voi sitoa tiukasti kaulaan tai löysästi v-kaula-aukon päälle decolteelle. Mitä ylemmäs kauluksia tuodaan, sitä enemmän se lyhentää kaulaa. Siksi decoltelle tuotavat nauhat ovat pukevia. Mekko on vartalon myötäinen vyötärölle asti ja sitten helmaosa levenee alaspäin. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja helma ylettyy juuri polven alle. Raitojen suunta, yläosassa ylöspäin ja alaosassa alaspäin, ovat loistavat!

Ginas tennareissa on vetoketju ja nauhat. Kengät puetaan jalkaan avaamalla vetoketju, nauhat ovat koristeena. Tennareissa on noin 3 cm sisäpohja. Tennareiden mukana tulee myös valkoiset kengännauhat.

Valkoinen farkkutakki on mainio mekon kanssa!

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Olin pakannut mukaani hellehatun ja korikassin. Olin siinä luulossa, että lauantai aamuna aurinko paistaa. No luuloni oli väärä, lauantai aamuna tuuli ihan hurjasti. Mieheni meni avantoon, minä en mennyt vaan istuin laiturilla ja vahdin hänen uimista. En tykkää uida avannossa kun tuulee niin kovaa, että jääkylmää vettä pärskyy kasvoihin kun ui. Rakastan avantouintia kun meri on ihan tyyni ja rauhallinen. Sieluni rauhoittuu silloin hetkeksi ja saan rauhassa uida ne 25 vetoani, johon nyt kykenen.

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Kerro mielipiteesi ja miksi!

Kerro, mikä väriviikon asuista olisi juuri sinun asusi ja perustele miksi!

Valitsemme parhaimmat kommentit ja annamme palkkioksi yhden € 250,00 lahjakortin ja yhden € 150,00 lahjakortin DOPP Helsinkiin. 

Vastausaika päättyy keskiviikkona 27.3. klo. 22.00. Julkaisemme lahjakortin saajat loppuviikosta täällä blogissa.

Kommentoi tämän blogijulkaisun kommenttikenttään!

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Löydät kaikki väripostaukset vielä alla olevista linkeistä:

 1. Punainen Celine mekko ja farkkuasu
 2. Harmaa hame ja housuasu
 3. Sininen Hollis midimekko ja jakkupukuasu
 4. Valkoinen pallohameasu ja valkoinen housuasu
 5. Vihreä Zella kotelomekko ja leveät housut asu
 6. Beige Tulevaisuuden farkkuasu ja beiget farkut asu
 7. Musta Viirumekko ja tämän postauksen Susan mekko

Nyt naiset kynät sauhuamaan, odotan ihania vastauksianne perusteluineen!

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja niitä voi myös tilata Doppshop verkkokaupastamme tai laittamalla meiliä shop@dopp.fi.

 

 


180 kommenttia

 1. Hanneleh sanoo:

  Beigessä jakussa ei ole tietoakaan mummomaisuudesta ja värittömyydestä, vaan olet loihtinut sìitä yhdessä muiden vaatteiden kanssa rennon, nuorekkaan ja tyylikkään kokonaisuuden. Huippu!

 2. Tiina sanoo:

  Hei, Todella vaikea valita kaikista mieleisintä asua, näistä moni sopisi minulle. Kiitos mielenkiintoisista vinkeistä ja kauniista asuista! Luen mielenkiinolla sinun blogia usein, seuraan myös instagramissa juttujasi. Punainen ja musta mekko jäivät päällimmäisinä mieleeni, pidän molemmista. Valitsen kuitenkin punaisen, se on pirteä ja hyvän mallinen. Hyvää kevättä!

 3. Arja sanoo:

  Kiitos inspiroivasta väriviikosta!
  Valkoinen rusettipaitis ja vekkari 👍
  Kesäasuni, ja tennarit jalkaan ja menoksi, mummon helma kepeästi heilahtaisi 👗

 4. Hannele sanoo:

  Ehdottomasti sinisen ystävänä valkoisen päivän ihana pliseerattu pallovekkari valkosen paitiksen kanssa yhdistettynä farkkutakkiin ja beigeihin tennareihin. Huippu ihana asuyhdistelmä niin rento, nuorekas ja samalla tosi tyylikäs. Tällä asukokonaisuudella saa varmasti ihailevia katseita ympäriltään. Kevättä rintaan ja menoksi😎.

 5. MinnaL. sanoo:

  Valkoinen nosti nostalgisen tunteen. Pallot ja pliseeraus punaisessa hameessa olivat kauan, kauan aikaa sitten päälläni ala-asteen kevätjuhlissa. Tukka ponnarilla, jalassa tennarit. Grease. Nuoruus. Kesä. Sinä kokosit aikuisen naisen asun samalla teemalla. Ihana! Sen minä valitsin, koska nuoruus on ihanaa, mutta aikuisuus on täyttä elämää.

 6. Pirjo M. sanoo:

  Oli taas niin inspiroivia blogikirjoituksia koko väriviikko täynnä, kiitos ihanista tarinoista ja vinkeistä. Olen löytämässä punaisen värin vaatekaappiini ja siksi valitsin monen mieleisen asun joukosta Celine-raitamekon. Se sopisi hyvin punaisten tai valkoisten panchicieni tai punaisten korkkareideni kanssa ja toisi voimaa ja iloa työviikkoon!

 7. Tuija sanoo:

  Valkoisen päivän pliseerattu pallohame, rusettipaita ja farkkutakki puhuttelivat sisäistä leidiäni. Simppeli mutta tyylikäs kokonaisuus, farkkutakki oli sopivan rouhea lisäke.

 8. Tuula Mattia sanoo:

  Kiitos upeasta väriviikosta. Suosikkini on VALKOINEN. Se oli eniten vaatekaappini ja minun näköiseni. Ideoita, miten hyödyntää jo olemassaolevia vaatteita ja miten raikastaa kokonaisuutta DOPPin tämän kevään ihanuuksilla.

 9. Anna sanoo:

  Väriviikon lempparit olivat harmaita <3 Ursa-takki oli ihana!

 10. Kirsi sanoo:

  Pakko vielä lisätä, että blogisi on myös hyvän mielen sekä olon blogi. Siltä osin väriviikko oli ihana, kun joka päivä sai ihastella jotain kaunista ja uutta❤Ja urheilun termein voisin sanoa, että rakkaudesta lajiin olen kova penkkiurheilija😊

 11. Britta Björklund-Thors sanoo:

  Blått är en färg som jag älskar 😍 Men den svartvita klänningen tyckte jag om, den ser skön ut och passar till många tillfällen.
  Jag skulle verkligen behöva en uppiggande stund, skönt för min själ 🍀🌹

 12. Liisa sanoo:

  Mahdoton tehtävä…! Fiksuna naisena valitsisin beigen jakun ja beiget chinot, MUTTA (siitä huolimatta), vihreän päivän vihreä pusero housuineen ja mekkoineen lähtisi mukaan. Hyvää kevättä kaikille!

 13. Minna Koo sanoo:

  Tämä viimeisin mekko on mieluisin. Tykkään helpoista mekoista, jotka voi vertaista päälle ja asustamalla saa aina pikkaisen eri näköiseksi. Lisäksi vaatteessa minulle on tärkeää mukavuus ja sen vuoksi tietysti materiaali. Koska olen kova hikoilemaan vaate ei saa tulla kainaloihin ja sen materiaali pitää olla luonnonkuitua tai muuntokuitua. Polyesterimekko tuntuu päälläni muovipussilta ja lisäksi alkaa haiskahtamaan nopeasti hieltä. Tämä mustavalkoinen mekko sopisi minulle siis myös materiaalinsa puolesta. 🙂

 14. Tuiske sanoo:

  Punainen🌹

 15. Sasamaarit sanoo:

  Ehdottomasti tämä viimeinen! Susan-raitamekko on ihan kuin tehty minulle 🙂

 16. SL sanoo:

  Valinnanvaikeus on suuri, kun on niin monta hyvää vaihtoehtoa. Punainen asu on upea ja raikas, joten valintani kallistuu siihen. Punainen asu raikastaa päivän kuin päivän!

 17. Kaisa sanoo:

  Valkoinen pallohameasu oli mieluisin, vaikka toki joukossa oli monta hyvää vaihtoehtoa. Raikas, klassinen ja tyylikäs kokonaisuus, joka soveltuu moneen menoon!

 18. Maria Järlström sanoo:

  Ihania kokonaisuuksia kaikki ja vähän eri tyylisiä! Värit menee vähän fiilispohjalla – punainen, vihreä ja musta – noiden välillä arvoin mustan. Ehkä siksi, että lähdössä Italiaan lomalle. Musta toimii aina.

 19. Tarja sanoo:

  Monta ihanaa asua ja herkullista väriyhdistelmää! Itselleni valitsisin valkoisen rusettipuseron, pallovekkihameen ja farkkutakin. Raikas ja reipas, kuitenkin naisellinen asu vaikka kesäpäivään kaupunkilomalla.

 20. Minkki kirjoittaa sanoo:

  Minun suosikkini on beige. Olen iloinnut tänä keväänä siitä, että ruskea ja beigen erilaiset sävyt ovat jälleen palanneet muotiin. Beiget asukokonaisuudet olivat mielestäni todella kauniita ja rennon tyylikkäitä arkeen ja juhlavampaankin menoon. Aivan erityisesti pidin housuasusta punaisen puseron kera ja tosi kauniilla huivilla tehostettuna. Olen pitänyt aina beigestä, mutta nyt vasta postauksesta ymmärsin, että se on vaikea väri ja olisi osattava valita itselle oikea sävy. Opin siis paljon uutta- kiitos! Kiitos erittäin hyvästä ja informatiivisesta väriviikosta! Huomasin, että viime viikon kuluessa lähes joka ilta kävin katsomassa, millaisia väri-ja asuyhdistelmiä täältä palstalta löytyykään. Herätti paljon ajatuksia ja ideoita. Mietin myös löytyisikö vielä ullakon kätköistä, jotain väreiltään samankaltaista….Innostava viikko kerrassaan-kiitos!

 21. Jaana sanoo:

  Valintani on ehdottomasti valkoinen. Väriviikon sini-valkoinen oli niin raikas, puhdas, yksinkertaisesti tyylikäs. Olen aina rakastanut valkoisia paitoja ja takkeja. Nuorena olin äidin painajainen kun piti saada seuraavaksi päiväksi tietty paita päälle, ja tietty valkoinen. Siinä pesukone pyöri monet kerrat. Edelleen äiti ihmettelee kuinka monta valkoista paitaa pitää olla. Doppista olen löytänyt ihania kehuja saaneita valkoisia paitoja. Tuo rusettipaita on varmaan pakko tulla hakemaan. Valkoinen väri raikastaa koko olemuksen hetkessä.

 22. Marja-Riitta sanoo:

  Kyllä musta-valkoisessa on voimaa, kuten viiru mekkon valkoisen farkku takin muodossa.

 23. Anne sanoo:

  Paras asukokonaisuus oli valkoisen päivän, pallo kuvioineen hame, valkoinen pusero ja farkkutakki. Olisi juuri sopiva asu kevään ja kesän rientoihin.

 24. Anu sanoo:

  Kaikki aivan mahtavia asukokonaisuuksia! Kolmen kärkeen nousi minulla kuitenkin sininen, punainen ja harmaa!! Tykkäsin 💯

 25. Satu H sanoo:

  Kaikki aivan ihania asuja mutta taitaa musta viirumekko olla mun mekkoni.

 26. Kristiina sanoo:

  Harmaa hurmasi heti! On niin minun näköinen, sporttisen tyylikäs. Harmaaseen on helppo yhdistellä muita kevään hittivärejä oman persoonan mukaan.

 27. Pirjo sanoo:

  Hei,
  Vaikea valita, mutta suosikikseni nousi vihreä mekko. Hyvin leikattu ja kivan näköinen. Olisi loistava monessa eli töissä ja myös eri tilaisuuksissa. Muuntuisi moneen asusteilla:)

 28. Maija sanoo:

  Ensinnäkin kiitos mielenkiintoisesta väriviikosta. Harmaa päivä 👏 oli kyllä hieno alku. Hame ja vihreä pusero olivat todella kaunis yhdistelmä. Housut ja harmaa takki lenkkareineen olivat eniten oma juttu. Rennonoloinen yhdistelmä ja varmaan mukava päällä.
  Beige päivä oli myös ihana ja herätti kiinnostuksen beigen ja punaisen yhdistelyyn.
  Luultavasti haluaisin sen mansikanpunaisen topin.
  Vihreä on muuten tänä keväänä kirkasta. Sinun päälläsi vihreä mekko oli kyllä upea. Itse pidän siitä viime vuoden harmaammasta vihreästä enemmän.
  Valkoinen on aina kaunis ja turvallinen. Kiva oli se sininen hame, valkoinen rusettipusero ja farkkutakki ja beiget lenkkarit.
  Hauska oli katsella värienyhdistelyäsi ja samalla omaa vaatekaappia. Sain ideoita miten voisin käyttää omia erivärisiä vaatteita vähän uudella tavalla😊
  Sinä jaksat panostaa blogiisi, kiitos🌷

 29. Eva abuela sanoo:

  Ihana energinen väriviikko!!! Punainen oli ehdottomasti minun mieleeni. Varsinkin asu jossa farkut, vaaleansininen paita jossa punaiset raidat, samaa sävyä hattu ja vielä punainen huivi lisänä.
  Tosi innovatiivinen yhdistelmä, enpä olisi itse osannut!

 30. Anu sanoo:

  Monta makeaa, mutta itselleni mansikkana punainen: erityisesti farkkuasu osui täysillä makuhermoon!

 31. Anne-Maj Westerholm sanoo:

  Musta raitamekko hapsukorvitsen kanssa oli kiva arkeen ja juhlaan sopiva mekko. Kiitos kivasta väriviikosta.

 32. Kaisa sanoo:

  Väriviikko oli mielenkiintoinen. Kiitos siitä! Oma suosikkini oli harmaa. Molemmat harmaan asut olivat suorastaan upeat. Harmaa hame on supertyylikäs ja käy todella niin arkeen kuin juhlaankin asusteiden mukaan. Harmaa takki ja tulevaisuuden housut (itselläni mustat lempihousut!) sopivat todella hyvin rosekulta lenkkareiden kanssa. Asu oli sekä tyylikäs että nuorekas, täysi kymppi! Olen aina tykännyt harmaasta esim. upea helmenharmaa sopii aina valkoisen värin kanssa ja tekee asusta elegantin. Mutta toki kevääseen ja kesään pitää saada värejäkin mukaan 🙂

 33. Riitta Olander sanoo:

  Takana raskas vuosi. Aina pitää kuitenkin katsoa tulevaisuuteen ja sen takia haluankin tulevaisuuden housut farkunsinisinä. Sopisivat vielä suht koossa olevaan kroppaani kun kuljen kahden koiramme kanssa. Valkoinen paitis ja ihana punaista vilkkuva huivi joka sopisi tummaan ja vielä omalla värillä varustettuun kuontalooni. Jalassa espadrillot joissa ei ole liikaa korkoa 171 senttiselle. Siisti beige blazer kävisi myös kyläreissuille. Eli ihanaan kevätpäivään kävelylle, kahvilaan, koirien kanssa tai ilman. Ehdottomasti beige.

 34. Helena sanoo:

  Hei, punainen raitamekko oli suosikkini. Ihanan raikas ja kivan mallinen.

 35. Kirsti sanoo:

  Mustavalkoinen on paras!

 36. Maria K sanoo:

  Punainen farkkuasu on mieluisin! Sen kokonaisuuden voisi heti kuvitella itselleen tänä keväänä ja kesänä 🙂 Raikkaat värit, helppo liikkua ja asu sopisi niin töihin kuin vapaalle.

 37. Camilla Jauhojärvi-Koskelo sanoo:

  Kiitos väriviikosta ja kaikista inspiskuvista. Vaikea valinta, mutta beigen valitsen.

 38. Pia sanoo:

  Pidin monesta asusta. Mieleisin taisi kuitenkin olla beige bleiseri, valkoinen paita, punakukikas huivi ja tulevaisuuden housut. Tai ehkä sittenkin harmaan kukkahame. Mene ja tiedä, valinta on hirveän vaikea.

 39. Mari Saarinen sanoo:

  Kiitos väriviikosta! Kaikki oli taas niin ihania, että on vaikeaa valita lempparia……mutta päädyin siniseen. Ihanan keveä ja naisellinen mekko. Minusta on tullut ”mekkohullu” kun mittariin tuli 50v = ) Ihanaa kevättä!!

 40. Ansku sanoo:

  Musta viirumekko ja valkoinen farkkutakki on suosikki asuni.

 41. Mollis sanoo:

  Musta viirumekko ja valkoinen farkkutakki – toimii vuodesta toiseen.

 42. Mirja sanoo:

  Punainen raitamekko. Raitamekko oli raikas, mutta silti tyylikäs ja naisellinen.

 43. Mimmi sanoo:

  Väriviikon valkoinen on suosikkini. Klassinen, raikas ja nuorekas. Kivoja vinkkejä saa jokaisesta väriviikon teemasta, esim. mitä värejä yhdistää. Vihreä ”pikkumusta” on myös aivan ihana. 😎

 44. Tiina Raitosola sanoo:

  punainen asu oli suosikkini 😊

 45. MinnaL sanoo:

  Kiitos Kata (ja taustajoukot) väriviikosta!
  Ihania ja inspiroivia asuja viikon täydeltä. Valkoinen – farkkutakki, nauhapaitis ja pallohame, niin kesäinen yhdistelmä, Harmaa- upeita, tyylikkäitä asuja, eikä todellakaan mitään harmaavarpusia. Mutta se Beige – tulevaisuuden farkut ja jakku, niiiin mun juttu, no, pitihän ne tulevaisuuden farkut ja pikku jumpan jälkeen espadrillokin kotiuttaa 😉. Kiitos blogista, sillä on ollut merkittävä vaikutus ajatuksiini pukeutumisesta ja Doppilla vastaavasti vaatekaappini sisältöön.

 46. Maarit sanoo:

  Vihreä mekko oli aivan ihana! Klassinen malli ja upea värin. Vihreässä on mukana myös uutuuden viehätystä, kun väri on nyt esille tänä keväänä pitkästä aikaa.

 47. Outi Korkiakoski sanoo:

  Beige asu on suosikkini kun kesää kohti mennään. Beige housupuku on tyylikäs, ajaton ja helppo muunnella asusteilla tilanteen mukaan.

 48. Tuija Timonen sanoo:

  Meitsi ihastu ensisilmäyksellä mustaan viirumekkoon. Se vaan näytti niin omalta meitsin suosikki väreineen. Ja sit kaapista löytyy mustaa ja valkoista yläosaa mekon pariks. Viiruahan voi pitää niin kesällä kuin talvellakin eli on oikea monitoimimekko, trendikäs ja tyylikäs. Väriviiko oli napakymppi! 👍😍

 49. Katja sanoo:

  Vihreä mekko on suosikkini, vihreä paita myös. Väri on upea – ja mekko timanttinen tiimalasille!

 50. Katja sanoo:

  Väriviikko oli ihana! Inspiraatiota kevään pukeutumiseen. Useampikin asu olisi hyvin mieleinen, mutta valinta on kuitenkin valkoinen. Raikas, klassinen ja samalla aina trendikäs. Sopivan rento ja yhtä aikaa tyylikäs.🌸

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *