Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.3.2019 |

Rakkaudesta lajiin & kerro mielipiteesi!

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Otetaan väriviikosta vielä kaikki irti, koska ihan selvästi piditte siitä. Kiitos kun kommentoitte ja seuraatte. On ihanan kannustavaa tehdä blogitekstejä kun saa palautetta ja näkee, että sivuilla on käyty. Tällaiset postaukset, jotka tulevat päivittäin ovat ajan takia haastavia. Kuvasimme joka aamu seuraavan päivän asut ja tekstit pääsin kirjoittamaan vasta illalla työpäivän jälkeen. Olisi optimaalista, jos kuvat voisi ottaa varastoon, mutta se ei nyt tällä kertaa onnistunut. Tai itseasiassa en ota koskaan kuvia varastoon, koska olen sellainen inspiraatio ihminen. Keksin kuvattavat asut nopeasti ja samalla mietin blogijulkaisun punaista lankaa. Joskus käy niin, että kuvat ovat koneella ja pää ihan tyhjä. No, silloin laitan kuvat ja pelkät tuotetiedot, mutta näitä postauksia on ollut vain muutama 4,5 vuoden aikana. Äiti tapaakin kysyä minulta välillä, että mistä keksin aina kirjoitusaiheet. Tapaan vastata, että sydämeni sykkii ”rakkaudesta lajiin”. 

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Asu

Koska eilisessä väriviikon mustassa postauksessa oli vain yksi asu, niin otin tähän postaukseen myös väriteemaan sopivan asukokonaisuuden. Mekko on viskoosielastania ja ihana iholla. Mekossa on nauhat kauluksessa eli ne voi sitoa rusetille tai pelkälle solmulle. Ne voi sitoa tiukasti kaulaan tai löysästi v-kaula-aukon päälle decolteelle. Mitä ylemmäs kauluksia tuodaan, sitä enemmän se lyhentää kaulaa. Siksi decoltelle tuotavat nauhat ovat pukevia. Mekko on vartalon myötäinen vyötärölle asti ja sitten helmaosa levenee alaspäin. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja helma ylettyy juuri polven alle. Raitojen suunta, yläosassa ylöspäin ja alaosassa alaspäin, ovat loistavat!

Ginas tennareissa on vetoketju ja nauhat. Kengät puetaan jalkaan avaamalla vetoketju, nauhat ovat koristeena. Tennareissa on noin 3 cm sisäpohja. Tennareiden mukana tulee myös valkoiset kengännauhat.

Valkoinen farkkutakki on mainio mekon kanssa!

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Olin pakannut mukaani hellehatun ja korikassin. Olin siinä luulossa, että lauantai aamuna aurinko paistaa. No luuloni oli väärä, lauantai aamuna tuuli ihan hurjasti. Mieheni meni avantoon, minä en mennyt vaan istuin laiturilla ja vahdin hänen uimista. En tykkää uida avannossa kun tuulee niin kovaa, että jääkylmää vettä pärskyy kasvoihin kun ui. Rakastan avantouintia kun meri on ihan tyyni ja rauhallinen. Sieluni rauhoittuu silloin hetkeksi ja saan rauhassa uida ne 25 vetoani, johon nyt kykenen.

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Kerro mielipiteesi ja miksi!

Kerro, mikä väriviikon asuista olisi juuri sinun asusi ja perustele miksi!

Valitsemme parhaimmat kommentit ja annamme palkkioksi yhden € 250,00 lahjakortin ja yhden € 150,00 lahjakortin DOPP Helsinkiin. 

Vastausaika päättyy keskiviikkona 27.3. klo. 22.00. Julkaisemme lahjakortin saajat loppuviikosta täällä blogissa.

Kommentoi tämän blogijulkaisun kommenttikenttään!

 

https://www.dopp.fi/dopp-shop/

Löydät kaikki väripostaukset vielä alla olevista linkeistä:

 1. Punainen Celine mekko ja farkkuasu
 2. Harmaa hame ja housuasu
 3. Sininen Hollis midimekko ja jakkupukuasu
 4. Valkoinen pallohameasu ja valkoinen housuasu
 5. Vihreä Zella kotelomekko ja leveät housut asu
 6. Beige Tulevaisuuden farkkuasu ja beiget farkut asu
 7. Musta Viirumekko ja tämän postauksen Susan mekko

Nyt naiset kynät sauhuamaan, odotan ihania vastauksianne perusteluineen!

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä ja niitä voi myös tilata Doppshop verkkokaupastamme tai laittamalla meiliä shop@dopp.fi.

 

 


180 kommenttia

 1. Tuulikki sanoo:

  Vaikka valitsin asuista suosikiksini mustat mekot, haluan kuitenkin nähdä ympärilläni kaiken sen värikirjon, mitä maailmaan mahtuu. Merkillistä, miten väreillä on niin voimallinen vaikutus mielialaan. Kaikkia värejä en osaisi pukea pälleni, mutta saan paljon energiaa ja hyvää mieltä, kun katselen kauniita ja oivaltavia väriyhdistelmiä toisten ihmisten yllä. Yllättävää, että ne värit, mitkä olivat lempivärejäni lapsuudessa, ovat sitä edelleen.

 2. Sari anttila sanoo:

  Mielestäni beige farkku/jakku postaus oli paras näistä väriviikon asuista. Beige on hillityn tyylikäs väri asusteissa😊

 3. Varpu Siivonen sanoo:

  Perinteinen musta-valkoinen. Tuo hame oli aivan ihana!
  Valkoisia farkkutakkeja on jo useampi, joten täytynee suunnata liikkeeseen kokeilemaan tuota hametta!

 4. Kirsi sanoo:

  Vaikea valita vain yksi näistä kauniista asuista. Mutta valitaan nro 4 pallohame, se asu kun löytyy jo omasta kaapista😁hyvä kakkonen olisi nro 7.

 5. Marianne sanoo:

  Joka väristä löytyy kivoja vaatekappaleita ja asusteita, mutta valitsisin postauksista kuitenkin punaisen. Kiitos vinkeistä!

 6. Mari sanoo:

  Nyt oli ihana väriviikko❤️! Joka aamu piti ensimmäisenä heti katsoa päivän asut ja joka aamu olin sitä mieltä, että tämä on paras. Harmaa oli ihanan hienostunut ja herkkä. Vihreä taas uusi virkeä vaihtoehto, josta saa energiaa. Punainen on ollut ikuinen rakkauteni ja voimaväri. Beigeä pitää aina olla kaapissa. Valkoinen vei kuitenkin voiton tänä vuonna. Ihanan tyttömäinen yhdistelmä hameen ja farkkutakin kanssa. Kiitos ihanan raikkaista ideoista! Onneksi on värejä. Ihanaa kevättä! ☀️

 7. Minna sanoo:

  Minun suosikkini valkoisen päivän pallohame+rusettipaita + farkkutakki. Pirteä,ajaton, kesäinen ja kaunis.

 8. Tiina Junno sanoo:

  Valkoisen viikon sininen hame ja valkoinen paita oli naisellinen kokonaisuus ja siksi mieleeni 🌹

 9. Kati Lammi sanoo:

  Ehdottomasti tämä viimeinen postaus oli mieleisin, mekko olisi loistava omalle vartalolleni, valkoinen farkkutakki minulta jo löytyy eli vaatekaapissani olisi mekon pariksi ”hyvä asuste”, ihan niin kuin aina ehdotat uutta ostaessa miettimään että vaatetta voi yhdistää kotona jo oleviin vaatteisiin. Ja nuo tennarit on nyt parhaat valkoiset tennarit mitkä osuneet silmään, saatava:). Loppukesästä pidettäviin juhliin tarvitsen kutsun mukaan olkihatun (ja kukkamekon).

 10. Lilli sanoo:

  Vaikea valinta, koska kaikissa asuissa oli jotain kivaa ja yllättävää. Valitsisn kuitenkin beigen asukokonaisuuden, koska se on samalla kertaa rento ja klassinen, helposti muunneltava ja tyylikäs.

 11. Tuija Levä sanoo:

  Tämän päivän postauksen Susan mekko, valkoinen farkkutakki, korikassi ja valkoiset tennarit on asu juuri minun makuuni samalla kertaa tyylikäs ja siinä on myös rentoa ” kesälomafiilistä”.Asun eri osille keksin vaikka minkälaista käyttöä. Mekko korkkareilla ja pikkulaukulla ja valkoinen farkkutakki käy nyt mihin asuun tahansa korikassista puhumattakaan.

 12. Sanna sanoo:

  Pallovekkari ja paita oli paitsi naisellinen ja kaunis, myös ajaton.

 13. Elina kivelä-Peltorinne sanoo:

  Kaikki tyylikkäitä, mutta viimeinen Susan- mekko koriasusteineen on niin minun tyyliäni lähellä, että en valitsen parhaaksi.

 14. Kaisa sanoo:

  On vaikea valinta valita vain yhtä asua, koska lähes kaikissa blogisi asuissa on jotain minua. Harmaan päivän harsomainen hame on ihana vihreän paidan kanssa (vihreä paita löytyy jo kaapistani), valkoisen päivän pilkkuvekkari-asu on myös ihana, vaikka kaapistani löytyy jo ennestään aika monta tummansinistä hametta, punaisen päivän paidan ja farkkujen kokonaisuudessa on jotain todella raikasta ja kesäistä – ja ne vaaleansiniset aurinkolasit on pakko saada! Jos kuitenkin olisi pakko valita yksi, ottaisin pilkkuvekkari-asun 💙

 15. Tuula sanoo:

  Ihana Susan mustavalkoinen mekko on raikas ja niin arkeen kuin juhlaankin sopiva. Raidoitus on vartaloa imarteleva ja leveä helma söpön tyttömäinen. Tästä tulisi uusi luottomekko minulle!

 16. Kaisu Äijälä sanoo:

  Vihreä on värini, pirteä ja näyttävä.
  Vihreä kotelomekko sopii juhlaan. Mekon kaula-aukko on tyylikäs ja mekon pituus on sopiva aikuiselle naiselle.

 17. Sari sanoo:

  Suosikkini oli valkoisen päivän pallohame ja farkkutakki.

 18. - mari sanoo:

  Kiitos, ihania kokonaisuuksia kaikki ☺️
  Sattuneesta syystä valitsen mustavalkoisen Susan mekon 😘 aivan ihana mekko päällä 👍🏻😍

 19. Minna sanoo:

  Musta viirumekko ehdottomasti. Ja muutenkin musta – helpottaa elämää ja aamuja, kun on helppo yhdistellä.

 20. Marja Hyvönen sanoo:

  Ihania asuja! Valitsen kuitenkin mustavalkoisen mekon.

 21. Anne sanoo:

  Persikka housuasu ja sininen toppi olis niin mun makuun.

 22. Tuovi sanoo:

  Beige jakku ja tulevaisuuden farkut miellytti eniten. Kiitos postauksista!

 23. Minna sanoo:

  Mustavalkoinen raitamekko olisi oma väri mutta vihreästä kiinnostuin tämän myötä.

 24. Anitra sanoo:

  Kaikki asut kivoja! Tämä viimeinen asu eniten omaan tyyliin sopiva. Mekossa hyvä leikkaus ja sopisi moneen tilanteeseen.

 25. Maija sanoo:

  Valkoinen pallohameasu on kyllä niin ihana ja keväinen! 😀

 26. Tiina sanoo:

  Kiitos väriviikosta! Yhdistelemäsi värit saavat katsomaan omaa vaatekaappiaankin uudella tavalla. Pallovekkihame ja farkkutakki nousivat suosikiksi ja sininen midimekko hyväksi kakkoseksi.

 27. Terttu Halonen sanoo:

  Väriviikon kaunein oli vihreä kotelomekko. Ihania ja tyylikkäitä asuka kaikki. Hyviä vinkkejä pukeutumiseen

 28. Hanne-Maria sanoo:

  Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin blogiisi. Eniten pidin sinisestä Hollis mekosta! Olen vasta löytänyt blogisi ja innolla lukenut vanhoja postauksiasi. Olen juuri sellainen huono ostelija, jonka vaatekaapista löytyy miljoona vaatetta, mutta ei silti mitään päällepantavaa. Olenkin nyt tyhjentänyt suurimman osan kaapin sisällöstä kirpputorille ja alkanut miettiä asukokonaisuuksia. Olen tehnyt listaa perusvaatteista joita tarvitsen. Yksi listalla olevista vaatteista on Hollis mekko, jota voi pitää myös arkena päällä:) Kivaa kevättä sinulle ja kiitos ihanasta blogista!

 29. Late sanoo:

  pandora vekkari on sopivan kevyt ja kesäinen vaate koko s

 30. Petra sanoo:

  Hei! Valkoinen vääriteema on minusta aina helposti lähestyttävä missä muodossa vaan. Jokaisessa vaatekaapissa tulisi olla ainakin yksi rapsakan valkoinen paita. Sininen pallomekko on klassikko joka ei mene muodista pois ja on myös sen takia järkevä hankinta.

 31. Essi sanoo:

  Beige jakkupuku oli ehdottomasti suosikkiasuni. Niin ihanan tyylikäs 🙂

 32. Anu sanoo:

  Harmaa ja siellä yhdistelmä vihreä toppi ja harmaa hame kukilla. Hametta jo liikkeessä ihastelinkin mutta en sitten hölmö kokeillut :(.

 33. Elina sanoo:

  Minun mielestäni valkoisen päivän asukokonaisuus oli paras. Voisin ajatella siitä asukokonaisuudessa jokaista myös itselleni!

 34. Maarit sanoo:

  Beige jakku ja farkut olisi eniten mun asu. Olen vuosien neuletakkikauden jälkeen löytänyt jakut (toki stretchiä pitää olla😊) uudelleen. Se on pitkästä aikaa vähän uudennäköinen asu. Rentojen farkkujen kanssa kivempi yhdistelmä kun jakkupuku, vaikka sillekin lookille löytyisi töissä käyttöä. Valkoinen paita sopii hyvin, mutta tähän olisi helppo yhdistää värikkäämpiäkin vaihtoehtoja. Valinta on realistin: ihailen usein kivoja mekkoja, mutta olen mekkoihminen vain kesällä: muulloin mekot jäävät kaappiin pölyttymään.😊

 35. Ella sanoo:

  Valkoinen paitis, pallohame ja farkkutakki oli minulle mieluisin

 36. Nina sanoo:

  Katsoin blogin kuvat joka aamu mielenkiinnolla ja monta onnistunutta kokonaisuutta on mukana. Vertasin asuja myös viimevuotisiin ja mielestäni tämä vuosi oli jotenkin kivalla tavalla särmikkäämpi ja samalla freesimpi. Tykkään väreistä – myös mustasta – ja tyylikkäät kombinaatiot hivelevät silmää. Vielä parempi on, kun joku yhdistelmä yllättää ja sen voi poimia omaan vaatekaappiin sen olemassaolevasta sisällöstä. Ja sitten… aina huomaa uusia värejä, jotka sieltä vielä puuttuu. Tuo vihreä lyhythihainen silkkipusero on kaunis ja se pitäisi saada ☺️! Vihreä mekko taas muistuttaa värillään minua 80-luvun lopun varhaisteini-iän kevätjuhlavaatteesta, jota rakastin. Omaa suosikkia viikolta on vaikea valita, mutta ehkä kallistun ekaan postaukseen ja punaiseen. Se on vaan on niin ihanan hehkuva väri.

 37. Anna-Mari sanoo:

  Ihana väriviikko! Pidin kovasti tuosta Susan mekosta, joten se.

 38. Marika Skogsten sanoo:

  Beige eftersom vi går mot våren🌸Använder oftast svart,grått och vitt men brukar ta in beige och pastellfärger till våren.

 39. Tuulalj sanoo:

  Jaiks, aivan ihania kaikki – siis vaikea valinta… mutta kun olen hurahtanut ns. citylenkkareihin niin harmaa vie voiton koska Rosekulta-tennarit. Aivan ihanat ❤️

 40. Sarita sanoo:

  Valkoisen postauksen pallohame/farkkutakki oli ehdoton lempparini 🙂 !

 41. Riitta sanoo:

  Kiitos väriviikosta ja hyvistä vinkeistä! Minua miellettivät eniten harmaat asut. Hame on niin hieno ja housuasu rento.

 42. Heli Gauffin sanoo:

  Viirumekko näytti niin mukavalta kaupunkiasulta, että sen valitsisin. Beige housujasi oli kakkosvaihtoehto.

 43. Rea sanoo:

  Väriviikon asuvalintani on VIHREÄ KOTELOMEKKO!
  Väriä elämään klassisen tyylikkäästi – arkeen ja juhlaan 👗👠👟

 44. Mari sanoo:

  Harmaiden asujen väriyhdistelmät olivat ihanat ja harmoniset. Punaiset asut mukavan rentoja ja piristäviä. Kirkasta punaista ei vaatekaapistani löydy, mutta nyt aion sitä kokeilla 🙂

 45. Katja sanoo:

  Harmaa. Harmaa hame on NIIN kaunis!

 46. Sirpa Virtanen sanoo:

  Ihania yhdistelmiä kaikki. Värini on kuitenkin musta-valkoinen. Niitä löytyykin jo kaapistani 😯runsaasti. Niihin on niin helppo yhdistää muita värejä. 😁 Aina löytyy päällepantavaa. Olen simpsakka blondi 😃

 47. Tiina sanoo:

  Kiitos taas laadukkaasta toteutetusta värikkäästä viikosta! Valkoisen postauksen farkkutakki ja vekkihame asu nousi helpohkosti suosikikseni! Pukisin sen päälle sellaisenaan, mutta kehittelin heti mielessäni jokaisen vaatekappaleen ympärillä myös muita kokonaisuuksia. Vaatekaapistani puuttuu farkkutakki (miksi, oi miksi myin omani joskus kirpparilla?!), vekkihame (näitä olen katsellut ”sillä silmällä”) ja hihaton valkoinen paitapusero jossa kaunis yksityiskohta.

  Nähdään la muotibrunssilla! Odotan mekkomallistoa jännituksellä.

 48. Hanna sanoo:

  Suosikkiasuni oli mustan päivän asu ja tämänpäiväinen musta asu oli myös erittäin kiva.

 49. Katja sanoo:

  Kaikki väliviikolla asut olivat ihania. Erityisesti mieleen jäi ’harmaan päivän’ asu jossa sinulla oli kaunis vihreä pusero ja harsomainen tyllihame. Se asu oli aivan napakymppi omaan makuun 🧡

 50. Maija-Leena sanoo:

  Väriviikon kaikkein ihanimmat asut olivat tällä kertaa harmaaseen yhdistettynä. Monta hyvää vinkkiä jäi muiltakin päiviltä. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *