Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Söpösti ”Tulevaisuuden farkuissa”

Mistä johtuu, että tänä vuonna tammikuu ei ahdista? Tätä pohdimme Gabin kanssa perjantai aamuna kun kävimme avantouimassa ja istuimme lämpöisessä paljussa sen jälkeen. Minulle on aina, niin kauan kun muistan, tammikuu kuulunut inhokki kuukausiin. Olen aina toivonut, että tammikuu menisi äkkiä ohi ja päästäisiin helmikuuhun. Ehkä yksi syy siihen, että tammikuu on tänä vuonna jees, on se että meillä on tulossa kivoja uusia juttuja kevääksi! Olemme järjestämässä mm. Muotibrunssin Helsingissä maaliskuun viimeisenä lauantaina. Kerromme tapahtumasta lisää myöhemmin ja kuinka Muotibrunssille saa ilmoittautua!

Se piristää, kun tietää että on kivoja juttuja tulossa. Näin jaksaa arkea paljon paremmin kun on jotain mitä odottaa!

 

Varma kevään merkki vaatteissa ovat raidat, kukat ja pastellisävyt. Hempeät sävyt ovat herkkiä ja naisellisia.

 

Keväisin rupeaa tekemään mieli uusia farkkuja. Farkkujen kanssa yläosat, varsinkin vaalean sävyiset yläosat sopivat ihanasti. Ne näyttävät raikkaimmilta farkkujen kuin tummien housujen kanssa. Ne sointuvat paremmin yhteen tehden asusta tasapainoisemman. Varsinkin rosa ja vaaleansininen väri tulee edukseen farkkualaosan kanssa. Farkku tuo hempeille väreille kontrastia ja raffia lookkia.

Toppaliivi

Tämä kevytvanu toppaliivi on kevyt kuin höyhen. Miten kätevä se onkaan pukea nyt talvella paitojen ja neuleiden päälle ja käyttää sitä sisäliivinä. Se mahtuu hyvin takkien alle. Kesällä sen voi pukea vaikkapa mekkojen päälle tai hameiden ja shortsien kanssa kun jalassa on tennarit. Mieti, että istut kesällä terassilla ja illalla tulee hieman vilu. Silloin isosta kesäkassista kaivetaan esille ohut toppaliivi ja ilta on pelastettu. Tai jos haluat istahtaa rantakalliolle katsomaan kaunista auringonlaskua, niin toppaliivin päälle on mukavampi istahtaa kuin kivelle. Uskon, että tästä liivistä tulee minun suosikkini. Pakkaan sen myös mukaan kesällä kun lähdemme veneilemään.

 • Toppaliivi € 99,95 koot 34-44 Minulla on koko 34

 

Tulevaisuuden farkut

Esittelimme teille syksyllä mustat Tulevaisuuden housut, kun ne saapuivat liikkeeseemme. Löydät postauksen housuista ja sen yläosista täältä. Kerroin, että housut ovat:

 • Ne ovat löysähköt ylhäältä. Näistä housuista voit yleensä ottaa oman kokosi eli minulla on koko 36 päälläni. Mutta jos olet kapealanteinen niin sovita yhtä kokoa pienempää kuin normisti käytät. Housujen kuuluu hieman roikkua, mutta ei hirmuisesti. Jos sinulla on syksyn Tulevaisuuden housut, niin tästä farkkuversiosta voit ottaa saman koon kuin sinulla jo on.
 • Housuissa on leveä resorivyötärö, jossa on nauhat
 • Housujen sivuissa on pitkät vetoketjut, jotka voit avata ihan alas asti. Sisällä on taskut.
 • Lahkeet ovat kapeat ja nilkassa on leveä kaistale, joka ei ole resoria vaan se on samaa materiaalia kuin housutkin ovat. Mustissa housuissa sitä on vaikeampi huomata, näissä se näkyy selvemmin

Kun taskut avaa sivuista, tulee lantion kohdalle enemmän tilaa. Housut näyttävät rennommilta taskut auki kuin että ne olisivat kiinni. Tämäkin on makukysymys, kuinka taskuja haluaa pitää.

Tulevaisuuden housuja löytyy mustina ja tummansinisinä ja tämän kevään 2019 uutuus on tämä farkkuversio housuista.

 

Kukkapaitis

Rosa pohjaisessa kukkapaidassa on väriä ja tapahtumaa. Paidassa on väljähkö malli ja edessä on kaksi nappia ja laskos. Kaula-aukko on v-mallinen mutta ei kuitenkaan liian syvä. Paita ei vaadi toppia alleen. Kukkapaidan helma on pyöristetty eli sen voi huoletta jättää myös housujen päälle. Hihansuiden sisällä on vaaleansininen kaistale, joka näyttää kivalta kun rannekkeet kääntää. Ja oli kiva huomata, että paidassa oli sivutaskut eli malli toimii kivasti housun päällä. Paita on 100% puuvillaa.

 

 

 

Rosa jakku

Tähän jakkuun ihastuin itse. Se on malliltaan juuri sellainen mistä pidän. Se ylettyy lantiolle eli se on sen takia hyvin monikäyttöinen. Se ei ole liian raskas mekkojen päälle ja ennen kaikkea sitä voi käyttää myös tällaisten löysähköjen alaosien kanssa. Jakussa on söpö pallokuosinen vuori ja siinä on kaksi taskua edessä. Tummat napit tuovat rosaan kivasti kontrastia ja syvyyttä. Minulla on jakusta päälläni koko 34 eli sanoisin, että jakku on hieman isompaa kokoa kuin normaalisti. Oli ihanaa, ettei se kiristänyt käsivarsien kohdalta, niin kuin jakut välillä tekevät.

 

Vaaleansininen fyrrykauluspaita

Tämän paidan nähdessäni näin jo unia kesästä ja valkoisista farkuista sekä tennareista. Näen sieluni silmin sen asun ensi keväänä päälläni. Tässä paidassa on pyöristetty helma ja se näyttääkin kivalta vaikka paita roikkuisi housujen päällä. Pyöristetty helma saa vartalolle linjaa ja se saa vyötärön näyttämään kapeammalta. Näet paidan helman tuosta alemmasta kuvasta. Hihoissa on kuminauha ranneke ja kauluksessa söpö fyrrykantti. Paita on juuri sopivasti löysähkö. Paita vastaa kokoaan eli minulla on koko 36 päälläni. Paita on 100% puuvillaa.

 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Pinkillä merkittyjä tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  • Hei Sari ja kiitos viestistäsi:) Kyllä, loppui jo. Odotetaan mitä muuta ihanaa sieltä on tulossa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 1. Niin ihania sinisiä ja vaaleanpunaisia?
  Toppaliivin ehdottomasti minun tyylinen. Voinko saada 34 koon?
  Tosi kauniita ja niin keväisiä??

  • Hei Riikka ja kiitos viestistäsi:) Toki, laita tilausta tulemaan:) Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Siis niin ihania ja keväisiä vaatteita. Aivan kuin ensimmäiset vaaleanpunaiset tulppaanit kodin pöydällä. Farkut mielenkiintoiset ja toppaliivi niin täydellinen.

  • Hei Kirsi ja kiitos viestistäsi:) Hyvä ja osuva vertaus! Kiva kun tykkäsit! mukavaa viikkoa, Kata

 3. Farkut näyttävät tosi kivoilta ja rennoilta. Mietin, että korostavatko ne kovasti lantiota. Eli kannattaako päärynävartaloisen unohtaa nämä?

  • Hei Anne ja kiitos viestistäsi:) Tosi moni A-vartaloinen nainen on ostanut Tulevaisuuden housut. Jotkut ovat avanneet taskut, joten lantiolle on tullut tilaa. Tule sovittamaan, jos vain pääset, niin katsotaan:) tervetuloa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *