Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pienen pieni ruutu efektiväreillä

Pienen pieni ruutu efektiväreillä

Jos mielessäsi on työmekon hankinta, joka soveltuisi myös ”pikkumenoihin” niin tässä voisi sinulle olla mekko. Tämä pienen pieni ruutumekko sujahti päälle ja se tuntui hyvältä käyttää. Kuinka tärkeätä onkaan, että vaate tuntuu hyvältä päällä. Oikeastaan kaikista kamalinta mitä tiedän on se, että vaate oli liian pieni. Silloin vaate tuntuu ikävältä ja tuntuu siltä että joka paikasta pursuaa extraa ”ihomakkaraa”. Tällainen tunne minulla oli farkuissa, jotka näette mekon jälkeen.

 

Pienen pieni ruutu efektiväreillä

Tämä keltainen väri oli mieheni heitto, kun hän kuunteli minun ääneen miettimistä mitä pukisin kaulaani tämän mekon kanssa. Hän tosiaan sanoi, että laita keltaista ja vihreää. Minusta heitto oli överi, mutta kokeilin hänen värisilmäänsä ja se toimii! Itseasiassa hänellä on hyvä maku, samantyyppinen kuin minulla, mutta rohkeampi ainakin värien suhteen. Jos minä sisustaisin kotimme, niin se olisi pelkkää beigeä, mutta hän pitää väreistä, joten olemme tehneet kompromisseja sisustuksen suhteen.

 

Mekossa on poikkileikkaus vyötärön kohdalla, joskaan se ei ylety eteen asti. Poikkileikkauksen päälle voi pukea kapean vyön, jos mekkoa halua työstää enemmän puetumman näköiseksi.

 

Pienen pieni ruutu efektiväreillä

Mekossa on elastania ja sen tuntee. Täytyy todeta, että mekko istuu niin hyvin päälle, ihan kuin se olisi tehty mittatilaustyönä. Minulla on päälläni mekosta koko 36. Mekon mitta on myös hyvä, se tulee itselleni juuri polveen. Mekossa on taskut, jotka kruunaavat täydellisesti istuvan ruutumekon.

 

Pienen pieni ruutu efektiväreillä

Pidätkö mekosta vyöllä vai ilman? 

 

Samasta kankaasta kuin mekko, on valmistettu myös jakku. Miten helppoa ja tyylikästä olisikaan ollut pukea mustavalkoisen jakun kanssa mustat housut ja vaalea paita. Näin en kuitenkaan halunnut tehdä, vaan halusin yhdistää jakun ihan eri tavalla. Jakku on vartalonmyötäinen ja kevyt, koska se on vuoreton. Minulla on jakusta koko 36 ja se on sopiva koko joten voin todeta, että jakku vastaa kokoaan.

 

Pienen pieni ruutu efektiväreillä

Minulle kävi niin, että kun lähdin liikkeestä niin pakkasin mukaani seuraavan päivän kuvausvaatteet ja otin kiireessä väärän kokoiset housut mukaani. Eli housut ovat yhden koon pienemmät housut kuin tapaan käyttää, mutta stretchin ansiosta sain ne vedettyä jalkaani, mutta olo oli kuin norsulla lasikaupassa. Dream skinny authentic farkut ovat puuvilla/polyesteri/elastania eli hieman paksumpaa ja ”farkkumaisempaa” kangasta kuin klassiset ja saman malliset Dream skinnyt. Siksi näistä farkuista ei kannata ottaa kahta kokoa pienemmät housut kuin normaalisti käyttää. Sama koko tai maximissaan yksi koko pienempi on sopiva koko. Jos sinulla on Dream skinnyt koossa 36 niin ota nämä koossa 38.

 

Pienen pieni ruutu efektiväreillä

Jakun alla oleva vihreä paita toimii pukeutumispaitana ja myös yksistään. Siinä on pieni fyrrykantti hihojen ulkosaumassa. Muuten se on klassisen mallinen pitkillä hihoilla ja suoralla mallilla. Paitaa löytyy myös valkoisena, löydät sen täältä.

 

Pienen pieni ruutu efektiväreillä

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Tuotteita voi myös tilata Doppshop verkkokaupastamme, johon pääset tuotteen kohdalta tai tästä!

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei, loistava väriyhdistelmä mekossa ja tuo keltainen väri piristää! Kymmenen pistettä miehellesi värin valinnasta.
  Ja tuo vihreä pusero on tosi kaunis, vaikka itse taas valitsisin sen valkoisen, tutun ja turvallisen. Pitäisi vaan uskaltaa kokeilla värejä. Mukavaa pakkaspäivää täältä pohjoisesta.

  • Hei Sisko ja kiitos viestistäsi:) Kiitos, minustakin oikein piristävä kokonaisuus! Joskus kannattaa miettiä asioita ääneen:) Nyt tulee paljon vihreätä! Voisit kokeilla vihreää, uskon että se sopisi sinulle! Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Ihana ja tyylikäs mekko, monikäyttöinen. Keltainen kaulahuivi kaunis, siro ja lämmittäväkin. Ja jakkukin olisi monikäyttöinen.
  Olet oikeassa, liian pieni koko tuntuu kurjalta ja saa tunteen pursuamisesta?
  Kiitos jälleen tiistain blogipiristyksestä?Kauniita vaatteita päälläsi on niin ilo katsella.

  • Hei Kirsi ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa kun tykkäät lukea blogia:) Jep, pienet vaatteet ovat nou, nou! keltainen oli tosiaan hauska piristys niin selkeään mustavalkoiseen asuun. Mukavia pakkaspäiviä, Kata

 3. Hei, loistavat väri valinnat ???
  Mekko vyöllä, ehdottomasti! Itselläni on niin pitkä selkä ja lyhyet jalat, joten vyö leikkaa kivasti selän pituutta☺️

  • Hei Riikka ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! Totta, vyö katkaisee ylävartalon. Aurinkoisia pakkaspäiviä teille, Kata

 4. Ihania asuja ja pisteet sun miehelle värivalinnoista, Jes ? ja kivat farkut!

  • Hei Laura ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! Annan hänelle myös 10/10 efektiväreistä:) Jep, farkut ovat kivat, pidän matskusta ja väri sopii ihanasti keväisiin asuihin. Mukavaa pakkaspäivää, Kata