Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


27.12.2018 |

Kumpiko raitamekko?

Dopphelsinki Instagramissa seuraavat näkivätkin minulla lauantaina päälläni leveähelmaisen raitamekon. Mekko sai kyselyitä, joten päätimme kuvata sen teille pika pikaa paremmassa valaistuksessa. Raitamekosta on valmistettu kaksi erilaista versiota. Toinen on kapeahelmainen ja toinen on leveähelmainen mekko.

 

Mekon juju on sen leikkauksessa ja erilevyisillä raitakuoseilla leikittely. 

 

Mekko on edestä ja takaa leveäraitaista kangasta ja hihat sekä mekon kyljet ovat kapearaitaista kuosia. Mekon vyötärön kohtaa on tuotu hieman eteen eli se saa illuusion kapeasta vyötäröstä. Mekko ylettyy juuri polven alapuolelle.

Mekon leikkaus saa aikaiseksi täydellisen tiimalasimallisen vartalon. 

 

Mekossa on 3/4 osa mittaiset hihat.

 

Se, että mekon helma kapenee alaspäin, saa vyötärön näyttämään kapeammalta.

 

Mekkojen materiaali on 59% puuvilla 37% polyesteri ja 4% elastani. Mekko on hyvä päällä ja pidän siitä, kun materiaali ei ole liian paksua, ja vaikkakin se voi näyttää collegemaiselta materiaalilta, se ei sitä ole.
Minulla on kummastakin mekosta päälläni koko S, joten mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Tämä leveähelmainen mekko minulla oli päälläni kun käväisimme hääpäivä shampanjalla lauantaina. Minä pidän leveähelmaisista mekoista sekä hameista ja rakastan taskuja. Taskut tuovat asuun rentoutta ja keventävät leveää ja pidempää helmaosaa.

 

Mekon yläosa on leveää raitakuosia. Vyötärö on nostettu hieman korkeammalle, joten helmaosa kätkee alleen massukan ja lantion. Helmaosa on neulottu hauskasti vinottain ja se ylettyy juuri pohkeiden alapuolelle.

Puin kumpaankin mekkoon mustat paksut sukkahousut ja Houp nilkkurit. Mekko on loistava arkivaate.

 

Kumpiko raitamekko on enemmän sinun makuusi? Kapea- vai leveähelmainen mekko?


4 kommenttia

 1. Riika sanoo:

  Voih.. molemmat mekot ovat ihania😍 on kyllä vaikea valita. Ajattelinkin kysyä sitä teiltä ennen kuin luin blogin loppuun, että kumpi sopisi minulle?😅

  • Kata sanoo:

   Hei Riikka ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! No kumpikin sinulle sopii! Ehkä kuitenki A-linjainen voisi olla hauskempi ja uudempi 🙂
   Hyvää uutta vuotta perheellenne, Kata

 2. Laura sanoo:

  Molemmat tosi kivoja, ehkä tuo leveähelmainen olis hauska vetäistä päälle, vaikuttaa niin mukavalta päällä ja laskeutuu nätisti, monikäyttovaate.

  • Kata sanoo:

   Hei Laura ja kiitos viestistäsi:) Totta, se on mukava päällä. Siinä on helppo olla. Hyvää uutta vuotta sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *