Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Viime perjantaipäivä

Viime perjantaina oli kiva päivä. Se oli ihan erilainen kuin normaali päiväni. Siitä sainkin idean, kun ajoin aamulla kahdeksan aikoihin liikkeeseen, että kuvaan päiväni Instagramin storyyn. Nappasin kännykkäni Helsingin rautatien torin edessä käteeni, kun seisoin vihreissä valoissa eikä autojono liikkunut mihinkään ja rupesin nauhoittamaan päivääni.

Tallensin päiväni DOPPin Instagramin tilille, kohtaan ”Katan jutut”  (pieni rosa pallo, jossa on sydän) eli pääset katsomaan ja kuuntelemaan juttuni sieltä. Sieltä löydät kymmeniä pieniä otoksia päivästäni. Sain päivän aikana useita viestejä, kiitos niistä! Olen aina ihan fiiliksissä, kun laitatte viestiä:) Rakastan vuorovaikutusta, silloin tuntee, että sanoma tavoittaa, eikä höpise itsekseen tai kirjoittele itsekseen juttuja. Teidän kommentit ovat timantteja!

  • Mustapohjainen midimekko € 149,95 koot 34-40, 42-44 loppu. Kokoa 42 saamme tilattua lisää.
  • Nilkkurit Pavement € 145,00 jäljellä koot 37, 39

Sen enempää en päivästäni kerro, koska voit käydä sen Instagramista katsomassa. Mutta sen verran kuitenkin kerron, että päiväni huipentui Gloria Fashion Showhun. Saavuimme Gabin kanssa paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdimme napata illan asuistamme kuvat.

 

 

Minulla oli illalla päälläni mustapohjainen midimekko. Mekossa on kaulukset ja leveät hihansuut eli ne käännetään tuplasti. Mekossa on pienet napit ylhäältä alas ja ne eivät ole mekon edessä, vaan ne ovat vasemmalla sivulla. Napit lähtevät ylhäältä keskeltä, mutta kääntyvät vasemman reiden päälle. Vyötäröllä on poikkileikkaus ja kaksi nauhaa, jotka sidotaan vyötärölle. Itse pidin mekon kaikki napit alas asti kiinni, mutta napit voi jättää myös auki. Silloin mekon alle puetaan housut. Mekko on paksuhkoa viskoosia eli se laskeutuu upeasti. Jalassani minulla on Pavementin mustat mokkanilkkurit ilman sukkia. Minulla oli tämä asu päälläni myös lauantaina liikkeessä ja siitä tykättiin kovasti.

 

Gabi oli pukeutunut illalla tyylikkääseen mustaan haalariin. Tämän haalarin voi asustaa monella eri tavalla. Reppu, nahkavyö ja nahkaespadrillot tekevät asusta rennon ja nuorekkaan, hieman bohemin.

 

Tämä nahkavyö on todella vanha. Olen yrittänyt muistella, mistä ja koska olen sen hankkinut. Uskon, että se on vanha InWearin vyö, ainakin kymmenen vuoden takaa. Tämä vyö kuuluu niihin ”ikuisiin tuotteisiin”, joita en koskaa hävitä. Itse en ole käyttänyt sitä vuosiin, mutta kun Gabi sanoi, että haluaa vaihtaa haalariin toisen vyön, muistin samassa, että minulta löytyy tämä vyö. Ja sehän sopii tähän asuun kuin nenä päähän.

 

 

Töihin pukisin haalarin alle mustan ohkaisen poolopaidan. Jalkaani pukisin mustat paksut sukkahousut ja korolliset nilkkurit. Näin haalari muuttuisi sopivaksi työkäyttöön. Lahkeen ja nilkkurin väliin saa jäädä ilmaa, se tekee asusta kevyemmän. Musta sukka pidentää jalkaa , mutta tämä toimii myös paljaalla jalalla tai ihonvärisellä sukalla. Tai vaikkapa pitsisukalla tai kuviosukalla, jos haluaa jotain extraa.

Haalari soveltuu päivällä töihin ja illalla menoihin tyyliin päivällä nilkkurit, illalla korkkarit!

 

 

Gabilla oli viikko sitten hääjuhlassa, jossa pukeutumiskoodi oli tumma puku. Juhlassa Gabilla oli päällään tämä sama musta haalari, mutta eri asusteilla. Hiukset Gabi oli laittanut niskaan löysälle nutturalle ja korvissa oli pienet säkenöivät korvakorut. Kaulakorut hän oli jättänyt pois. Haalariin kuuluu vyö, joka on samaa kangasta kuin haalari, joten se on tyylikkäämpi kuin tämä nahkavyö.  Jaloissa Gabilla oli mustat korkokengät, joissa oli hillittyjä hopeisia niittejä. Olalla hänellä keikkui pieni laukku hopeisella ketjulla. Asun kruunasi tumma silmämeikki ja punainen huulipuna.

 

 

 

Haalarissa on kivat taskut ja juuri se tekee haalarista astetta rennomman. Haalari € 189,95 ja koot 34-42. Gabilla on päällään koko 38.

 

Löydät tuotteet DOPP Helsingistä.

Voit tilata tuotteita tästä linkistä -> DOPP SHOP.
Postitamme tuotteet veloituksetta, mutta mahdollisen palautuksen postimaksun hoitaa asiakas.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihanat asut teillä molemmilla. Päivääsi oli kyllä tosi hauska seurata Storyssa; ei ollut ihan normipäivä officessa 😉

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Kiitos! mekin tykkäämme 🙂 Kiva, kun seurasit päivää, se oli hauska:) Mukavaa viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *