Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ruutuiset asukokonaisuudet

Ruutuiset asukokonaisuudet

Ruutu on yksi tämän syksyn muotijuttu, joka jatkuu myös ensi keväälle. Ruutu piristää ja vaatii yleensä kaverikseen yksiväristä, mutta jos värit mätchäävät keskenään, voi ruutua yhdistää kuvioonkin. Yhdessä asukokonaisuudessa puimme ruutujakun alle käärmekuvioisen paidan ja se näytti hyvin jännältä. Näet asukokonaisuuden, kun kelaat julkaisua alaspäin.

 

Muistathan, kuinka olen kertonut, että hameita on ollut vaikea löytää mallistoista. Tänä syksynä ne nostavat päätään, hitaasti mutta varmasti. Saimme liikkeeseemme villakangashameita, niitä perusmallisia polven yläpuolelle. Niitä on helppo yhdistää eri yläosiin ja paksuihin sukkahousuihin.

Ruutuisen villakangashameen päävärit ovat luonnonvalkoinen, musta ja viini. Hame istuu hyvin, koska se on tehty kuudesta eri palasta. Hameen vyötäröllä on kaksi koristenappia. Hameen mittataulukon löydät hieman alempaa.

 

Kaikissa villakangashameissa on vuori, joten ne eivät tartu sukkahousuihin kiinni.

 

  • Ruutuhame € 85,95 koot 34-42

Hameen koot cm:

Koko 34 vyötärö 76 lantio 92 pituus 48
Koko 36 vyötärö 78 lantio 96 pituus 48
Koko 38 vyötärö 84 lantio 98 pituus 49
Koko 40 vyötärö 88 lantio 106 pituus 51
Koko 42 vyötärö 94 lantio 110 pituus 52

Hame saa tulla hieman vyötärön alakanttiin, lantioluiden päälle.

 

Ruutuiset asukokonaisuudet

Tämä ruutukangas bleiseri on samaa sarjaa ylläolevan hameen kanssa. Yhdistimme bleiserin viinin hameen seuraksi, mutta koko pukunakin asu toimii hyvin. Kun jakku ja alaosa ovat samaa, on asu virallisempi ja juhlavampi. Näin erikseen yhdistäen asu on arkisempi ja rennompi. Sama pukeutumiskoodi pätee myös miesten pukeutumisessa. Puku ilman solmiota on juhlavampi, kuin irtotakki ja housut.

 

Ruutubleiseri istuu kauniisti. Se on vartalonmyötäinen ja siinä on yksi nappi edessä. Joskus yksiriviset nappibleiserit eivät istu ylhäältä ja se johtuu siitä, että nappi on ommeltu liian alas. Jos näin on, niin bleiserin eteen tulee pussi rinnan kohdalle. Tämä bleiseri nappaa edestä Gabin vartaloon kiinni ja istuu kauniisti.

Bleiserissä on tarpeeksi pitkät hihat ja helma on tehty tuplakankaasta, ihan kuin päällä olisikin kaksi bleiseriä. Bleiserissä on vuori.

Snakepaita ruutujakun alla toimii hyvin. Bleiserin ja paidan värit ovat samanhenkiset, joten ne voi yhdistää keskenään eikä asusta tule liian levotonta.
Paidassa on kaunis kaula-aukko. Se tulee hieman ylemmäs solisluiden päälle ja sen sivussa on nauhat, jotka solmitaan rusetille. Myös hihansuissa on pienen pieni fyrrykantti. Paita on 100% viskoosia, joten se on helppo pukea hameen sisälle. Snake paidan väritys on beige, tummanvihreä ja hailakka rosa.

 

Näissä kuvissa Gabilla ei ole sukkahousuja, mutta mustat paksut sukkahousut, kuten ylemmässä asukokonaisuudessa, sopivat myös tähän asuun mustien nilkkureiden seuraksi.

 

Viinin hameen mittataulukko cm:

Koko 34 vyötärö 76 lantio 94 pituus 45
Koko 36 vyötärö 80 lantio 96 pituus 46
Koko 38 vyötärö 82 lantio 100 pituus 48
Koko 40 vyötärö 88 lantio 104  pituus 50
Muut koot ovat loppu

Myös tämä hame saa hieman tipahtaa lantiolle, lonkkaluiden päälle

 

  • Snake paita € 89,00 koot 34-42
  • Ruutubleiseri € 149,95 koot 34-44
  • Luumu villakangashame € 85,95 koot 34-40 löytyy myös poltettu oranssi
  • Pavement nilkkurit € 145,00 koot 36, 37, 39

 

Neulepaidan erikoisuutena on sen hihat. Hihat ovat leveähköt ja niissä on kaksi fyrrykanttia käsivarsien kohdalla. Malliltaan neulepaita on lyhyehkö eli sen voi pukea aavistuksen hameen vyötärökaistaleen alle. Neuleessa on ympyrä pääntie ja tämä musta neule on ihan sama neule kuin ensimmäisten kuvien luonnonvalkoinen neulepaita.

  • Neule fyrrykanttihihoilla € 119,95 koot XS-XL luonnonvalkoinen ja musta

Neuleen materiaali on 40% villa, 25% polyamidi, 25% viskoosi ja 10% cashmir

 

Reppu on trendikäs. Reppujakin on monenlaisia. On sporttisia ja on tyylikkäitä city reppuja. Tämä musta nahkareppu on se tyylikäs cityreppu. Minäkin hankin repun viime keväänä, vaikka olen aina suoraan sanoen inhonnut reppuja. Tähän on se syy, että kun seison vaikkapa täydessä bussissa, niin edessäni seisoo reppu/rinkkaihminen, joka ei tajua, että hänen reppunsa lyö takana seisovaa kasvoihin. He kääntyilevät ja reppu heiluu selässä. Repun kanssa kulkiessa pitää olla pelisilmää.

Pienet cityreput selässä ovat niin pieniä ja roikkuvat yleensä alhaalla selässä, joten tätä vaaraa ei ole. Reput ovat siitä hyviä, että kädet ovat vapaina.

  • Musta reppu € 179,00 musta ja 100% nahkaa

 

Nämä karvanilkkurit ovat hurjan söpöt. Nilkkureita kiertää beige raita edessä ja nilkkureiden sisäsaumassa on vetoketju. Karvanilkkurit istuvat hyvin Gabin jalkaan ja ne tulevat oikeuksiinsa hameiden ja mekkojen kanssa. Nilkkahousut tai kapeat housut, joiden lahkeen saa nilkkureiden sisälle, ovat karvanilkkureiden kanssa hyvännäköiset.

  • Karvanilkkurit € 199,00 koot 37-40 vastaavat normaalia kokoa

 

Gabilla on päässään kasakkamallinen tekoturkishattu ja samaan sarjaan kuuluva kaulus. Tätä settiä löytyy rosan lisäksi tämä viini ja musta. Karvakaulus on tuubin mallinen eli pyöreä ja pujotetaan helposti pään yli kaulaan. Näet myös rosan karvahatun tässä postauksessa.

  • Karvahattu € 69,00 rosa, viini ja musta
  • Karvakaulus € 79,00 rosa, viini ja musta

Karvakaulus toimii takkien kanssa, koska se ei ole liian iso ja raskas.

 

Reppu kultaisilla vetoketjuilla on tyylikäs!

 

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Voit tilata tuotteita tästä linkistä -> DOPP SHOP.
Postitamme tuotteet veloituksetta, mutta mahdollisen palautuksen postimaksun hoitaa asiakas.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset