Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Minulla olisi postaustoive. Loppusyksyllä on tiedossa häät Suomenlinnassa. Minkälainen voisi olla juhlamekko syyshäihin. Entä takki ja sen pituus? Siirtymisiin tarvitaan varmasti myös huivi kampauksen suojaksi. En osaa yhtään kuvitella, minkälaisen huivin ja miten pukea se päähän juhlavaatteiden kanssa. Lisäksi tarvitaan myös kengät mukulakivelle. Huh, nyt on haastetta kerrakseen. En haluaisi näyttää siltä, että olen lypsylle menossa?

 

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Tällaisen pyynnön sain Vakkarilukijalta noin viikko sitten. Tuumasta toimeen, mies ja Valora veneeseen ja määränpäänä Suomenlinna. Sää oli perjantai aamuna lämmin, mutta kostea. Suomenlinnassa oli me ja kymmeniä turisteja Kauko-idästä. Minä en välitä, vaikka ihmiset pysähtyvät katsomaan kuvauksiamme. Aluksi, silloin vajaat neljä vuotta sitten kun aloitin tämän blogin ja valokuvauksen, ujostelin kun seisoin keskellä katua kuvattavana, mutta nyt olen siihen jo tottunut.

 

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Suurimman haasteen, varsinkin jos sää ei ole suotuisa, aiheuttaa juhlakampaus. Minä laittaisin tähän juhlaan omat hiukseni kiinni. Jos minun hiukseni eli suorat ja ohkaiset jättää auki, niin tulos voi olla katastrofaalinen. Ne voivat juhlapaikalle saapuessa olla ihan lättänät, sähköiset eli sen näköiset kun en olisi pessyt niitä viikkoon. Jos hiukset ovat kiinni, säästyy isolta harmitukselta. Silloin ne pysyvät ojennuksessa ja siistinä koko pitkän päivän.

 

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Ulkopukeutuminen

Tämä huppuhuivi on hyvä keksintö. Se on helppo laittaa päähän, se on ilmava ja se se suojaa hiuksia hyvin. Se myös lämmittää, kun yöllä tullaan lautalla pois takaisin keskustaan. Vaikka vähän sataisikin eivät hiukset heti kastu. Tämä ei myöskään näytä siltä, että olisi lypsylle menossa 🙂

Takiksi valitsin mustan klassisen villakangastakin, joka peittää mekon. Jalkaani puin nilkkurit ja vaihtokengät ovat DOPPin paperikassissa. Korkkareilla on liian haasteellista hyppiä lautalle ja kävellä mukulakivillä, joten paksumpikorkoiset nilkkurit toimivat hyvin ns. siirtymiskenkinä. Olin ottanut punaiset nahkahanskat kuvauksiin, mutta ne unohtuivat kotiin. Eli nahkahanskat vielä käteen, niin näyttää hyvin pukeutuneelta ja tyylikkäältä juhlijalta.

  • Sai villakangastakki € 269,95 koot 34-44 musta
  • Huppuhuivi € 49,00 beige, vaaleanharmaa ja musta
  • Gia nilkkurit € 150,00 koot 4-7

 

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Mekko toimii niin punaisilla, beigeillä kuin mustillakin korkokengillä ja juhlalaukulla.

  • Piikkarit € 159,00 koot 3-7 punainen, nude ja musta
  • Juhlalaukku € 199,00 punainen, nude ja musta
  • Edblad korvakorut € 41,90 kulta ja hopea

 

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Sisäpukeutuminen

Valitsin juhlamekoksi kimonohihaisen kukkamekon. Mekon yläosa on hieman pussimainen ja hiha laskeutuu reilusti käsivarsien päälle. Vyötärö korostuu kauniisti leveällä vyötärönauhalla. Mekon hameosa on tulppaanimallinen. Hameen edessä on muutama laskos ja mekon sivuissa on taskut. Mekko ylettyy polven alle ja mekossa on vuori.

Yhdistin mekkoon kultaiset korvakorut ja rannerenkaan. Korvakorut löydät DOPP Helsingistä kultaisina ja hopeisina.

  • Greer kukkamekko € 179,95 koot 34-44 (Minulla on päälläni koko 36, mutta 34 olisi myös ollut sopiva koko)

 

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Löydät tuotteet myös uudesta verkkokaupastamme DOPP Shopista. Pääset verkkokauppaamme  tästä!
Voit tehdä tilauksen myös meilitse shop@dopp.fi.

Verkkokauppamme löytyy www.dopp.fi sivustolta. Täydennämme kauppaamme päivittäin. Verkkokauppamme on selkeä ja helppokäyttöinen.

 

Lukijan toivepostaus: Häät Suomenlinnassa

Tämä kuva on ”behind the scenes”. Valora odottaa kiltisti kun kuvaamme. Minulla on mukanani aina iso musta Ohlsonin kassi. Maailman kätevin kassi ja olenkin miettinyt, että DOPPin täytyisi saada samanlaisia kasseja omalla logolla. Tällä kertaa minun ei tarvinnut vaihtaa pusikossa vaatteita ja hyvä niin, sää kun ei ollut mitä parhain.

Ihania juhlia lukijamme ja toivottavasti pidit postauksestani:)

Kategoriat, , ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Olipa täällä odottamassa ihana yllätys – toteutti toiveeni!

    Tuo asukokonaisuus on aivan nappiin. Punaiset kengät ja laukku kruunaa kokonaisuuden. En tiedä, miksi ihmeessä olen ajatellut, että punainen väri ei sovi häihin. Sehän käy aivan upeasti. Kiitos Kata! Tulen loppuviikosta pyörähtämään liikkeessä.

    Vakkarilukija

    • Hei Vakkarilukija ja kiitos kommentistasi:) Kiitos ja kiva kun tykkäät! Sopii, sopii! Tervetuloa, Kata Ps. Eilen tuli toinenkin aivan täydellinen mekko häihin tai muuhun juhlaan. Siihenkin punaiset asusteet ovat täys kymppi!

  2. Hei! Onkohan teillä vielä myynnissä taannoisessa postauksesa oleva harmaa huopalaukku, jossa oli semmoinen sisäpussukka myös? Se oli ihana:) Tuolla teidän uusilla nettikaupan sivuilla niitä ei näytä olevan. Toivottavasti en ole myöhässä!

    • Hei Taina ja kiitos viestistäsi:) Yksi löytyy vielä. Laita tilaus meilillä jos haluat sen shop@dopp.fi niin postitanme sen sinulle 🙂
      Hyvää viikkoa, kata