31.7.2018 |

Kiitos DOPP Vaasa ja tervetuloa DOPP Helsinkiin!

DOPP Vaasan loppuunmyynti on päättynyt ja liike on nyt suljettu. Kiitos vuosista kaikille DOPP Vaasan liikkeen asiakkaille, tarinamme jatkuu Helsingissä, osoitteessa Yrjönkatu 21. Kaikki Suomen naiset olette sydämellisesti tervetulleita DOPP Helsingin kotoisaan tunnelmaan. Liike on teidän olohuoneenne Helsingissä:) Ja muistattehan, että myös postimyyntikauppamme palvelee teitä!

Kiitos myös Eijan, Ivonnen ja Joannan puolesta. DOPP Helsingissä nähdään!

Löydät blogitekstin DOPP Vaasan sulkemisesta täältä.


2 kommenttia

 1. Kirsi sanoo:

  Kaikella on aikansa.
  Pääsin käymään Helsingin liikkeelläsi jälleen heinäkuun lomareissullamme. Tämä keikka sovittiin siskoni kanssa.Tein ihania löytöjä, pitsihousut, pusero, Macin housut löytyivät vielä alesta kohdalleni. Parhaat tuliaiset itselleni. Syksyä en rohjennut edes vielä tuveta ihastelemaan, niin kauniita juttuja oli esillä.
  Ihanaa loppukesää ja blogisi on kyllä viikon piriste.

  • Kata sanoo:

   Hei Kirsi ja kiitos viestistäsi. Mahtavaa, kun kävitte meillä ja teit hyviä löytöjä:) Ne pitsihousut ovat aivan ihanat!! Kiitos sinulle samoin ja tervetuloa taas käymään! Voi, iso kiitos, piristit päivääni! Ei muuta kuin uuden postauksen kimppuun taas:))
   Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *