Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


29.7.2018 |

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Haluan esitellä teille meidän uuden perheenjäsenen. Hänestä nähtiin vilaus jo alkuviikon ”Printtimekko” postauksessa, mutta ajattelin, että olisi kiva kertoa hänestä teille vielä vähän tarkemmin. Tässä postauksessa esittelen myös minun ensimmäiset syksyn lempiasut.

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Tässä on Jade eli koko nimeltään Jadelia. Hän on 14 viikkoa vanha narttupentu, rodultaan ranskanbuldoggi.

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Valora ja Jade ovat tulleet heti alusta alkaen loistavasti toimeen. Ensimmäisellä tapaamisella Valora ei saanut Jadesta leikkikaveria, kun Jade oli vielä niin pikkuinen.  Nyt kuitenkin kun Jade on kasvanut niin ne leikkivät ja painivat ihan kunnolla 🙂 Jadella riittää energiaa ja välillä se käy innokkuutensa johdosta Valoran hermoille. Mutta kun Valora kerran komentaa, niin Jade ymmärtää jättää Valoran rauhaan.

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Olimme avopuolison kanssa haaveilleet omasta koirasta jo pitkään ja varsinkin minulle, ranskanbuldoggi rotuna oli melkeinpä ehdoton. Ranskanbuldoggi eli ranskis on meille juuri sopivan kokoinen ja hurmaavan ulkonäön lisäksi rodulla on aivan ihana luonne. Ranskisten kerrotaan olevan iloisia, sosiaalisia ja sopeutuvaisia seurakoiria. Olemme toki myös tietoisia niiden itsepäisestä luonteesta eli sitä odotellessa 🙂 Meille oli myös tärkeää, että uusi perheenjäsenemme on persoonallinen.

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Mekko

Myös tämä mekko on väritykseltään ja malliltaan ihan uuden näköinen. Meillä on aikaisemmin ollut saman tyyppinen mekko mallistossa, mutta tässä mekossa yläosa on vähän ”oversize”.  Vaikka mekko on muuten tyköistuva niin yläosaan on jätetty vähän enemmän tilaa, kuin aikaisemmin. Mekossa on täyspitkät hihat.

En tiennytkään, että pidän okrankeltaisesta ennenkuin puin tämän mekon päälleni!

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Tämä mekko on aivan ihana päällä. Se on joustavaa materiaalia eli se ei purista eikä kiristä,  mutta muotoutuu hyvin vartalon mukaisesti. Kangas on myös tarpeeksi napakkaa ja peittävää eli sieltä ei näy läpi. Sivurypytys on myös todella armollinen vartalolle 🙂 Mekko on ihana yhdistää syksyllä paksujen sukkisten ja nilkkureiden kanssa. Mekon pituutta voi säädellä itse eli jos haluaa sen lyhkäisemmäksi, niin vekkejä voi laittaa enemmän vyötärön kohtaan.

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

 • Mekko €  89,95 koot XS-XL polyesteri 95% ja 5%elastani

Minulla on mekosta päälläni koko S eli mekko vastaa normaalia kokoa.

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Nämä viisi viikkoa Jaden kanssa ovet olleet ihania ❤ Jade on todella rohkea, älykäs, ystävällinen ja seurallinen pentu. Olemme totuttaneet Jaden jo matkustamiseen ja näiden viikkojen aikana Jade on käynyt kaksi kertaa sekä Porissa sekä Vaasassa (meidän molempien kotikaupungeissa). Jade on  sopeutuvainen ja haluaa olla mukana kaikessa missä tapahtuu. Kun olemme olleet mökillä, Jade seuraa aivan innoissaan avopuolisoani hänen tehdessään pihatöitä. Minä lepolassella en olekaan enää niin kiinnostavaa seuraa kun kotona.. Jade vaikuttaa myös olevan todella lapsirakas tapaus 🙂

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Täytyy myöntää, että vänkäsimme pennun nimestä jonkun aikaa. Jade nimen alkuperä on ”jalokivi jade”. Jade voi olla sekä pojan että tytön nimi ja sen takia halusimme vielä pidentää narttumme virallista nimeä Jadeliaksi. Mutta hän tottelee nimeä Jade, joka on sopivan lyhyt ja helppo lausua.

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Farkkujen lahkeiden pitsit ovat viehättävät ja sisäsaumassa on vetoketju.

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Paita

Itse pidän siitä, että paidoissa ja mekoissa on hihat. Tässä paidassa olkapäät ovat näkyvillä, mikä ei haittaa minua yhtään.  Paljaat olkapäät tekevät paidasta kevyen ja mielenkiintoisen näköisen, peittäen kuitenkin käsivarret. Näin kesäisenä vapaapäivänä minulla on alla vain rintsikat, mutta töihin tai kun ilma kylmenee, puen alle mustan napakan topin. Minulla on paidasta päälläni koko 36.

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

Farkut

Olen aina pitänyt pitsistä. Tykkään yhdistellä hempeän valkoisen pitsipaidan revittyjen vaaleiden farkkujen kanssa, antamaan kontrastia. Nämä farkut ovat ihan uuden näköiset, meillä ei nimittäin ole tainnut koskaan olla mallistossa farkkuja, joissa on pitsiä lahkeissa. Näissä farkuissa on yhdistetty tummanharmaa väri ja romanttinen pitsi ja kyllä toimii 🙂

Minulla on farkuista koko 36 eli niistä otetaan oma koko.

 

By Gabi: Uusi perheenjäsen ja syksyn ensimmäiset lempiasut

 • Paita € 79,95 koot 34-42 viskoosi 100%
 • Farkut € 109,95 koot 34-42

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä. Tilauksen voit tehdä tuosta linkistä -> Dopp Shop tai 040-195 2113.


4 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Ihana mekko ja miten suloinen Jade.
  Okrankeltainen, pullonvihreä ja luumunpunainen ovat värejä joita odotan syksyksi tulevan. Kai niitä tulee?
  Joko syksyä on tullut vai vieläkö löytyy kesävaatteita?
  Gabi olet hehkeän kaunis ja mekko oli nappi valinta sinulle.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi:) Kyllä juuri noita värejä on jo tullut ja tulee lisää, ihania syksyn sävyjä! Hieman on kesävaatteita jäljellä, mutta vähän. Syksyä on tullut jo reippaasti ja lisää tulee päivittäin. Kiitos Gabin puolesta ihanasta kommentistasi:) Kata

 2. Marianne sanoo:

  Nyt tuli suloisuutta koko postauksen täydeltä (malli, asut ja jalokivenä Jade):). Milloin alkaa olla syysvaatteet ja -kengät kaupassa, niin voisi suunnittella Hgin käyntiä?

  • Kata sanoo:

   Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Kiitos sinulle:)) Nilkkureita on jo tullut ja vaatteita tulee päivittäin. Mutta kun suunnittelet matkaa niin pari viikkoa, niin sitten liike on ihan täynnä uutta. Laita viestiä kun tulet, niin olen maisemissa:) Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *