Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.6.2018 |

Paitamekolla moneen menoon: toimistotyöhön

Muutamassa seuraavassa postauksessa esittelemme, miten paitamekon voi asustaa eri tilanteisiin. Tässä ensimmäisessä postauksessa käytän paitamekkoa tyylikkäästi toimistotyössä.

 

Paitamekolla moneen menoon: toimistotyöhön

Tämä paitamekko sopii hyvin työasuksi, koska siinä on hihat. Kauluksessa on napit ja sitä voi pitää joko kiinni todella asiallisesti tai muutama nappi auki. Helma on sopivan mittainen. 

 

Muistatko kun olen kertonut, että viime kesän pelastukseni olivat nämä punasankaiset silmälasit ja punainen huulipuna? Silmiä ei tarvitse pahemmin meikata, kun punaiset kehykset vievät huomion kasvoista. Ja miten pirteältä ja energiseltä ne taas näyttävätkään.

 

Housut ja korkkarit

Tämä paitamekko toimii myös ilman housuja. Mutta jotta asusta saatiin asiallisempi, niin puin paitamekon alle mustat kapeat housut. Mustat housut valitsin siksi, että kokonaisuus pysyy yhtenäisenä ja saa aikaan myös pidentävän vaikutuksen. Varsinkin, kun paitamekko on suht pitkä eli se ylettyy juuri polven alle.

Jos olisin pidempi nainen, niin olisin voinut pukea paitamekon alle vaikkapa vaaleat housut. Silloin ”jalan katkaisu” ei haittaa läheskään yhtä paljon kuin minun mittaisellani naisella. Lisää pituutta, siis silmälle, tuli myös nude korkkareista. Niitä käsitellään kuin toisena ihona. Älä mieti mihin asuun puet nudet korkkarit tai kengät yleensäkin. Ne käyvät kaikkeen.

Lue postaus näistä huippu hyvistä housuistamme  täältä! Postauksessa olemme stailanneet sen kolmeen eri tilaisuuteen. Muistathan, että meiltä löytyy kyseisiä Beck-housuja tummansinisinä ja mustina ympäri vuoden ja vieläpä kahdella lahkeen mitalla, mutta syksystä jopa kolmella lahkeen mitalla.

 • Beck housut € 139,00 tummansininen ja musta koot 32-44

 

Paitamekolla moneen menoon: toimistotyöhön

Paitamekko

Paitamekot ovat yleisestikin hyvin klassisia ja ajattomia vaatekappaleita. Paitamekkoja löytyy monenlaisia, on rentoja pellavaisia paitamekkoja, on kapeita paitamekkoja ja sitten on näitä leveähelmaisia paitamekkoja, kuten tämä mekko on.

Paitamekossa on klassinen kauluspaidan kaulus ja napit ylettyvät ylös asti. Napit on piilotettu nappilistan väliin, joten miehusta on eleetön, kun nappeja ei näy. Hihat ovat lyhkäiset ja vyötäröä korostetaan paitamekon omalla vyöllä.

Paitamekkoa on valmistettu ainoastaan mustana, mutta ajattomaan paitamekkoon musta väri sopiikin hyvin. Nämähän ovat sellaisia vaatekappaleita missä ei lue ostopäiväystä. Kukaan ei tiedä, koska paitamekko on hankittu, niin ajaton se on. 

 

Koska puin kaulaani ohuesta nauhasta rusetin, sidoin paitamekon vyön taakse. Muuten kaksi rusettia mekon etupuolella olisi ollut liikaa, tårta på tårta. Ja sitä pyrin aina välttämään, mielummin pidän asun yksinkertaisena.

 

Huomenna ajattelin lähteä juhlimaan ja puen päälleni tämän saman paitamekon. Katsotaan sitten, miten asustin paitamekon iltamenoihin.

 • Paitamekko € 119,95 koot 34-44 musta. Minulla on paitamekosta päälläni koko 34.
 • Korkkarit € 89,90 hajakokoja
 • Nauha kauluksessa € 12,00

4 kommenttia

 1. Kaisa sanoo:

  Ihana asu – toimistotyyliini sopiva kokonaisuus! Mutta minua palelee (lähes) aina, niin voisiko tähän toimistotyyliin yhdistää mitään pitkähihaista?
  Odotan innolla mekon seuraavia stailauksia <3

  • Kata sanoo:

   Hei Kaisa! Kiitos viestittelit. Neuletakki ja jakku käy hyvin mekon päälle, mutta ei liian pitkää. Helma menee ikävästi ruttuun, kun kangasta kuitenkin siinä on, jos puet liian pitkän neuletakin. Paras on vyötärö/lantio maastoon loppuva.Slimmattu jakku myös kaunis. Minulla oli nyt lauantain postauksessa farkkutakki siinä päällä ja se on ihan kymppi. Mutta toimistolkäyttöön ei toki sovi. Mukavaa vkl, Kata

 2. Jaana sanoo:

  Tulipa taas ihana vinkki toimistotyyliin.
  Innolla odotan paitamekon stailausta juhlamekoksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *