Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


19.5.2018 |

Vlogi: Yksi päivä Las Vegasissa!

yksipäivälasvegasissa

Katso Las Vegas videomme tuosta kuvasta! Painaa keskellä olevaa nuolta, niin pääset katsomaan videon.

Tärkein kohokohta viime viikonlopun perheemme matkalla oli poikamme valmistujaiset. Toinen kohokohta oli päivätrippi Las Vegasiin, jonne matkustimme pienlentokoneella Berkeleystä. Lähtö oli poikamme viimeisen tentin jälkeen noin yhdentoista maissa aamupäivällä ja paluu oli illalla, noin yhdeksän aikoihin. Lentomatka kesti just tunnin ja meillä oli limousine varattuna valmiiksi Las Vegasin kentällä sekä takaisin palattuamme eli kaikki sujui sujuvasti. Silloin kun matka on lyhyt, kuten meidän matkat yleensä ovat, on ne suunniteltava hyvin, ettei turhaa aikaa mene vaikkapa taksien etsiskelyyn yms. vaan liikkumisen on hoidutttava sujuvasti.

 

Yksipäivälasvegasissa

Mitä teimme Las Vegasissa?

Vietimme aluksi aikaa Bellagio hotellin alakerrassa. Kuten videosta näet, siellä on huikea pelisali tai sanoisinko pelihalli. Erilaisia pelejä oli satoja. Mekin pelasimme ja jäimme lopulta voitolle. Hyvä me! Meistä ei kukaan ole ns. ”pelihai” eli se ei onneksi hirveästi meidän porukkaa kiinnosta. Peleissähän kun rahaa voi hävitä hirveitä summia, huh!

Bellagiossa oli useita eri ravintoloita ja kahviloita. Lounastimme ihanassa valkoisessa salissa, josta oli suora näkymä Vas Vegasin Eiffeltornille ja Riemukaareen. Aivan, nämäkin maamerkit sieltä löytyivät. Sieltä löytyi myös kaikkien luxusmerkkien kaupat eli voitot oli helppo mennä tuhlaamaan liikkeisiin, jos niitä sattui saamaan.

Illastimme Picasso nimisessä ravintolassa, joka on saanut nimensä aidoista Picasson maalauksista, joita riippui seinillä. Kallein yksittäinen maalus oli 50 miljoonaa euroa ja ravintolan koko kokoelma oli arvoltaan noin 200 miljoonaa euroa. Huikeita summia ravintolan seinillä. Turvatoimet olivat kuulemma sen mukaiset, kertoi ravintolapäällikkö. Olimmeko varkaan näköisiä vai? No ei, kunhan haastattelimme häntä hieman aiheesta.  Ravintola oli 2 Michelintähden ravintola, joten odotukset olivat korkealla, mutta valitettavasti ne eivät ihan täyttyneet. Miljöö oli ainutlaatuinen, mutta ruoka ei ollut sellaista, että se olisi jäänyt mieleen. Laskun summa jäi kyllä mieleen ja vertailimmekin useasti laskun summaa toisiin ravintoloihin, missä söimme. No, once in a lifetime-kokemus.

Las Vegasia voi kuvata sanoilla:

  • Epätodentuntuinen
  • ISO
  • Olo kuin jättimäisessä ruotsinlaivassa
  • Valtavasti ihmisiä
  • Superiso viihdekeskus
  • Mahtava käydä, koskaan en siellä asuisi, mutta kokemuksena suosittelen siellä käyntiä!

Minulla oli päälläni vaaleansininen kukkamekko ja ruskeat puukkarit. Mekko oli löysä ja vilpoinen, siinä oli helppo olla. Vuorimekko on kuitenkin vartalonmyötäinen eli siitä ei kannata ottaa kuin yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

Mekko € 159,95 koot 34->

Hapsukorvikset € 22,00

Puukkarit € 149,00 hajakokoja

Ja sitten se minun jymy-yllätys!

yksipäivälasvegasissa

Mies oli leikillään kotona sanonut, että vie minut uusintavaloihin Las Vegasissa. Olin siihen tokaisut jo muutaman kerran, että "et todellakaan vie"! No, lähdimme Las Vegasissa autolla johonkin keskustasta, koska poikamme sanoi, että hän oli keksinyt yllätyksen koko perheelle. Eli kukaan muu kuin hän, ei kuulemma tiennyt asiasta. Tämä juttu upposi minuun ihan täysillä, koska eihän kukaan muukaan perheestä tiennyt kuulemma asiasta! Tulimme toiseen pelihalli/kauppakeskukseen, kävelimme käytävää pitkin ja näin vihkikappelin. Otin videota kappelista ja totean, kuinka täällä voi mennä naimisiin (katso alla oleva video). Minulla ei ollut hajuakaan mitä tulisi tapahtumaan muutaman minuutin päästä! Olimme jo lähdössä pois, kun kävelimme uudestaan paikan ohi ja poikamme sanoi minulle "Sinä menet nyt tänne"! Apua, mitä???

Kaikki olivat olleet juonessa mukana ja minä olin ihan tietämätön asiasta! Minut yllätettiin ihan totaalisesti! Jälkikäteen mietin, että ihmettelin hieman, kun lähdimme ajamaan pois keskustasta, että mihin tässä mennään, mutta koska kukaan ei sanonut mitään, niin minäkään en sitten kysellyt enempää. Pitihän paikan olla yllätys meille kaikille, mutta se olikin yllätys vain minulle. Eli uusintavalat vannoimme Las Vegasissa toukokuun 11. päivänä 2018. Voi hyvät hyssykät näitä mun rakkaita <3.

Edellisestä naimisiin menostamme tulee kuluneeksi tänä vuonna jo 28 vuotta. "25-vuotis hääpäiväämme eli hopeahääpäiväämme juhlimme Bahamalla, myös koko perheen kesken. Löydät blogijulkaisut reissustamme  täältä jossa esittelen hääpukuni ja täältä, jossa olemme hääpäivänämme Bahamalla koko perheen voimin!

What happens in Vegas, stays in Vegas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *