Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


3.5.2018 |

Video: Katan mukana ostoilla

Tule mukaani ensi talven 2018 ostoille! Katso alla oleva video, mitä ostoksia tein ja millainen mallisto meille saapuu lokakuussa!

 

Kiitos kun pysyt DOPPin kanavalla!


8 kommenttia

 1. Satu sanoo:

  Part Twon rusettimekko on saatava 🙂

  • Kata sanoo:

   Hei Satu ja kiitos viestistäsi:) No kyllä, täysin samaa mieltä! Aurinkoista vkl, Kata

 2. Ritva sanoo:

  Kiitos kivasta blogista, videoblogi missä esittelit matkavaatteita oli myös tosi kiva, samoin kuulumiset sieltä matkalta. Pidin kovasti.
  Toiveena esittäisin vinkkejä kotipukeutumiseen. Itse kun on tapana kulkea iltaisin kauheissa tamineissa, sellaisia asuja, joilla kehtaa mennä ovelle jos ovikello soi, mutta jotka olisivat mukavia päällä.
  Pohdintasi elämästa Vappu-postauksessa antoi ajattelemisen aihetta itsellenikin, samaistuin moniin ajatuksiisi. Sinusta huokuu energisyys ja ystävällisyys. Ihanaa kevättä.

  • Kata sanoo:

   Hei Ritva ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa, kun tykkäsit videoista! Tykkään tehdä niitä 🙂 Voin tehdä postauksen sellaisista helpoista ja rennoista vaatteista joita voi pitää vapaa-aikana ja joilla on kiva olla kotona. Kiitos vinkistä! Ihanaa, kun postaukset saavat ajattelemisen aihetta. Kiitos sinulle ja hyvää kevättä, Kata

 3. Jaana sanoo:

  Oi odotan jo innolla tulevaa syksyä ja Doppiin saapuvia ihanuuksia.
  Todistit sen taas kerran, että sinulla on Kata maaginen taito ja shoppailijan silmät, jotka valitsevat vain parhaita paloja meille naisille.
  Nyt on vaan elettävä kevät ja toivottavasti aurikoinen kesä, jotta saamme nauttia syksyllä sinun ”helmistäsi”.
  Ihana video ja niin mahtava musiikki, aikuisen naisen valinta aivan selvästi.
  Upeaa oli katsoa videota, ja aamu alkoi todella hymy huulilla.
  Näytit myös niin pirtsakalta ja iloiselta, vaikka teet pitkiä työntäyteisiä päiviä. Olet aivan huippu putiikkejen pitäjä.
  Liikeissäsi on ilo asioida. Mukavaa työviikon jatkoa sinulle Kata.

  • Kata sanoo:

   Hei jaana ja kiitos viestistäsi:) Ihana viesti Jaana, kiitos! Niin piristi minun kurkkukipuista aamuani, taisin hieman vilustua kun hihhuloin veneen nokassa pienissä tamineissa. Ihanaa kun pidit videosta, tykkään tehdä niitä aina joskus:) Kiitos sinulle kauniista sanoistasi ja aurinkoista viikonloppua, Kata

 4. Heleen sanoo:

  Oi joi, odotan jo innolla lokakuuta; mallistot näytti kivoilta. Minusta on niin ihana kesän jälkeen alkaa pukeutua ihaniin syksyisiin neuleisiin ja neuletakkeihin kivojen paitojen kanssa kesän jälkeen.

  • Kata sanoo:

   Hei Helen ja kiitos viestistäsi:) Niin minustakin, oikein odotan aina että saan pukea kunnolla vaatetta päälleni. Oi, ja nilkkurit jalkaan, siitä pidän! No mutta nyt nautitaan kesästä ja sitten syksystä. Mukavaa torstaita, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *