Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.5.2018 |

Kata ja Henna fyrryhihaisen paidan lumoissa

Kata ja henna fyrryhihaisen paidan lumoissa

Hennan kanssa fiilistelimme meidän ihania fyrryhihaisia paitoja. Me kummatkin pidämme näiden paitojen fyrryhihoista ja matskusta. Hihoissa on se paidan ”juju” ja hiha on juuri hyvän mittainen, se ylettyy kyynervarteen.

 

Kata ja Henna fyrryhihaisen paidan lumoissa

Fyrryhihainen paita

Nykyajan muoti suosii suorahkoja malleja yläosissa. Monen paidan helma on lyhentynyt ja oikeastaan se onkin hyvä juttu. Kun paita on malliltaan suora, niin se on kevyemmän näköinen hieman lyhkäisempänä kuin liian pitkänä. Nyt moni miettii, että ”Voi ei, se ei peitä lantiota ja peppua, kriittistä seutua”. Huom: Jos housut istuvat hyvin eli malli on sinulle loistava, ei lantiota ja peppua tarvitse peittää! Kaikki on housuista kiinni, peitettävää lantiota ja peppua ei ole! 

Tässä kuvassa näette, kuinka Henna laittaa paitaa toiselta puolelta housun sisälle. Tällöin lantionkaari tulee kauniimmin esille ja voin luvata, että vartalosi näyttää hoikemmalta kun teet tämän tempun!

Älä arastele laittaa paidan helmaa hieman housun sisälle edestä ja muista laittaa housuihisi vyö!

 

Kata ja Henna fyrryhihaisen paidan lumoissa

Paitojen matsku on 95 % polyesteriä ja 5 % stretchiä. Kerron sinulle syyn, miksi nykyään käytetään enemmän ja enemmän polyesterikuituja. Ihmiset ovat kiireisiä, kaikki pitää tapahtua nyt ja heti. Ei jakseta silittää, vaatteiden on oltava helppokäyttöisiä ja helppoja huoltaa. On näytettävä siistiltä. Paras kuitu, mikä pitää vaatteet täysin rypistymättöminä, ei tarvite tai saa silittää ja ne voi huoletta pakata laukkuun tai niillä voi huoletta istua lentokoneessa 10 tuntia tai niillä voi huoletta jatkaa työpäivän päätteeksi hippaamaan, on juuri tämä paidan matsku.

Paidat ovat pese ja pidä!

 

Kata ja Henna fyrryhihaisen paidan lumoissa

Nilkkafarkut

Meillä kummallakin on päällämme nämä meidän supersuositut nilkkafarkut. Kerroin farkuista tässä postauksessa. Farkkujen menekki on ollut kevään aikana sen verran runsasta, että tältä keväältä ne rupeavat nyt loppumaan, hajakokoja on enään saatavilla. Se, että ne ovat loppu meiltä, tarkoittaa myös sitä, että ne ovat loppu valmistajalta.

Mutta ilouutisia: Nilkkafarkut jatkuvat mallistoissa nyt ensimmäisen kerran myös syksyllä! Siis syksyllä puetaan nilkkafarkut ja nilkkurit jalkaan. Niin täydellistä, mutta unohdetaan vielä syksy hetkeksi.

 

Kata ja Henna fyrryhihaisen paidan lumoissa

 • Fyrryhihaiset paidat € 69,95 koot XS-XL beige ja tummansininen (meillä on päällämme koot S)
 • Nilkkafarkut € 109,95 hajakokoja ja värejä saatavilla
 • Naisten kengät ovat loppu

4 kommenttia

 1. maarit sanoo:

  minäkin aivan myyty näihin fyrryhihaisiin paitoihin. rentoja asuja arkeen taas oli kivasti esitelty. Kata, mistä mämä ihanat tassel-korvalurut olet hankkinut? saako liiikkkeestänne?

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos viestistäsi:) Kiitos kun pidit postauksesta. meiltä saa korvakoruja, € 22,00 ja löytyy beiget, rosat ja siniset. Tervetuloa, Kata

 2. Jaana sanoo:

  Taas on Doppin ladyt niin stylenä ja hymy huulilla.
  Dopissa kun käy, niin huomaa suuren eron muiden liikkeiden asiakaspalveluun, niin että Dopp on kyllä Suomen pop.
  Teidän jokainen myyjä auttaa, opastaa,neuvoo sekä hymyilee niin, että se hymy kumpuaa sisältä eikä ole vain teenäinen irvistys huulilla.
  Yhtään kertaa en ole lähtenyt ulos pettyneenä.
  Ihanaa, että Helsinki on saanut oman Doppinsa, niin ettei tarvitse Vaasaan asti lähteä, vaikka Vaasa onkin kiva kaupunki.
  Doppi voisi levitä ympäri Suomea ilahduttamaan naisia, mutta olisko se enää Dopp, niin se olisikin toinen juttu.
  Kata on ammattilainen, joka poimii liikeeseensä ”parhaat palat” muodista sekä lisäksi hän on valinnut nappi valinnat myös myyjien suhteen.
  Pakko poiketa ensi viikolla kokeilemaan ”alli ystävällistä” paitaa sekä nilkkafarkkuja, kun palailen töihin.
  Valkoiset farkut alkaa kummittelemaan unissani, niin että pakko kai niitä on uskaltaa kokeilla, vaikka pelkään ahterin näkemistä peilistä.
  Paitojen materiaalin helppous houkuttaa myös, sillä matkustaessa ne ovat huippuja.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja suuri kiitos ihanasta ja lämpöisestä viestistäsi:) Me olemme sellaisia aitoja naisia ja kaikki ovat hyvin ihmisläheisiä tyyppeinä. Kaikki haluavat auttaa ja ovat ylpeitä omasta ammattiosaamisestaan. Olet oikeassa, DOPP on hyvin henkilöitynyt ja persoonallisuus voisi kadota, jos jalostus lähtisi liian suureksi. Sitä en halua, se ei ole DOPPin idea.
   Koita ihmeessä valkoisia farkkuja! Tiedän, että valkoiset farkut eivät ole helpoin ostos varsinkaan talven jälkeen. Matskut toimivat loistavasti, varsinkin kun matkustaa ja aionkin testata nyt yhden uuden matskun, kun lähden juuri reissuun. Aurinkoista torstaita sinulle ja tule sovittamaan valkoisia farkkuja, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *