Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DOPP is POPP! Väriviikon voittaja on valittu!

DOPP IS POPP! Väriviikon voittaja on valittu!

ONNEA Merja! Sinä voitit  Väriviikon valkoisen asukokonaisuuden! Kommenttisi oli osuva ja slogani ”Dopp is Popp” loistava!

”Kotona totean puolisolleni lähtiessäni käymään Doppissa, että ”Dopp is Popp”. Liikkeestä löytyy aina jotain kivaa kotiin vietäväksi ja huteja on tullut todella harvoin. Nyt ajattelin yllättää itseni ja äänestää valkoista housuasua. En omista ainoatakaan valkoista housuparia. Syitä siihen on useita, mutta jos nyt rohkenisin avautua tälle mahdollisuudelle. Helmitennarit ovat todella kauniit myös! Kaikki kokoa 40, housut jos ovat mac kokoluokkaa, niin 36. Ihanaa kevättä kaikille!”

Laitan Merja sinulle meiliä:)

 

DOPP IS POPP! Väriviikon voittaja on valittu!

Kiitos lukuisista kommenteista, niitä tuli lähemmäs 500 kpl. Huikea määrä! Laskin noin suurin piirtein, mihin järjestykseen asut menivät. Eli järjestys on:

 1. Valkoinen asu
 2. Sininen asu
 3. Punainen asu
 4. Harmaa asu
 5. Musta asu
 6. Beige asu

Eli valkoinen asu oli ykkönen teidän mielestänne, niin kuin minunkin mielestäni!

Valkoista asua pidettiin mm.

 • Raikkaana
 • Sitä on helppo yhdistää muihin kotona oleviin vaatteisiin
 • Monikäyttöinen
 • Se soveltuu moniin tilaisuuksiin hieman asustamalla
 • Talven jälkeen on kiva pukeutua vaaleaan asukokonaisuuteen

Seuraavaksi suunnataan katseet tulevaan ”Mekkoviikkoon”, mutta sitä ennen käydään Kauko-idässä ja pääsette mukaan matkaani videoiden muodossa. Tarkoitukseni on pitää matkastani vlogia eli videoblogia, jos vaan hommassa onnistun. Katsotaan.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kiva slogan voitti! Sitähän voisi vaikka jatkaa:
  DOPP – DON’T DROP!

  • Hei ja kiitos viestistäsi! Mahtavaa!!! Kiitos:) Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Sydämelliset onnittelut voittajalle! Ihanaa Kauko-Idän matkaa sinulle. Mekko teiltä jo kesäksi hankittu? Nyt mielenkiinnolla odotan, minkälaisia kokonaisuuksia on tulossa. Edelleenkin kaipaisin sinua kanssani käymään vaatekaappiani läpi, mitä pitää ja mitä ei ja miten yhdistellä?. Mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa karsiminen käy. Nyt on menossa hengaritekniikka, käännän koukun toiseen suuntaan, mitä olen pitänyt ja jos joku jää pitkään huomiotta….niin sitä ei säilötä enää kaappia täydentämässä. Kaikkea hyvää teille ! ❤️

  • Hei Maarit ja kiitos viestistäsi:) Ihanaa kun olet löytänyt mekon! Ja kiitos, odotan matkaa innoissani. Kaikkea kivaa on tulossa, miten se mallisto tälle keväälle näyttääkin niin ihanalta? Ne on varmasti ne värit! Loistava idea kääntää koukku eri suuntaan!!!
   laitoin vinkkisi blogiin, kiitos siitä! Ihanaa keväistä viikkoa, Kata

 3. Onnea voittajalle. Sloganiin on kyllä helppo yhtyä! Mielenkiintoista matkaa; mukavaa kun tulet vloggamaan siitä.

  • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi! Kiitos ja maktkasta tulee varmasti mielenkiintoinen. Teen parhaani, olen harjoitellut noita teknisiä asioita, niin enköhän saa hyvää laatua ulos videon muodossa. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *