Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mikä naiseudessa on parasta ja arvonnan voittaja!

Mikä naiseudessa on parasta?

Ensinnäkin iso kiitos DOPP Helsingin synttärionnitteluista! Miten on sydäntä lämmittänyt teidän onnittelut niin blogin, facebookin ja instagaramin kautta. Samoin kommenttinne liikkeessä, kun olette käyneet. Ette tiedäkään, kuinka paljon ystävälliset sanat tuovat lisää energiaa minuun ja meidän ihaniin tyttöhin. Juttelimme juuri Hennan kanssa, että miten asiakkaamme ovat niin ystävällisiä, sydämellisiä ja aitoja naisia. Upeita naisia!

KIITOS!

 

Mikä naiseudessa on parasta?

Naistenpäivän kunniaksi järjestetty  sadetakki arvonta sai teidät naiset kommentoimaan kysymykseeni “Mikä naiseudessa on parasta?” Vastauksia oli paljon ja miten upeaa oli huomata, että niistä huokui tyytyväisyys naiseuteen. Vastasitte mm. näin:

 

Mikä naiseudessa on parasta?

Se mikä kumpuaa aidosti sisältä

Olla oma itsensä

Itse naiseus

Ei tarvitse ottaa itseään vakavasti

Vapaus valita oma tyyli

Omannäköinen elämä

Lupa olla herkkä

Pienistä asioista nauttiminen

Olla turhamainen

 Omistaa tippaleipäaivot putkiaivojen sijaan

Naiselliset vaatteet ja kengät

Monipuolisuus

Että saa pukeutua kauniisti

Tasaarvoisuus puolison kanssa

Koko paketti!

Inhimillisyys

Naisellisuus

Vahvuutta kestää elämän kolhut

Mahtavia vastauksia! Ja kaikki nämä itsekin allekirjoitan. Arvostan suuresti naisena olemissa meidän itsenäisyyttämme ja tasa-arvoa maassamme. Saamme tehdä asioita, joita haluamme. Pystymme yhdistämään äitiyden ja työssä olemisen. Pystymme tekemään uraa ja etenemään sillä saralla, jos haluamme. Itse olen tyytyväinen, että naisnäkökulmasta olen saanut syntyä Suomeen.

Mikä naiseudessa on parasta?

Itse koen, että naisena saan olla herkkä ja heikko. Saan itkeä kun haluan. Saan kiukutella kun olen väsynyt ja tuntuu, ettei mikään suju. Saan nauraa ja hassutella, saan halata ja suukotella. Saan tipsutella korkkareilla, meikata, väkertää hiuksiani ja sovitella miljoonia eri asukokonaisuuksia. Saan toteuttaa itseäni ja tehdä just niinkuin itse haluan, toki ottaen huomioon perheeni ja läheiseni. Saan olla rakastava ja huolehtiva kanaemo perheelleni ja luotettava puoliso aviomiehelleni. Ja ennen kaikkea naisena olemisessa on parasta olla NAINEN! Päivääkään en vaihtaisi pois.

 

Mikä naiseudessa on parasta?

Kaikki!

Saa vaihtaa mielipidettä, kun haluaa

Sisäinen valo, joka heijastuu ulospäin

Monipuolisuus

Viehkeys ja saa olla avuton miehen silmissä

Seikkailumieli

Kasvaa lujaksi ja olla silti pehmeä

Aitous ja naisen tuoksu

Kauniit vaatteet

Tyttöjenillat

Nainen on omanlaisensa ja täydellinen juuri sellaisenaan

Elämän kirjavuus

Naiselliset muodot

Klassinen tyylikkyys

Mahdollisuus tulla äidiksi

Useissa vastauksissanne tuli esille että on onni saada olla äiti ja mummu. Myös se, että on ystäviä ympärillä. Nämäkin asiat allekirjoitan täysin!

  • Kukkamekko € 129,95 koot 34-44
  • Puukkarit € 99,00 koot 36-41

Arvonnan voitti Virva! ONNEA! 

Ihana raikas sadetakki ? Sille tulisi kyllä käyttöä. Ihanaa naistenpäivää kaikille ihanille naisille – we rise by lifting others❣ Mukana 3 arvalla. Koko L/XL.

Laitan Virva sinulle meiliä!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

  1. Hei,
    löytyykö liikkeistänne Part Twon neuleponchoa tällä hetkellä?

    • Hei Satu ja kiitos viestistäsi. Ei löydy Part Twon ponchoja, mutta saamme ennen pääsiäistä 100 % merinovillaiset Blusbarin ponchot. Väreinä mm rosa, beige, t.sininen ja tämä on kooltaan pienempi kuin Part Twon poncho eli tämä soveltuu myös pienikokoisimmille naisille ja mekkojen päälle. Laitan niistä kuvia blogiin ja instaan kun saapuvat:) T. Kata

  2. Olen samaa mieltä kanssasi paitsi tuosta kiukuttelusta. No, joskus sen jaksaa mutta minulla on lähipiirissä monta naispuolista, jotka tiuskivat ja sättivät melkein aina tavatessa. Anteeksi kyllä eivät pyydä ikinä. Jos siitä huomauttaa, saa kuulla olevansa hienostelija. Ei tee enää mieli tavata kovin usein.

    • Hei Yx nainen ja kiitos viestistäsi:) Oih, minä en kiukuttele koskaan ystävilleni ja en pidä draamaqueneistä, sen tietää kaikki läheiseni ja ystäväni. Tarkoitin kiukuttelussa sitä, että saan kiukutella nimenomaan kotona omalle miehelleni kun olen ihan väsynyt ja tehnyt liikaa töitä. Hän ymmärtää ja saa minut nopeasti hyvälle fiilikselle! Olen samaa mieltä, että kiukuttelevat naispuoliset henkilöt ovat raskaita ja vievät paljon energiaa. Mukavaa kevättä, Kata