1.12.2017 |

Synttärimekossa Roomassa

 

Huomasitko, että nyt olivat uudet DOPP sivut auenneet? Olemme tehneet viimeisen kuukauden aikana näitä uusia sivuja, jotta käyntisi täällä olisi helppoa. Ensimmäisenä aukeaa kotisivumme, josta saat tietoa liikkeistämme. Pääset blogiin klikkaamalla lue uusi blogiteksti tai yläpalkista DOPPwoman blogi. Eli nyt ovat kaikki tietomme yhden osoitteen alla eli www.dopp.fi.

Olemme lajitelleet kaikki kolmen vuoden julkaisut omiin kategorioihin, jotka löydät yläpalkista. Näin sinun on helppo löytää vanhoja tekstejä, kun etsit tietoa. Kategoriat ovat:

Asut: Sieltä löytyvät eri asukokonaisuudet, jotka on jaoteltu pienempiin alaryhmiin

Stailaus: Sieltä löytyvät eri vartalotyypit, Kuukauden naiset ja muodonmuutokset

Stailausklinikka: Sieltä löydät kaikki tekemämme videot

Suola ja Sokeri: Katan ajatuksia

Matkustus: Matkapostaukset ovat täällä

By Gabi: Gabin postaukset

Upeat piirrustukset otsikkokuviin on piirtänyt Olesja. Toivottavasti pidät uusista sivuistamme!

” Huomenta, tuntuuko yhtään erilaiselta, näytät kyllä ihan samalta naiselta kuin eilen? ” kysyi mieheni syntymäpäiväaamuna. ” No, ei kait tässä mitään ” sniffaan. ” Sinä unohdat sen äkkiä, että olet nyt 50 v., ei tässä mikään muutu ”, hän vastaa. Kiitos lohduttavista sanoista 🙂

Kävin aamulla kampaajalla pesemässä ja föönauttamassa hiukseni. Kampaaja sijaitsi hotellissa, joten sinne oli helppo mennä. Kampaajani ei paljoa englantia puhunut, mutta yhteinen kieli löytyi sanasta ”volume”. Hän saikin näihin hentoihin hiuksiini volumia isolla kasalla muotovaahtoa sekä rullaamalla hiukseni osiin pyöröharjojen ympärille. Päässäni oli ainakin seitsemän pyöröharjaa. Onneksi hiukseni eivät jääneet takkuisena niiden ympärille, kuten itselleni on joskus käynyt, kun olen pyöröharjalla föönaillut.

Halusin ottaa juhlamekkokuvani jo päivällä, koska illan kuvista ei tule niin hyviä, kun haluan. Puin päälleni tiukan, mutta erittäin venyvän sukkamekon. Vartalonmyötäinen sukkamekko ja kahden päivän pizzat eivät sovi yhteen, mutta litistävät ja kiristävät sukkahousut auttavat 🙂 Syömisen puolesta reissumme oli onneksi lyhyt ja normaaliin arkeen, Saarioisten keittoihin, pääsi taas kiinni.

Päivän vietimme kaupungilla kävellen ja kävelimme taas jäätelökaupan kautta Pantheonille. Vaikuttava tämäkin rakennus, ei jätä ketään kylmäksi. Teimme muutamia ostoksia lapsille ja siinä se synttäripäivä meni. Sain muuten aamupalalla kakkupalan kynttilällä ja skumppapullo oli ilmestynyt huoneeseemme, kaikki tämä hotellin toimesta. Mukava ele.

Hieman olivat tunteet sekaisin koko päivän. Kiitollinen, että on päässyt tähän asti ja elämä on kohdellut hyvin ja taas toisaalta ahdistunut, kun puoli vuosisataa tuli täyteen, eikä paluuta taaksepäin ole. Jos saisin päättää, niin olisin pysäyttänyt aikakellon noin 45 vuoden iässä ja jäänyt siihen lopuksi elämää.

 • Mekko In Wear € 129,95 koot XS-XL

18 kommenttia

 1. Hanna sanoo:

  Mitkä nuo aivan ihanat kengät ovat? Ja löytyykö teiltä Doppista kashmirneuleita?

 2. Annu sanoo:

  Onnea!🌸 Kyllä se haikeaksi vetää kun tajuaa että on 50, mutta se on mitä se on. Onneksi se on vain numero, eikä sen kannata antaa vaikuttaa elämään liiaksi. ❤ Kun pitää huolta kehosta ja mielestä (kuten teet) ja on rakkautta ja ystäviä (kuten on) niin ei ole hätäpäivää!
  Ja sivun uudistus on toimiva – onnea siitäkin!
  Mukavaa joulun odotusta!

  • Kata sanoo:

   Hei Annu ja kiitos ihanasta viestistäsi 🙂 Totta, eipä siitä kannata stressiä ottaa, asiasta jolle mitään ei itse voi. Yritän pitää huolta, personal trainer treenit alkavat ensi viikolla ja perhe on huippu ja ihania ystäviä on ja niin superihania ihmisiä saan tavata päivittäin työssäni, ne auttavat jaksamaan ja pitävät elämän mielekkäänä. Nautitaan elämästä ja kiitos kun pidät uusista sivuistamme, itsekin olen niihin erittäin tyytyväinen. Mukavaa joulun odotusta sinullekin, terveisin Kata

 3. Outi sanoo:

  Onnea 50-v upealle naiselle. Sitä se seikkailu vasta alkaa. ❤
  T. ”5 kymmentä ja 6 v”

  • Kata sanoo:

   Hei Outi ja kiitos! Ihanan lohduttava kommentti, koska seikkailu kuulostaa hauskalta 🙂 Jep, eteenpäin mennään. Hyvää viikonloppua sinulle, Kata

 4. Marianne 12199 sanoo:

  Upea ja tyylikäs nainen, onnittelut :). Minä olisin ollut valmis pysäyttämään oman vanhenemiskelloni heti 35-vuotissynttäreideni jälkeen! Kaunis mekko ja kengäthän ovat suorastaan fantsut. Kiitos uusista sivuista. Näilläkin tullaan varmasti vierailemaan ahkerasti.

  • Kata sanoo:

   Hei Marianne ja kiitos viestistäsi 🙂 Kiitos onnitteluista! No, ei 35-vuotispysähdyskään olisi ollut paha 🙂 Ruumiillisesti parempi, mutta lapset vielä aika pieniä..tykkään kun ovat aikuisia ja teini-ikä on ohi 🙂 Vaikka se meni meillä kyllä aika kivuttomasti. Mukavaa viikonloppua, Kata ja kiitos kun tykkäät uusista sivuistamme!

 5. Anu Leppänen sanoo:

  Onnea Kata. Tervetuloa joukkoon.
  Viisaita sanoja puolisoltasi. Ei tunnu missään. Nautitaan elämästä ja läheisistä. Onnea tuleville vuosille ja Dopp tarinalle.

  • Kata sanoo:

   Hei Anu ja kiitos viestistäsi 🙂 totta, niistähän me nautimme 🙂 Kiitos, toivotaan hyviä vuosia ja Dopp tarina jatkuu…:) Mukavaa viikonloppua, Kata

 6. Sirpa sanoo:

  Kaunis aikuinen nainen👏🌹
  Totta, mikään ei muutu. Paranee vain.

  Uudet sivut näyttää todella hyviltä. Onnea jatkoon

  • Kata sanoo:

   Hei Sirpa ja kiitos viestistäsi 🙂 Mukava kuulla 🙂 kiva, kun pidät sivuistamme, olemme tyytyväisiä 🙂 Hauskaa viikonvaihdetta, Kata

 7. Elisa sanoo:

  Tiesitkö että 50 on vanha 40, eli ei huolta 😊 Ja kun näyttää hyvältä ja voi hyvin, ei numeroilla ole niin väliä.

  Kiva uudistus löytää nämä sivut samasta paikkaa ja otsikointi tuntuu toimivalta jos haluaa etsiä jotain tiettyä vinkkiä esimerkiksi!

  • Kata sanoo:

   Hei Elisa ja kiitos viestistäsi! En tiennyt, mutta uutinen oli oikein iloinen asia:) tottahan se on, että ihmiset elävät nyt kauemmin kuin ennen. Kiva kun pidät uudistuksesta, minusta sivuista tuli oikein hyvät. Mukavaa viikonloppua teidän perheelle, Kata

 8. Susann sanoo:

  Komppaan sinua niin täysillä tuon aikakellon pysäyttämiseksi 45-vuotiaana! Olispa ollut mahdollista 😂

  • Kata sanoo:

   Kiitos Susann viestistäsi! Eikö olisikin ollut mahtavaa, minusta 45-vuotisikä oli aika perfect:) lapset rupesivat jo olemaan isoja ja itsellä oli jo kivasti elämänkokemusta takana. Mukavaa viikonloppua sinulle, Kata

 9. Anne Uskelin-Mäkelä sanoo:

  Wau! Upea lady. Myös upeat puitteet.
  Todellakaan, mikään ei muutu, vaikka vuosikymmen vaihtuu. Mitä nyt pienet kolotukset….😉

  • Kata sanoo:

   Kiitos Anne vististäsi! Puitteet ovat tuossa kaupungissa kunnossa 🙂 Jep, mitään en ainakaan huomannut, mutta joo ne kolotukset… huoh 🙂 Mukavaa vkl, toivottelee Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *