27.12.2017 |

Partymekolla uuteen vuoteen 2018

Partymekolla uuteen vuoteen 2018

Toivottavasti nautit ja rentouduit joulun aikana. Aattona Helsingissä paistoi aurinko ja vedet olivat sulat. Otin kuvan pojastamme Espalla ja hänen takanaan oli vihreä nurmikko. Olin hieman vuosivillityksessä koko päivän, en tajunnut että oli jouluaatto. Miehet kävivät meressä uimassa, itse en moiseen urotekoon olisi pystynyt.

Joulu on juhlittu ja on aika keskittyä tuleviin uuden vuoden partyihin. Uutena vuonna saa ja pitää pukeutua juhlavasti. Uutena vuotena glitterit ja säihkeet eivät ole liikaa, silloin puetaan päälle partymekko.

 

Partymekolla uuteen vuoteen 2018

Vihdoinkin pääsin Ninan kampaamotuoliin, olinhan kärsinyt huonoista hiuspäivistä jo ihan tarpeeksi. Värikäsittelyn jälkeen Nina teki minulle ihanan pallonutturan, josta näette enemmän kuvia huomisen postauksessa.

 

Partymekolla uuteen vuoteen 2018

Minulla on päälläni täydellinen partymekko. Ihastuin mekossa sen väriin, koska tällainen mekko on harvinainen talvimallistoissa. Mekot ovat yleensä tummia, eivätkä nekään huonoja ole, mutta tämä mekko on ”one of the kind”. Mekko on malliltaan suorahko, mutta ei suinkaan mikään säkki päällä. Se on juuri sopivan löysä näin joulun jälkeen. Koska mekko on hihaton ja eletään talvea, puin karvakeepin harteilleni. Ihonväriset sukkahousut ja beiget korkkarit pitävät asun vaaleana, juuri sellaisena kun haluan.

 

Partymekon vuorikankaan päällä on harsokangas, johon on ommeltu glitteriä ja höyheneitä

Usein kun miettii mekon tai muidenkin tuotteiden värejä, niin kaikissa muissa väreissä yksityiskohdat tulevat paremmin esille kuin mustissa tuotteissa. Jos tämä mekko olisi musta, eivät glitterit ja höyhenet pääsisi oikeuksiinsa samalla tavalla kuin tässä beigessä mekossa.

 

Partymekolla uuteen vuoteen 2018

Joannalla oli tämä mekko päällään Pikkujouluissamme. Hän oli pukenut mekkoon mustat korkkarit ja mustan pienen tekoturkin. Katso Joannan kuvat  täältä.

  • Partymekko Part Two € 111,95 (159,95)
  • Karvakeeppi € 84,00
  • Korkkarit Gabor € 79,90

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *