Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.12.2017 |

Haalarilla ja housuasulla uuteen vuoteen 2018

Eilen esittelin teille partymekon, joka on oiva mekko tuleviin uuden vuoden partyihin. Koska kaikki eivät kuitenkaan ole mekkonaisia, niin tässäpä muutama vaihtoehto mekoille. Haalari, joka on aina tyylikäs sekä käytännöllinen kaksiosainen housuasu, joka ei jää juhlienkaan jälkeen kaappiin pölyyntymään.

 

Haalarilla ja housuasulla uuteen vuoteen 2018

Hapsutakki

Päälläni oleva hapsutakki on kätevä. Useimmat mekot ja juhlatopit ovat hihattomia, joten niiden päälle on aina keksittävä jotain. Tämä hapsutakki on kevyt ja helppo, sen voi pukea farkkujenkin kanssa. Sen ympärille voi rakentaa useita kivoja asukokonaisuuksia mm. se tekee farkuistakin salonkikelpoiset. Hapsutakissa on hakanen kauluksessa, joten se pysyy hyvin päällä. 3/4 osa pituiset hihat keventävät hapsutakin.

 

Haalarilla ja housuasulla uuteen vuoteen 2018

Haalarilla ja housuasulla uuteen vuoteen 2018

Sifonkipaita ja juhlahousut

Itselläni on jäänyt päälläni oleva juhlapaita ihanine hihoineen hieman huomaamattomaksi vaatteeksi liikkeissämme. Olen vierastanut vyötäröllä olevaa kuminauhaa sekä paidan lyhkäisyyttä. Tässäkin taisi käydä vanhanaikaisesti. Kun puin paidan päälleni, tuli siitä heti suosikkini. Paita on kiva pitää päällä ja lyhkäisyys ei haitannut minua yhtään, koska ei näiden suorien juhlahousujen kanssa olisi voinut pidempää yläosaa pukeakaan. Kokonaisuus olisi muodostunut liian raskaaksi. Paita sopii loistavasti myös hameen pariksi.

Paidan etu- ja takaosassa on vuori, joten siitä ei näy läpi. Ainoastaan hihat ovat läpinäkyvät.

 

Haalarilla ja housuasulla uuteen vuoteen 2018

 • Juhlapaita Ajlajk € 55,30 (79,00) koot S,M,L
 • Juhlahousut PBO € 104,30 (149,00) koot 34->
 • Hapsutakki Part Two € 111,95 (159,95) koot 34->

 

Tässä kuvat minun pallonutturastani. Luottokampaajani Nina Trendystä laittoi hiuksiini Glossing käsittelyn, jonka hän laittaa joka toinen kerta, raitojen välissä. Tällä kikalla saa raitojen väliä pidennettyä muutamia viikkoja ja hiuksista tulee taas raikkaat, kun keltainen väri häviää pois. Käsittelyn päälle Nina teki minulle pallonutturan. Minulla oli usein 80-luvun lopussa samantyyppinen pallonuttura, joka on mieheni suosikki, se tuo hänelle varmastikin mieleen minut nuorempana naisena 🙂

Kiitos Nina ihanasta kampauksesta! Tuoliisi on aina kiva istua, koska voin luottaa sinuun ihan täysin. Ihailen ihmisiä, joilla on vahva ammattiosaaminen omaan tekemiseensä. 

 

Haalarilla ja housuasulla uuteen vuoteen 2018

Haalarilla ja housuasulla uuteen vuoteen 2018

Haalari

Tämä haalari istuu päällä loistavasti. Yläosa on joustamatonta viskoosia, mutta se ei haittaa, koska se on malliltaan löysä. Yläosan raidat ovat väriltään beigeä ja mustaa. Haalarin niskassa on pieni nappi ja takana on vetoketju.

 

Haalarilla ja housuasulla uuteen vuoteen 2018

Haalarin alaosa on joustavaa jerseytä. Vyötäröllä on nauha, joka nostetaan vyötärön kapeimpaan kohtaan ja sidotaan rusetille. Alaosa on hieman löysähkö ja haalarin sivuissa on taskut. Haalari aiheuttaa omat vaatimuksensa naisten huoneessa käydessä, mutta tämä on helppo pukea ja riisua, kun se joustaa. Moni pähkäilee lahkeen pituuksien kanssa. Kapeissa lahkeissa pituutta voi olla enemmän kuin suorissa lahkeissa. Muistathan, että mielummin liian pitkät, kuin liian lyhkäiset lahkeet.

Pidemmissä lahkeissa jalkasi näyttävät pidemmiltä, kuin liian lyhkäisissä lahkeissa. Tässä haalarissa korkean vyötärön sekä pitkien lahkeiden ansiosta jalat näyttävät pitkiltä.

 

Haalarilla ja housuasulla uuteen vuoteen 2018

Tekoturkki on juuri samanvärinen kuin haalarin beige raita. Ne muodostavat kauniin setin keskenään!

 • Haalari More&More € 104,95 (149,95) koot 34-> minulla on koko 36
 • Tekoturkki More&More € 111,95 (159,95) musta ja beige hajakokoja koot 34->

 


4 kommenttia

 1. Satu sanoo:

  Vaasassa paitaa enää ollut, löytyisiköhän sieltä Helsingin liikkeestä?

 2. Satu sanoo:

  Kiitos Kata, samoin sinulle. Voisin varata paidan Vaasan liikkeestä ja käydä sen sieltä hakemassa.

 3. Satu sanoo:

  Hei, löytyyköhän Ajlajkin juhlapaitaa vielä kokoa L?

  • Kata sanoo:

   Hei! Kyllä löytyy. Jos haluat tilata niin ota yhteyttä suoraan joko Vaasan 050-44 101 40 tai Helsingin liikkeeseen 04-195 2113. Hyvää Uutta Vuotta, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *