Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.11.2017 |

Suomi 100-juhlamekot: Minnan sininen valinta

Minna juhlii itsenäisyyspäivää ystäviensä kanssa illallisen merkeissä. Ihan helppoa ei ollut saada Helsingistä illallispöytää hyvästä ravintolasta itsenäisyyspäiväksi. Jo syyskuussa joutui varauslistoille, joten katsotaan mihin päädytään.
Minusta on hienoa, että ihmiset juhlivat Suomea. Ei jokainen sukupolvi saa mahdollisuutta juhlia tasasatoja. Seuraavaa tasaa eli 200 vuotta me emme ole näkemässä, jollei jotain elämää pidentäviä ihmepillereitä keksitä.

 

Skål!

” Minna oli ollut katsomassa elokuvan Tuntematon sotilas ja suositteli sitä lämpimästi. Itse olen menossa myös sen katsomaan, odotan sitä innolla ”

 

Minnan sopuhtaiseen vartaloon on helppo pukea mitä vaan. Kävimme mekkoja läpi ja Minna valitsi itselleen tummansinisen Rinascimenton mekon. Mekko on loistovalinta, koska mekko ei ole malliltaan sellainen, että se sopii kaikille vartalotyypeille. Minnalle se istuu täydellisesti.

 

Mekko on malliltaan suorahko ja suht´kapea. Se soveltuu vartalolle, joka on sopusuhtainen sekä ylä- että alavartalosta. Voimme sulkea pois A-vartaloiset naiset, koska mekko olisi liian iso vyötäröstä ja liian kapea lantiosta. Mekko voi jättää pussin ristiselän kohdalle ja se johtuu siitä, että se ei pääse laskeutumaan vapaasti lantion ja pepun kohdalta.
Hihat ovat hyvänmittaiset, samoin helman mitta on hyvä. Helminapit sekä kauluksessa että hihansuissa ovat kauniit. Minna laittoi vielä pitkän helmikaulakorun ranteeseensa.

 

Minna kietaisi valkoisen karvakeepin pari kertaa kaulansa ympärille ja laittoi siihen rusetin. Hiukset kiinni, vaaleat ihonväriset sukkahousut ja luumut korkkarit sopivat asuun kauniisti. Minna on valmis juhlimaan ystäviensä kanssa Suomen itsenäisyyttä.

  • Sininen mekko helmillä Rinascimento € 119,00 koot S, M, L
  • Karvakeeppi € 84,00 valkoinen, harmaa, nutria ja musta
  • Korkkarit Gabor € 79,90 luumu, punainen ja musta
  • Helmikaulanauha € 29,00

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Hei ja kiitos viestistäsi! Niin toimii, ympäri vuoden mekkoa voi käyttää. Se on yksinkertaisuudessaan erittäin kaunis. Mukavaa tulevaa viikonloppua, Kata

  2. Anonyymi sanoo:

    Aivan ihana Itsenäisyyspäivän asu ja toimii muulloinkin. Tähän mekkoon ja asukokonaisuuteen ihastuin erittäin paljon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *