Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


14.11.2017 |

Suomi 100-juhlamekot: Hennan samettinen valinta

Hennan Suomi 100-juhlaan kuuluu illanvietto ystävien ja läheisten kanssa. Henna haluaa pukeutua juhlavaan mekkoon kunnioittaen juhlan luonnetta sekä isäntäparia. Tulee muistaa, että oikeanlainen pukeutuminen juhlaan tai eri tilaisuuksiin on kunnioitusta isäntäväkeä kohtaan. Olen ennenkin sanonut, että älä alipukeudu, mielummin ylipukeudu. Ylipukeutuminen ei useasti meillä suomalaisilla ole vaarana, päinvastoin.

 

Hennan tummansininen mekko on venyvää sileää samettia. Huomaatteko mekon mallin, miten kauniisti se istuu ja vekit vyötöröllä tuovat vyötärön esiin. Nainen, jolla on suorempi vartalo, niin suosittelen sovittamaan myös tätä mekkomallia. Se taikoo vyötärön, jos sitä ei ole. Mekon helma ylettyy juuri polven alle ja kapeutensa ansiosta se supistuu helmaa kohden, se korostaa naisellisia muotoja. Kapeneva helma korkkareilla tekee vartalosta pitkän ja sutjakan.

Mekkoa löytyy tummansininen ja tumma viini. Koot ovat suht´ reiluja. Henna on normaalisti kokoa S, mutta mekko hänen päällään on XS.

 

Juhlapukeutumiseen kuuluu osana hiukset ja meikki. Jos sinusta tuntuu siltä, että hiusten laitto on lasten kengissä, niin varaa aika kampaajalle. Olen huomannut, että Helsingissä on pikakampaus- ja meikkistudioita, joissa maksetaan minuuteista eli 1 min maksaa 1 euron. Jos sinulla on puhtaat hiukset ja menet kampaukseen, niin riippuen toki hiuksista, puolessa tunnissa saa juhlakampauksen helposti aikaiseksi esim. minun hiuksistani. Silloin harvoin, kun itse menen juhlimaan, niin tykkään käydä kampaajalla ja meikissä. Se tuo minulle juhlavan olon, kuin että itse laittaisin itseni samannäköiseksi kuin joka aamu muutenkin.

 

 

” Katseenvangitsijat toimivat selkeissä asukokonaisuuksissa ja tähän asuun ehdoton sukkahousuvalinta on ihonväriset sukkikset”

 

Puimme Hennalle tummansinisen villahuivin harteille. Hartiahuivi lämmittää ja ajaa takin asemaa. Hienolla daamilla on aina hanskat kädessä 🙂 Niin myös Hennalla, siniset nahkahanskat ja hailakan rosa mokkalaukku valkoisine helmineen tekevät asusta Suomihenkisen, jota tavoittelimmekin.
Tämä oli Hennan valinta, voisiko tämä olla myös sinun valintasi Suomi 100-juhlaan?

 

 

  • Samettimekko In Wear € 129,95 koot XS-XL
  • Huivi KN Collection € 79,00
  • Hanskat € 79,00
  • Sukkahousut Wolford € 41,00
  • Korkkarit Gabor € 79,90

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *