Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Polka Dots

Minulla tulee pallomekoista mieleen 50-luku, tuleeko sinullakin? Ne ovat yltiönaisellisia mekkoja ja niiden kanssa on ihan pakko pukea punaiset korkkarit jalkaan ja helmet kaulaan.  Nutturankin halusin kiepauttaa päälaelle ja punaiset silmälasit viimeistelivät asun. Nämä punasankaiset silmälasit ovat olleet kesäni pelastus. En ole montaakaan kertaa meikannut silmiäni kuluneen kesän aikana, kun olen käyttänyt näitä. Näiden punaisuus ja pirteys on riittänyt meikisi. Voin suositella täydestä sydämestä muitakin sankoja kuin mustat tai ruskeat. Ne piristävät ilmettä!

” Värikkäillä sangoilla saa veitsettömän faceliftin, koko olemus raikastuu ”

 

 

” Vaasan Kauppahallista löytyy tämä ihana, persoonallinen kahvila. Tämä lattiakin sopii hyvin 50-luvun fiiliksiin ”

 

Mekon matsku on 69 puuvillaa, 29 polyesteriä ja 3 elastania

Mekko istuu täydellisesti, siinä ei ole mitään extra pusseja ja vekkejä missään. Se on istuva ylhäältä vyötäröön asti ja vyötärön jälkeen se levenee aavistuksen alaspäin. Mekko on todella joustava eli vaikka se näyttääkin timmiltä hartioista, niin ei se siltä yhtään tunnu ja vuori mekossa myös on. Pidän hihoista, kun niissä on halkiot. Ne keventävät mekon kokonaisilmettä.

 

Mekon pohjaväri on musta

Mekon vyö on hauska. Se on venyvää kuminauhaa, jossa on sellainen ”naps” lukko. Tuollaisia lukkoja on Valoran kaulapannassa, pelastusliiveissä jne. mutta tämä lukko ei ole muovia, vaan se on metallia. Mikään ei estä vaihtamasta vyötä vaikkapa kapeaksi mustaksi vyöksi tai punaiseksi vyöksi. Sivutaskut eivät levennä lantiota, koska taskut on tuotu mekon eteen. Ne eivät ole mekon sivusaumoissa. Pituus on mekossa myös hyvä, se ylettyy polveen. Itse halusin yhdistää mekkoon mustat, 100 den sukkikset, mutta ohuet ihonväriset sukkiset sopivat mekkoon myös. Riippuu siitä, mihin mekolla mennään.

 • Oui pallomekko € 179,00 koot 34-42 minulla on mekosta koko 36
 • Sukkikset Wolford 100 den € 50,00 musta koot S-L
 • Korkkarit Gabor € 79,90 punainen ja musta

 

 

 

Tämä punainen paita on yli-ihana! Pidän paidan mallista ja erityisesti väristä. Paidan kauluksessa on kaksi nauhaa kauluksen takana. Ne voi jättää roikkumaan selkään tai tuoda eteen. Me kiepautimme ne takana ristiin ja otimme nauhan päät etupuolelle. Paidassa on leveät rannekkeet, jotka itse tykkään kääntää, joku haluaa jättää ne suoraksi. Tämäkin riippuu hieman käsien pituudesta. Itse en tykkää liian pitkistä hihoista.

 • Paita Oui € 109,00 punainen ja valkoinen koot 34-42, minulla on koko 36

 

” Punaisesta väristä tulee superenerginen olo ”

 

Housut ovat samaa kuosia ja samaa matskua kuin pallomekko. Housut ovat istuvat ja niissä on kapeat lahkeet. En ole kääntänyt lahkeita eli minulla koko 36 ylettyy jalkapöydän päälle. Housujen sivussa on vetoketju ja edessä neulotut prässit. Nämäkin housut tuntuvat kivoilta pitää, kun ne joustavat.

” Laukku nappaa punaisen paidan värin ja sopii asuun niin kauniisti. Tämä olisi tuleviin pikkujouluihin huippu outfit ”

 

 

 • Pallohousut Oui € 119,00 koot 34-42
 • ”Chanel” henkinen laukku Beck Söndergaard € 69,00
Tiedustelut ja postimyyntitilaukset: shop@dopp.fi
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Heips.Onkohan teillä myynnissä Marliens Dekkersin alusasuja?Terv.Doris

 2. Hei Riikka ja kiitos viestistäsi:) kyllä kuuluu tämä vyö mekkoon. Pallot on kyllä ihania:) Aurinkoista viikonloppua, Kata

 3. Todella kauniita vaatteita nämä pallokuosit. Kuuluuko mekkoon tämä vyö?
  Ihania vaatteita, kiitos!