Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Muuttumisleikki

Ihana ja sydämellinen Elina oli asiakkaani vuosien takaa, kun hän asui Vaasassa. Muistan kun hän ilmoitti, että muuttaa Helsinkiin. Avattuani liikkeen Helsingissä, tuli Elina käymään ja kertoi seuranneensa blogiani. Elina on ammatiltaan pappi ja hän kysyi, jos haluaisin osallistua heidän konferenssiin ”Puhkea kukkaan” stailaamalla kaksi naista. Tottahan se minulle sopi, stailaan mielelläni:) Stailaukseen pääsivät Kristiina ja Terhi. Esittelen Kristiinan stailauksen huomenna sunnuntain postauksessa ja Terhin stailauksen tiistaina.
Voit tutustua Puhkea Kukkaan Konferensiin tästä.

Kristiinan stailaukseen pääset tästä!

Terhin stailaukseen pääset tästä!

Blogistamme löydät jatkossakin Muuttumisleikkejä. Toteutamme niitä myös itse. Oletko tutustunut Miian huikeaan muutokseen, jonka toteutimme syksyllä 2015. Pääset julkaisuihin tästä.
Muistathan, että jos haluat tulla minun stailaukseen, niin ota yhteyttä shop@dopp.fi, niin varataan sinulle ”Personal shopping” aika. Myös Stailauslauantait pyörivät liikkeissämme, DOPP Vaasassa sekä DOPP Helsingissä, joka kuukausi.

TallennaTallenna

Kategoriat,

2 kommenttia

  1. Hei Jaana ja kiitos viestistäsi! Vo, kiitos, ihan liikutun niin ihanasta kommentistasi:) Itse olen iloinen muuttujien puolesta, upeat naiset puhkesivat kukkaan! Kiitos, Kata

  2. Odotan jo innolla seuraava postausta missä Terhi puhkeaa kukkaan.

    Kata olet Suomen paras stailaaja ja tiimisi meikkaavat ja kampaavat niin, että korostavat stailattavan omia piirteitä tuhoamatta niitä.

    Jälki on mykistävän kaunista katseltavaa. Tällaista on ilo katsella ja lukea. Doppin näyteikkunatkin on Suomen parhaimmistoa eli paras.
    T.Jaana