Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Aivan, aivan ihana syysmekko!

Hyvin olette pysyneet heinäkuun mukanamme meidän jakamissa aletärpeissä. Nyt on kuitenkin käännettävä lehteä vaikka kesä vielä onneksemme jatkuu. Liikkeistämme löydät vielä kesän aletuotteita, mutta suurin osa on jo syksyn uutta. Syysmallisto on upea, kun avaamme laatikoita, huokailemme ihastuksesta. Ja mitä kenkiä onkaan jo saapunut, puhumattakaan laukuista ja ihanista villahuiveista. Kiitos kun pysyt mukanamme ja eiköhän pulahdeta syksyisiin väreihin ja uusiin malleihin.

 

Meidän syysmallistoista löytyy paljon klassisia tuotteita, mutta pienellä jujulla. Suurin osa jujuista on hihojen erilaiset leikkaukset. Neule, paita tai mekko voi olla malliltaan hyvin yksinkertainen, mutta kuten tässä mekossa, hihojen trumpettirannekkeet ovat katseenvangitsija.

 

 

” Tämän syksyn juttu on ne hihat ”

 

Sinipohjaiseen mekkoon puin nudet korkkarit

 

Mekon materiaali on 90 % polyesteri ja 10 % elastani

Tämä mekko on malliltaan vartalonmyötäisesti leikattu eli mekossa korostuu vyötärö. Olemme aina pitäneet Rinascimenton mekoista, ne ovat naisellisia sekä moni mekoista soveltuu sekä arkeen että juhlaan. Annoimme palautetta viime keväänä, kun kävimme Gabin kanssa ostoilla, mekkojen pituuksista. Monet mekot olivat todella upeita, mutta aikuisen naisen makuun, moni mekko jäi liian lyhkäiseksi ja jäi siksi meiltä ostamatta. Olimme positiivisesti huippu yllättyneitä Gabin kanssa, kun menimme ostamaan tätä mallistoa, että mekkoihin oli lisätty 7-10 cm lisää pituutta! Aika hienoa, että kritiikkiämme oli kuunneltu. Siitä innostuneina ostimmekin useita kauniita syysmekkoja.

 

Mekko on vuoreton

Tätä kukkamekkoa löytyy mallistoistamme koot S-XL sekä koot 46 sekä 48. Minulla on päälläni koko S, mutta voisin kuvitella itselleni myös koon M. Saisin vielä 1,5 cm lisää pituutta ja hieman enemmän tilaa massukan kohdalle. Mekko olisi silloin hieman rennomman näköinen ja uskon, että viihtyisin siinä paremmin. Kun vertaamme kokoa XL ja kokoa 46, niin ero on seuraava: Koko XL on 5 cm kapeampi vyötärön ympäriltä sekä 7 cm lyhyempi. 46 ja 48 koot ovat myös hieman suoremman mallisia, kuin pienemmät koot. Eli koot eivät ole suhteessa isoja, onhan kyseessä italialainen tuotemerkki. Eli voisin yksinkertaistaa asian näin tämän mekon osalta:

S vastaa 34
M vastaa 36
L vastaa 38
XL vastaa 40
46 vastaa 42-44
48 vastaa 44-46

Mustapohjaiseen mekkoon puin punaiset korkkarit

 

Mekkoon kuuluu ohut vyö, jonka voi sitoa taakse

 

  • Kukkamekko trumpettirannekkeilla Rinascimento € 139,00 koot S-XL sininen ja musta
  • Kukkamekko trumpettirannekkeilla Kitana € 139,00 koot 46 ja 48 musta
  • Korkkarit Gabor € 79,90 beige, punainen ja musta

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Kiitos Lea viestistäsi:) Oi, on se aina ihanaa kun uusi sesonki alkaa. Meillä on joulu taas joka päivä, kun saamme availla laatikoita. Kiva, kun tykkäsit kun laitoin kokotaulukon:) Hyvää kesän jatkoa, Kata

  2. Kiitos Mankka viestistäsi:) Kiva kun kävit, harmi kun ei nähty. Olin Vaasassa viime viikon. Mutta nähdään taas, Kata

  3. Aletärppejä oli kiva tutkailla, mutta mukava on nyt katsoa myös mitä uutta kausi tuo tullessaan.
    Tämä mekko näyttää kauniilta ja isot kukat ja hihat viehättävät. Laittamasi kokotaulukko oli hyvä!
    T. Lea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *