Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


13.6.2017 |

ootd # 4. Ja käsilaukun paikka ravintolassa

Ötököitäkö sinä siellä töngit? kysyy mieheni. Hah, hah me kumpikin tiedämme, että puutarhatouhut ei kuulu vahvaan osaamiseeni. Kunhan katselen, vastaan. Täällä on 30 astetta lämmintä ja sulla on karvatoffelit jalassa, hän jatkaa. Mullahan on aina varpaat jäässä, yleensä sormetkin ja nenänpää. Verenkiertoa ei riitä joka kolkkaan, vastaan. Luulisi noin pienessä kehossa riitävän, hän toteaa päätään pyöritellen 🙂

 

 

Lähdimme Bal Harbouriin. Se on kauppakeskusalue, jossa tavaratalot Neiman Marcus ja Saks ovat katujen päissä ja niiden välissä on käytävät, joissa on erikoisliikkeitä. Bal Harbourissa ei ole mitään edullista tai kohtuuhintaista kauppaa. Sieltä löytyy vain useimmat luxusbrändit omine kauppoineen. Mielipuuhaanihan kuuluu ihmisten katsominen eli tykkään istua kahvilassa tai ravintolassa ja katsoa ihmisiä. Katselen mielelläni kuinka naiset ovat pukeutuneet, heidän laukkujaan ja kenkiään. Imen heistä inspiksiä!
Yksi asia, minkä haluaisin saada amerikkalaisilta naisilta, on heidän hiukset. Yhtään ohuthiuksista ei täällä ole koskaan näkynyt ja jos onkin, niin se on turisti. Naisten hiukset ovat aina yleensä pitkät, vähintään olkapäille ja paksut. Sitä usein ihmettelen, että vaikka on kuuma he jaksavat pitää pitkiä hiuksia auki. Itse ainakin laitan kuumalla ne heti kiinni, inhoan kun hiukset liimautuvat niskaan.

 

Minulla on päälläni mustavalkoraitainen venyvä jerseymekko. Tämä mekko on jo uutta Pre-Fall mallistoa PBO:lta. Mekko on malliltaan suora, minulla se ylettyy polven päälle, kauluksessa on resorikantti ja hihat laskeutuvat olkavarren alle. Aina kun mekossa on taskut, on se pelkkää plussaa. Varsinkin liikkeessä, tykkään laittaa avaimet taskuun, koska juoksen jatkuvasti varastossa.

 • Raitamekko PBO € 129,00 koot XS-XL mustavalkoraitainen
Jos käytät kahta eri kokoa, niin valitse mekosta pienempi koko. Minulla on päälläni mekosta koko XS, koska en halua, että mekko on liian leveä. Mekko mahtui minulle hyvin, mutta yhtään pienempi se ei olisi lantion kohdalta saanut olla. Eli jos olet lanteikas, valitse silloin mekosta oma kokosi.
Mekon tiedustelut DOPP Helsinki 040-195 2113.

 

Tällaisia laukkukoukkuja saisi olla Suomenkin ravintoloissa. Koukkuja on pöytien vieressä ja niihin voi ripustaa laukun, sateenvarjon, takin, huivin tai mitä tahansa, niin ettei tarvitse laittaa niitä maahan tai pöydälle. Käsilaukkua en uskalla laittaa, myöskään Suomessa, ravintolan tuolin selkänojasta roikkumaan, lattialle ei missään nimessä, eikä pöydällekään eli laitan sen yleensä syliin ja lautasliinan siihen päälle, jos vieressä ei ole vapaata tuolia. Koukkuja, jotka laitetaan pöytälevyyn kiinni, on myös useissa ravintoloissa. Nekin toimivat loistavasti, niihin voi laitaa käsilaukun roikkumaan, mutta ei muuta.

” Minun ravintolassani olisi laukkukoukut kaikille naisasiakkaille ”

 

Tavaratalon naismyyjä kysyi, mistä maasta olen, kun minulla on niin kiva tyyli. Sanoin olevani Euroopasta ja Suomesta, johon hän sanoi, että ei ihme, eurooppalaiset naiset ovat niin tyylikkäitä!
Täällä muutenkin jaellaan kohteliaisuuksia toisille, ventovieraat voivat kommentoida vaatteita, laukkua, kenkiä jne. Aluksi olin hieman hämilläni kommenteista, koska niihin Suomessa ei olla totuttu, mutta nyt vastaan jo iloisesti THANK YOU!

 


3 kommenttia

 1. -Sini- sanoo:

  Aika harvoin Suomessa kuulee kehuja asusta tuntemattomilta, tutuilta kylläkin. Viikko sitten Finnairin lennolla lentoemo kehui mekkoani (se sininen Stockholmsklänningsfabrikin, jonka juuri toukokuun lopulla teiltä ostin). Ihana mekko ja loistava matka-asunakin kun ei rypisty! Hihattoman voisin vielä ostaa, toivottavasti sellaisen joskus Doppista löydän 🙂

 2. Haveaniceday1 sanoo:

  Jenkeissä tuo kohteliaisuuksien vastaanottaminen oli tosiaan outoa aluksi ja onneksi muistin kiittää. Olen nyt suomessakin saanut kaupasssa kehuja asustani ainakin kolme kertaa vaatekaupan myyjältä (olivat kaikki tosin nuoria) eli ehkä tapa rantautuu myös tänne 🙂

 3. Sanna U sanoo:

  Hienoa, että postaat myös sieltä Floridasta. Olisi kiva saada enemmänkin vinkkejä mielenkiintoisista paikoista sieltä. Pitkäaikainen haaveeni toteutui tammikuussa, kun olimme lomalla siellä Hollywoodin alueella ja nyt jo kovasti haluaisin Floridaan uudelleen!
  Niin, ja nuo kaikki mekot, mitä olet esitellyt blogissasi, ovat niin kauniita, että voisin kotuittaa ne kaikki:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *