Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


15.6.2017 |

Kesälomalle raitaa ja espadrilloja

 

Meille istutettiin uusia kasveja. Kolme isoa ruukkua, joihon laitettiin jonkin sortin kataja ja heinää ympärille. Puutarhuri ei ollut laskenut, että meillä käy kova tuuli, joten kasvithan menivät tuulessa vinoon samantien. No onneksi he tulivat korjaamaan asian. Minä en ole yhtään puutarha ihminen, hyvä kun saan kasteltua ne muutamat ruukut, jotka meillä nyt on. Minä en rentoudu upottaessani sormia multaan, paremminkin stressaannun. Ja täytyypä vielä todeta, että miestäni ei myöskään asia kiinnosta. Mutta onneksi palveluita saa ostaa, koska haluan että kaikki paikat ovat aina tiptop. Yksi asia on vaan se palveluiden ostamisessa, että työtä ei aina tehdä huolellisesti. Ja se jos mikään, saa sappeni kiehumaan.

” Ihmisillä tulee olla ammattiylpeys omaa työtä kohtaan, että hoitaa sen kunnolla ” 

 

 

 

Päälläni minulla on merellinen sinivalkoinen tunika, jossa on kivat yksityiskohdat. Valkoiset rannekkeet hihoissa, kaulus sekä nappilista ovat kangasta. Juuri nämä tekevät raitaisesta tunikasta hieman puetumman. Tunika on takaa pidempi ja sivuissa on pienet halkiot. Olemme myyneet tunikaa  myös mekkona eli jos ei halua, ei sen alle tarvitse pukea housuja. Itse ainakin jättäisin housut pois kunhan ilma on tarpeeksi lämmintä.

” Tämä tunika/mekko on minusta täydellinen kesälomavaate ”

 

 

Löysin tämän hatun eräästä venekaupasta, kun kävimme ostamassa uusia veneilytakkeja. Ihana hattu, sellainen vanhanajan hattu, joita meillä oli lapsuudenajan huvilallamme. Tällainen kangashattu on siitä hyvä, kun se pysyy hyvin päässä eli ei lennä veneillessäkään niin helposti mereen kuin olkihattu.
Puin tunikan päälle vielä kevytuntuvaliivin eli samanlaisen liivin, joka minulla oli matkustusasunani Floridaan. Tämä liivi on tummansininen ja minun liivini on beige eli kumpaakin väriä löytyy molemmista liikkeistämme.

 

 

” Espadrillojen värit ovat beige, sininen ja nuderosa ”

 

Espadrillot ovat samaa sarjaa, kuin meidän korut eli Syster P. Nämä ovat nahkaa niin ulkoa, sisältä ja sisäpohjastakin. Pohja on kumia. Täytyy todeta, että nämä ovat kuin aamutossut jalassa, todella pehmeät ja miellyttävät.

” Espadrillot sopivat hameen ja housujen kanssa ”

 

 • Raitatunika/mekko Part Two € 89,95 koot XS-XXL
 • Espadrillot Syster P € 89,00 koot 36-41 DOPP Helsinki
 • kevytuntuvaliivi Part Two € 119,95 koot 34-44 beige ja tummansininen

TallennaTallenna


6 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei! Merkkiä en muista, mutta olemme ostaneet ne tänä keväänä Boknäsistä.
  Löydät ne varmasti heidän nettisivuilta. Ihanat tuolit, yhteen tuoliin mahtuu kaksi pienempää ihmistä, yleensä minä ja Gabi:) Hyvää juhannusta! Kata

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei Päivi ja kiitos viestistäsi! Ovat mielestäni normaalia kokoa, Gabilla on myös omaa kokoa olevat espadrillot. Kenkiä emme mielellään lähetä postitse, koska ne pitää sovittaa eli toivotaan, että niitä löytyy vielä kun palaat Helsinkiin. Hyvää juhannusta sinulle, Kata

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Lady ja kiitos viestistäsi! Heh, heh ei auta kuin tunnustaa:) Oi, nämä nahkaiset ovat oikein buenot. Hyvää juhannusta sinulle, Kata

 4. Anonyymi sanoo:

  Hei, minkä merkkinen tuo teidän terassituoli on?

 5. Anonyymi sanoo:

  Ihanat kesäkengät! Ovatkohan normaalikokoisia eli jos tilaa esim. Vagabondin koon 40 mukaan niin onkohan vastaava koko? Loma alkoi just enkä pääse pariin viikkoon Helsinkiin, joten onnistuisiko tilata miten? Postiennakollako ja jos onkin epäsopivat niin voiko palauttaa? Mulla on Hesasta kanta-asiakaskortti. Kesäterveisin Päivi

 6. Ihanaa kun joku muukin tunnustaa, ettei se puutarhanhoito ole kesän tärkein juttu;)
  Ja espadrillokset kuuluvat kesään – tosin nahkaisia minulla ei ole ollut kuin yli 30 vuotta sitten;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *