Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


20.6.2017 |

Juhannusasut, kun silloinhan paistaa aurinko!

Taas jännittää, mikä tulee olemaan juhannuksen sää. Vai tarviiko moista asiaa jännittää, se on mikä se on ja sen mukaan asennoidutaan sekä sen mukaan pukeudutaan. Luin menneellä viikolla jostain netistä, että kuinka vanhat traditiot laittavat ihmisiä tekemään samoja asioita vuodesta toiseen. Niitä on vaikea katkoa. Sama on kyllä minullakin, olisi outoa olla juhannus kotona, kun 49-vuotta on ollut huvilla melkein jokainen juhannus. Samassa artikkelissa myös kerrottiin, kuinka kaupunkijuhannukset ovat yleistyneet. Kaikenlaista aktiviteettiä löytyy ainakin Helsingistä, mm. disco, johon alaikäraja on 50 vuotta. Ikä tulee olla valmis todistamaan henkkareilla eli minullahan ei siihen discoon olisi vielä asiaa 🙂

” Koskaan ei ole säässä vikaa, kun pukeutuu oikein ” 

 

Juhannusasuksi voisin valita trikoisen kietaisumekon. Mekossa on pirteät värit, kirkkaankeltaisella pohjalla on valkoista ja rosan väristä kasmirkuviota. Mekossa on pienet hihat sekä hyvä pituus, se ylettyy juuri polveen.

  • Kietaisumekko Part Two € 67,95 (84,95) koot XS-XL
  • Olkihattu in Wear € 21,55 (26,95)
  • Inuovo sandaalit € 60,00 (75,00)

Valora tykkää nuuskutella huulikiiltoani. Muuta meikkiä ei minulla kuvissa olekaan eli olen ihan naturel. Olen laiska meikkaaja kesäisin. Silmäni vuotavat helposti, joten käytän aina vedenkestävää ripsiväriä. Jos laitan yläluomeen rajauksen ja vähänkin tuulee ulkona, niin silmät rupeavat vuotamaan ja silmänympärys on ihan musta. Näytän siltä kuin köniini olisin saanut eikä se näytä kovinkaan viehättävältä. Tästä syystä en vapaa-ajallani meikkaa silmiä, vaan laitan aurinkolasit päähän, jos aurinko paistaa.

 

Valorallakin tulisi olla aurinkolasit

 

 

” Valoraa haukotuttaa. Se on väsyneempi niinä päivinä, kun se on ollut päiväkodissa, vaikka se on siellä vaan muutaman tunnin päivässä ja ottaa sielläkin päikkärit ”

 

Rosa mekko on joustavaa trikoota. Mekko on lievästi A-linjainen, sellainen helppo heittää päälle. Mekossa on hihat ja sivuissa on taskut. Mekko ylettyy polveen ja sitä löytyy rosan lisäksi myös mustana.

 

Selkäosassa on laskos, joka antaa tilaa lantion kohdalle

 

Mekkoa löytyy myös mustana

Valora piti pitää pihassamme kiinni tämän päivän, koska meidän kivetyksien välit myrkytettiin. Minusta se näyttää niin epäsiistiltä, kun ruoho pursuaa kivien välistä. Kun ruohontupsun vetää kivien välistä irti, niin multaa tulee mukana. Kivien välit tulisi tilkitä jollain massalla, mutta mitenkähän se tehdään.

  • Trikoomekko Ajlajk € 63,20 (79,00)  koot S, M, L rosa ja musta
  • Huivi Part Two € 27,95 (34,95)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *